Tamamdır hocam teşekkür ederim
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tamamdır hocam teşekkür ederim
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik hocam yarin icin varmi yeni hisse haftaliklara devam mi
yarın için cok hisse görünüyor aralarından ayıklamaya çalışıyorum ama telefon susmuyor kapattım en sonunda :)
Durdo ile ilgili görüşünüz var mıdır Çelik hocam,bildiğiniz bir senet mi acaba?
ısdmr
akgrt
mrgyo
sanel yarın için izleyeceklerim ytd
Hocam bugün en pirimli hisse polho oldu. İnşallah yarın ters köşe yapmaz.
Polho cok cok iyi olacak sancısız olmuyor bu işler :)
keza ostim içinde aynı fikirdeyim sayfaları takip edelim arkadaşlar her gün aynı hisseler soruluyor bedelli, süreci bittiğinde hisseler hızlı bir şekilde yükselecektir
Herkese iyi geceler
İyi geceler hocam. Endeks için hala tedirginim.
Direnç 1556-1572
Destek 1520-1505-1490 izlerim öğleden sonra iyi takip etmek gerekiyor. Bugün kazandiklarimizi tekrar kaybetmeyelim.
1490 altı tekrardan %100 nakite geçerim. YTD.
Günaydınlar hayırlı günler ve bereketli kazançlar diliyorum. Fitch bu şirketlerin notunu yükseltmiş.
ARCLK OYAKC ŞİŞE TTKOM TCELL ÜLKER EKGYO
Öğleden sonra temkinli olmaya devam. ..YTD
liste için çok teşekkür ederim hocam Allah bol kazançlar nasip etsin SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vadede neden bir JANT olmasın.Yatırımları devam ediyor.Kaliteli ürünler yapıyorlar.Yerli otomobilin tedarikçilerinden birisi olacak.Kısacası büyüme hikayesi devam edecek.Bilançolara bakınız.Gelir tablosuna bakınız.Çok güzel bilançoları var.Borç yok nakıt var.Bol bol yatırım teşfikleri alıyor.Hikayeler bitmeyecek.Sabırlı olan kazanacak.YTD.
Dün KOZAl ı son dakika yükselişinde %5 karla sattıp,kapanıştan sonra MNDRS 3.46 emir yazmıştım ve alınmış .Hayırlı olsun.Endekse odaklandım kazandıklarımı geri vermek istemiyorum.YTD.
Küçük karı olmayan arşa gitmiş kağıtlardan çıkış devam ediyor bu endeksi tutabilir THY ayağıyla artık ana kağıtlara giriş çok belli oldu
Arçelik Tofaş koç THY cola Tüpraş gibi
Bunların yanında halka açıklığı 5 olan 1 lira temettüsu olan İsdemir yine halka açıklığı az ucuz vesbe deva ve grafik olarak 19 dan beri harekete başlayan yılların verdiği basınçla indes
Spekülatif tek tutulacak kağıt gedza 10 sermaye iyi kar büyüyen yatırım yapan firma
Esma hanım uzun zamndır elimde tuttuğum ,ecılc ve oyak c ile ilgili görüşlerinizi ögrenebilirmiyim, yardımlarınız için teşekkür ederim saygılarımla...
ARCLK 34.60 GİTTİ MNDRS 3.60 gitti Yavaştan nakite geçiyorum.Temkinliyim sadece .Kararsız yatay bandları sevmiyorum.Kendi planıma uyma deyiniz.Kesinlikle YTD.
Bahsettiğiniz kağıtlar bence son dalga.... ( HANGİ KAĞITLARIN SON DALGA OLACAĞINI ÇALIŞMAMIŞTIM LAKİN TUPRAS ONLARDAN BİRİ OLMALIYDI) Bu yükselişi 225 235 dolar civarına çekip 50 dolarlık aşağı bir hareket bekliyorum...
Önümüzdeki hafta çarşamba-perşembe film kopar diye düşünüyorum... YTD.
Esma Hn. dolar çok sert hareketler yapıyor. Günlük olarak dikkatli şekilde takip etmek gerekiyor. Zaten ters kolerasyon da var.... Becerebilenler için müthiş kar marjları bırakıyor. Doların çok sert hareket etmesinden dolayı tl karşılıklarını yazsam bile yarın için bir anlamı kalmıyor...
Bahsettiğim kar marjlarını toparlayabilecek işlemleri manuel yapabilmek çok zor. Robotlar bu işi de çözüyor...
Bir de;
Yan tahtalarda olan arkadaşlar çok dikkatli olsun. Dolar bazında 200 günlük ortalamaların aşağısına düşmelerini bekliyorum. Yan tahtaların hareketlerine bakarken 2019-2020 tarihlerinde yapmış oldukları primleri muhakkak hesaba katmak gerekiyor. Celik Hoca nın listesi içerisinde gerçekten çok beğendiğim kağıtlar var... Sağolsun paylaşıyor..
Tesekkur ederim...
selam sevgili forum üyeleri arkadaşlar uzun süredi takip ediyorum 3 gün önce sadece sayın çelik bey e akis bedelli hakkında soru sormak için üye oldum ve sağolsun yardımcı oldu hem akis de ha edişlerim olan rüçhan larımı üstüde bir okadar daha satın alarak bedellisine girdim ve ostimden de rüçhan alarak bedellisine katıldım ilk kez yaptıgım bu işlemlerde bir sorun yaşamadım ancak sonu nasıl bitecek bende merakla bekliyorum zira aldıgım tutarlar azımsanmayacak kadar çok kendi sermayeme göre umarım benim için ve varsa katılan yada alan arkadaslar için hakkımızda hayırlısı olur bu arada bist100 ile oynuyorlar btc ile oynadıkları gibi portfeyümdeki 20 farklı hissemin bir çogunu sattım sadece zararda olanlar beklemede
aksgy
mepet
ostim ( rüçhan)
trgyo
ykbnk
Hakkınızı helal edin.. Böyle kafamıza göre yazıyoruz ediyoruz, iyi mi ediyoruz yoksa fenalık mı ediyoruz emin olamıyorum. İnsanlara faydalı mı olmaya çalışıyoruz yoksa egomuzu mu besliyoruz bilemiyorum... Ben bir süre sadece takip edip yönlendirmeye giren yorumlar yapmayı bırakayım... Cümleten bol kazançlar dilerim... İyi niyetle emeğini paylaşan arkadaşlarımın hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim.
CEMTS haftalık grafiğe göre 16.41 üzeri kapanış yaparsa tekrardan kanal içine girer ve kanal üst cizgimiz 38 lerde .YTD.
Hocam selamlar % 50 nakitteyim an itibariyle seansı nasıl görüyorsunuz?
Endeksin 1520 ilk desteğime gelmesiyle yeniden alımlarımı yaptım. ALGYO-ARCLK-CEMTS ve USAK la yola devam ....Nakit %25 e indi....YTD.
Endeks 1520 desteğimiz üzerinde 1528 yatay pozitifle kapattık.Ulaştırma sektörü endeksi sırtladı.Ve ulaştırma sektörü pozitif olmaya devam edecek gibi.Umarımyarın yarın yukarı yönlü yola devam ederiz.İyi akşamlar cümleten.
Üstadlardan şişe cam yorumunu rica edicem nedir nasıl görünüyor
ARCLK tekniği hoşuma gitti .Günlük grafikte hem hareketli ortalamaların üzerinde hemde Tillson 3,92 üzerinde 34.44 te kapanış yaparak gayet güzel oldu.Kanal alt desteği 3.98 üzeri kaldıkça Kanal üst direnci 38.50 hedefte olacak.
ALGYO kanal alt desteği 24.62 üzeri kaldıkça, Kanal üst direnci olan 28.52 hedefte olacak.4.saatlıkta Tıllson 24.54 üzeri Pozitif durum devam eder.
Kesinlikle YTD.
Geri alım yapacağını söylediıkten sonra pozitif bir durum oluştu ve kendini yeniden kanal içine attı.Yarın için kanal alt desteğimiz 7.60 üzeri kaldıkça takib etmeye devam.7.61 deki düşen tren çizgisini kırarak 7.73 te gayet güzel bir kapanış yaptı.Kanal içinde kaldıkça pozitif durum devam eder.Kesinlikle YTD.
Esma hanım var olun emek verip sorularımızı cevaplıyorsunuz