Direnç mirenç iyi satıyorlar , gaz şahane kar şahane...……………… Yakınca baykuş havalanır serçeler kaçışır olmasın.
Printable View
bi haber bekliyoruz hadi bakalım nihat ya..
Bugün de batmadık çok şükür..:oleyo:
Halkbank 5,58 endeks 128,000
7 liraydı bu belediye seçimleri öncesi Berat bey karar almadan
Koskoca forumda bir kişi yokmu geçen hafta 122 den longlayan, şöyle gururlanalım milyoner abimizle...
Aylarca süründüren bankalar ve holdingler biraz kıpırdadı asdas
Spotta emlak konut var onu hedge edelim diye şort açtık 20 bin puan yedik..emlak 1 artıyor viop 4..bir daha heyç meyç yok..:oleyo:ama bir şey öğrendik teminatı ayarlayıp jetonları uygun atarsan 20 bin puan batırmıyor..:kahkah: milleti korkutmayın..:oleyo:
ya o değil de şimdi MB kararına kadar bu dolar biraz daha gevşerse faiz arttırmaya falan gerek kalmadı demesin bunlar :oleyo:
bu sefer filin züccaciye dükkanına dalması gibi bir piyasa olmasın...yapmazlar herhalde ya...yaparlar mı yoksa? abicim bunlara da güven olmuyor...şimdi bugün çok tatlı konuştu...bir muhalif olarak ben bile mest oldum o derece :he:
İnsanlar gün içi kredi ile alıyor, akşam karanlık oda nasıl olacak bakalım. Hacim yüksek, piyasada TL sınırlı.
Vallahi 122450 den longdum , 127 binden beri şort kovaliyorum. Aç kapa gidiyorum ama çok sert oldu bu gün...
Beni yakan altta ki boşluk oldu... GAP yaniRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçi akçayın da dolardan haylice zararı olmuştur.
ona da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
mart ayazını beklicek mecburen.
Alanlar dolar bozdurdu, banka satanlar bir yerlerden borç aldığı hisseleri satıyordur.
Ne olcak 19 kasımda ne olcak faiz mi artacak ???????? Artsın iyi bir şey mi ????????????? Yüksek faiz piyasa için iyi bir şey mi ???Doları düşürcez hevesiyle KAŞ YAPALIM derken GÖZDEN OLMAYALIM DA , faiz yüksek olursa piyasa kilitlenir sanayici tüketici para çeviremez.Boş işler bunlar.faiz in artması ülkeye zarar verir.
tamamen iftira palaya falan takmıyorum... :he:
https://i.hizliresim.com/CJG3mE.jpg
Bu köprü vs garanti ödemeleri 2 Ocak kuru ile yapılıyor diye biliyorum. Yıl sonunu kullanmamışlar.
Xutum işlem hacmi 50 milyar tl'yi aşarak rekor kırdı(önceki 47,03 milyar tl/07.07.2020)
tava dikkat...
İsviçre Frangı dünyanın en pahalı parası, Burger endeksinde vs'de gözüküyor, İsveç ve Norveç parası da öyle olabilir.
Bu ülkelerin ortak özelliklerine bakmak lazım.
Evet arkadaşlar sizlere bol kazanclar olsun benim artık yoncayla moncayla şimdilik borsayla işim kalmadı zararım cok büyüktü en azından zararımı kurtardım yukardan alanlarıda Allah kurtarsın onlarda zararlarını kapatsın içtenlikle diliyorum bana özelden yazıp yardımcı olan abilerime ve forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim eyer kalbini istemeden kırdıgım kişilerde varsa özür dilerim ALLAH HERKESİN GÖNLÜNÜ GÖRE VERSİN
Madalya vermıyorllar ya
bakalım gorelım
Thyao da kambersiz düğün olmaz dedi...
son 45 dakıkada guzel hacım beklıyorum selamlar