Sağol hocam hatek zamanı konusunda haklı çıktın
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sn Çelik Çomak, TRKCM bu seviyelerden bir fırsat oluşturabilir mi, müsait olduğunuzda değerlendirebilir misiniz?
Sn çelik çomak hocam endeks hakkında görüşlerinizi alabilirmiyiz 110 bin seviyelerine gerileme olabilirmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
her bayram öncesi gibi yine dayak yedik piyasadan kar satışları oldu yarın pek satış olmaz gibi görünüyor ytd sabahtan belki son bir korku flim sonra yeşil alan oluruz mutlaka 1142 değip yukarı dönmeliyiz diye düşünüyorum sabredip bekliycez yinede ben yukarı fikrimden vaz geçmedim seçimler var abd nin YTD
Hocam,
Bu ittifak holding 2 gündür taban!
Grafik çöp mü oldu dersiniz?
Tşk
Sn Çelik; bu hafta geçiyor artık.
Umarım bayram tatili arasında güzel önerileriniz olur...
Herkese bol kazançlar...
İnşallah doğru hissede bekliyoruzdur bu bilanço dönemi ve sonrasında...
Sayın hocam merhabalar öncelikle hiç bir karşılık beklemeden bıkmadan usanmadan herkese karşı göstermiş olduğunuz öneri ve yardımlarınızdan dolayı teşekkürler, rygyo ve pgsus hakkında bir yorumunuz varmıdır?
merhabalar petrol ile ilgili düşünceleriniz nedir
Çelik hocam merhaba! Taş gibi sağlam TEKFEN'i iyice çöpe çevirdiler. Orta vade, özellikle 2-3 yılı kapsayan uzun vadeli öngörülerinizi paylaşabilir misiniz?
https://www.tradingview.com/x/bye2nBSv/
Brent petrol 45 usd üzerine çıkmadan birşey olmaz.
Kendi açıma söyleyeyim, içimde endişe yok..
Her hissenin eninde sonunda değerini bulacağına inanıyorum..
Paniğe hiç gerek yok..
Sn Çelik te bayram süresince güzel bir değerlendirme yapar paylaşımlarına devam ederse seviniriz...
iyi akşamlar cümleten bu gün tepki alımları bazı hisselerde görüldü bu feg düşüş bence yarın bu günden daha iyi olacak bayram sonrası piyaslar 2.5 aylık ralli ye hazırlanıyor ... tekfn aşırı satış yesede libya ile gelişmelerde ciddi ataklar yapacaktır
Hayırlı sabahlar Hocam. EREĞLİ stop yapmadım bekliyorum. Bilişim hisselerinden öne çıkan varmı? Herkese hayirli ve bereketli bir gün diliyorum.
Hocam Ereglı çok düştü kenarda bıraktığımız nakitle maliyet düşürdüm yeni bir çalışma mümkün mü? Diğer çelik sektöründe faaliyet gösteren hisselerde budenli düşüş yaşanmadı. Umarım geri alım programı en kısa zamanda devreye alırlar. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
Şimdiden tüm inananların Kurban Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
Merhabalar, bist 3.5 günde 75 puan düştü. Eskiden en az 3000 veya 4000 puan düşerdi. Bist yönetimi sayesinde kuvvetli dususlerden kurtulduk [emoji41]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celik hocam bizim meşhur çamiş a biraz alım geldi . Karton ve pagyo ise iyi düştü. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Birde ağustos hisse yarışmasına liste bekliyoruz ...
Hocam merhaba yorumları inceledim sağ olun usanmadan sıkılmadan cevap vermişsiniz bu vesile ile ben de bir fikir almak isterim.Elimde uzun süredir petkm var şükür az da olsa kazandırdı ama zamana vurursak bircok kağıt uçtu bu pek bir sey kazandırmadı. İleriye dönük fikrinizi merak ediyorum petkm ile ilgili.Bir de vkgyo ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.Teşekkürler iyi bayramlar.
Arkadaşlar kurban bayramınız mubarek olsun cümleten
Amin Çelik Hocam, sizin ve diğer herkesin bayramı mübarek olsun...
Çelik hoca şahsında tüm kardeşlerin bayramını tebrik ederim! Sağlık, huzur ve bereketli nice güzel bayramlar olsun!
Çelik hocam sizlerin ve tüm topik üyelerinin bayramını kutlar nice kurban bayramlarına sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde ulaşmayı temenni ederim
Hisse- net forumunun tüm değerli katılımcılarının. Kurban bayramını kutlar . Sağlıklı ve mutlu nice bayramlara ....
Tüm islam aleminin mubarek kurban bayramını kutlarım
Çelik hocam kurban bayramınızın içten dileklerimle kutluyorum. Allah’a emanet olun. Müsaitsen Afyon ve OYAKC son güncel yorumunu alabilirmiyim. Teşekkür ediyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji106][emoji120]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kurban Bayramınız mübarek olsun.Çelik çomak hocam fikrinizi almak istemiştim ama herkese cevap vermiyorsunuz galiba.
Hocam Ağustos linkini bulamadım ben de , forum a yazdım siz gibi, eklerlerse eklerler artık...
HAFTALIK HİSSELERİM
ISYAT
MTRYO
POLHO
BAKAB (ARTIK HIZLANMASI LAZIM UZUN ZAMANDIR TAKİBİMİZDE)
şimdilik bu 4 hisse takibimizde YTD
kovid 19 yine gündem 2 dalga beklemiyorum ama zorluyor dünya nufus azaltma stratejisini 2013 te bu mevzu görüşülmüştü bazı kişiler tarafından ve uygulama devam ediyor çeşitli söylentiler cip vesaire robot argey çalışmaları devam ediyor hatta ülkeler bu konularda baya işleri ilerlettiler bizler senaryo olarak görsekte bazı gercekleri ilerde göreceğiz
2 gündür kovid konusunda araştırma yapıyorum anket gibi 60 kişiye sordum 52 kişi 2 dalga bekliyor bu benim stratejime göre çoğunluğun dediğinin tersi olur belki saçma gelebilir bu değerlendirmem sizlerinde değerlendirmesini ve denemesini bekliyorum :):)