Atma Necaatii, oyuna geldin saysalar nasý bari )..
Printable View
Atma Necaatii, oyuna geldin saysalar nasý bari )..
senin yüzünden banlandým..gene.!!
neyse biz uyaralým da inanan inanaýr inanmayana da senin gibi yapacak birþey yok ama sevindim en azýndan analizlerimi okuyorsun.!!
þaka bir yana cons 1 bar daha lazým CÝDDÝ diyorum her ne kadar ben boða baksam da 4h bir bar daha yansýrsa parayý kýrarsýn banlanýnca takip etmedim kaçtý senin ÇÝRKEF short ortalamalrýn YOKSA sende mi longa DÖNDÜN.!!!
kamiiiiiiiiiiiLLLLLLLLLLLLL
147009;
11027*3=33081;
147009+33081=180090
180090/100=1800.90
if(c>1800.90,short,long)
þayet graf geçilirse ileriye dönük formülasyon bu olur,
Saatlik mi senin banlanýþýn, kadir inanýr ),
forum ortamý iþte naBalým bizlik biþe yohtýr.
Göz gezdiriyorum say yoksa lazým bile deðil ))
makas iþi iyice zývanadan çýktý yav...þimdi de teorik fiyatýn 2.500 puan altýnda vadeli...bi bakýyorsun 500 puan altýnda gidiyor bir bakýyorsun üstüne çýkýyor bir bakýyorsun -1.700 /1.800 puan altýnda...bu yeni çýktý...önceden bu kadar ayarsýz gitmiyordu...
apsd +5219
Dowgil deMi geberiyo yoksa ?)..
Dolar nasý çýkacak acaba.. )
Hmm leziz kawurma kokularý her yerde..🧿
Atma Necaatii ) Hisseli kumpanyalar, lonklar oyunagelmeler falan fiþman biz biliriz sen gibinin hali ruhiyetini..)
https://www.tradingview.com/x/NthdQgCx/
31200 üstüne atamazsa hadi iyisin kamil ama arafta dow.!!
ayný bizim BÝST30 gibi.!!!
31004 altýnda 4h a bir mum ile yansýya bilir önemli olan extra bir mum o da seni kurtarýrý mý.!!
https://www.tradingview.com/x/IBGYybhB/
31094 aha saatlikte de buna bakacaksýn hala BOÐA da .!!
30996 deðeri de saatlik te mühim long stop yeri..
aferim la kons kafa çalýþýr olmuþ senin ama bu kadar ayný þeyi tekrar ede ede bir kýymeti de kalmýyor hani.!!
çirkef shortçu seni..!!
kankan nerde piyasa iyi iken yok salýnca damlýyor falan .!!
onun konuya yazýyor musun
Maç izliyoz biz iþimiz var rahatsýz etmesen)
bizim kendimizi ýspat çabamýz yok .!!! iþine geldiði gibi okumaya devam edin bizi bilen bilir sen bilsen ne olur..kývýrmacý kavurmacý saniyelik iþlemlerle devam et..güneysu abim çok kýzdý bana..yeter dedi.!!
bak sana son uyarým chat ekraný gibi kullanma gari þurayý..!!kullanýyorsan da bana sindomada aklýnýn yetmeyeceði þekilde düþük profilli laf sokma at adam gibi verini sarma bize .!!
bir de garan 10,23 çok saðlam direnç falan diye üfürmüþsün .!!
annem teknik bilmiyorsun iþte yallah kumda oyna.!!
açýk poz artýyor,
endeks düþüyor,
düþüþün devamý beklenir.
en azýndan zabah. :he:
adamsýn adam en sevdiðim sansürlü yazýyorum КОÐ*ОТКИЙ.. SUN ..!!!!
PALA bu dili bilmez ama sen anladýn.!!!
baþarýlar abi beklediðin قصيرة emareye bir gün daha ve haftalýk kapanýþ möööhüm .!!
farklý diller de yazdým cons anlamasýn o adamdan þüpheleniyorum her izleyen arttýðýnda mesaj atýp rating çekiyor ya acayip kýllanýyorum..var bu adamda birþey.!!:halay:
Sapma yapmýþ garan ),
kozmik grafTA öyle gözüküyo naBalým iþte sekti döndü say )..
Bi penaltý daha mý attýrsak, naapsak )..
grafikte ilk iþ burayý takip edelim kafa atmýþ geçememiþ, ayýp olmasýn,
ikinci iþ burasý geçilirse puan formulünde 1800.9 ý takip edelim,
üçüncü iþ bu durum toplam en geç 35 haftaya yayýlabilir,..ki bunun yarýn 5 haftasýný yemiþ olacaðýz,..
kýsaca ilk 11 haftada , ikinci 12 haftada, üçüncü 12 haftada ben short manda bir þey bekliyorum ama çok birþey beklemiyorum,
ama diyelim burasý geçildi, dediðim gibi 1800, 9 geçildi bana göre short denklem puanda gerçekleþiyor, o zaman short manada çok þey beklemeye baþlýyorum, geriye zamanda gerçekleþme kalýyor
burasý geçilmeden de buraya ayýp olmasýn diye shortmuþ gibi bakacaðýz, çünkü kafa atmýþ ve düþmüþ o nedenle öyle bakacaðýz,
biraz alirsa yarina dusus olur almazsa yukari gapli firlar sonrasini gelismeler belirler..167800 kadar almasi lazim long dusmanligi yaparsa pala ayip eder
Nice longcular gördüm üzerinde pozisyon yok!
Nice pozisyon gördüm içinde shortçu yok!
pala can vaziyet bu ..!! basmaya devam et short olan yok.!!
becerememiþ bizimkiler.!!
long olmuþ hepsi avla pala.!!
aps +1.000 civarý daha yaparsa rekor olur...bir önceki rekor açýk pozisyondan (552.737 kontrat) itibaren yani 9 aralýk sonrasý yaklaþýk 19.000 puan yukarý aldý aralýk sonuna kadar...yine rekor sayýlabilecek seviyede dolmuþ kasa...bakalým daha dolduracak mý yoksa bir tarafa kýrýp yavaþ yavaþ kasayý boþaltacak mý?
Oo renkdaþ hemþehrimiz de kasýmpaþþaayLa oynuyomuþ,
ne güzel duble olsun madem )
þu þkilde 3 lük basket atýyor, 11027 x3 =33081
147009 bir önceki yer,+ 33081 =180090 olur, bu puan görülmediðinden ileride görülme imkaný olabilir,
yani short içinde long yüzüyor pala,...aslýnda shorta girdi ama sürebildiði kadar sürecek, iþte diyorumki burasý geçilirse 180090 a kadar sürebilme ihtimali olabilir
11+12+12+8+17=60 hafta bana göre bütünü ile short,
usd tut, gram altýn tut, borsa sat,
ama bunun ilk 35 haftasý short manada kaliteli deðil, son 25 haftasý kaliteli short,
https://i.ibb.co/4RTjVw6/Ekran-Al-nt-s-1.jpg
uzun zamandýr böyle bir tarama ile ekmek yiyordum ve inanýrmýzsýnýz doðru düzgün net 2 haftadýr hisse çýkmýyordu.!!!
bu tarama genelde çýktýðý periyotta hacim eþleþtirir kýyaslar ve bir hareketin tetiklenmeden önceki ilk emaresini gösterir.!!
biraz zaman alýr...neyse burada bist30 hissesi çýkarsa korkunuz ama çýkmasý için net bir düþüþ yapmasý gerekiyor o hissenin mesela tskb ekgyo ya da froto koç gibi.!!
vay be..!!
neyse burada bist 30 çýkarsa atarým.!!
ben seans sonu shortttan longa dondum az alirsa verip cikacam alirsa almazsa yarina birakmayi dusunuyorum..