Gerçek tabikide yaz Google a birçok site paylaşmış, Emine Erdoğanda porsiyonlarınızı azaltın demişti ...
Printable View
iyi güzel haberde yalanlandı da doktor bu ne...
borsacı yine %1 içeride
https://i.hizliresim.com/1f66ipj.jpg
Hepsine katılıyorum ama neden mantık ve kendi çerçevenizden baktığınızı anlamıyorum?
rte penceresinden bakmanız lazım. Onun açısından erken seçime gidilmesi için bir sebep var mı? Var ise erken seçime gidilir. Mevcut düzende tayyip kimsenin refahını sağlamaktan sorumlu değil, 80 milyon rte nin refahı için yaşıyor. Bu gayet açık. Bugün rte için ne yaptınız mesela? :) O yüzden ben gundwane e katılıyorum. Ya seçim olmaz, ya seçim "bir şekilde" kazanılır, ya da kaybedilirsede seçim sonucu "bir şekilde" geçerli sayılmaz. Tüm bu saraylar, uçaklar, araç filoları, kurulan başkanlık sistemi demokratik bir seçim ile kaybedilip sonra ki iktidara bırakılmak için mi yapıldı??? :)
Yani işler yolunda değil, o yüzden erken seçim olmalı argümanı bana çok komik geliyor açıkcası... Tek adam iktidarındayız. Tek adamın keyfi yerinde mi, onun canı ne istiyor...O önemli...
Batum, Cem Yılmaz’a “Atlantik’te gidiyorsun, o lüks yolcu gemilerinden birinde? Muazzam bir fırtına çıkıyor, Titanic gibi, gemi batıyor. Zifiri karanlık, dev dalgalar var. Sende bir tane küçük lastik bir bot yakalıyorsun. Ama iki kişilik bot. biniyorsun, can havliyle kendine gelmeye çalışıyorsun. Dalgalar kocaman falan. Bir bakıyorsun böyle, karanlıkta iki kişi yüzüyor bota doğru. Yaklaşıyorlar bir bakıyorsun ki solda Sedat Peker, sağda Bilal Erdoğan var†sorusunu yöneltti. Cem Yılmaz ise bu soruya “Hemen bottan atlarım, dibe doğru yüzerim†cevabını verdi.
ayhan53 nerde
69 hareketini en iyi o yorumlar.
Reis ne dedi
Bende geri vites yok.
O ekonominin 2023 e kadar düzeleceğine inanıyor..
İnanan insanı ikna edemezsin....
Kimse de edemez.
Sonuna kadar zorlar...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurt bir kere o akıla düştü... :)
Gundi badem spor olayını farklı yerlere getirdi .
sağdan soldan okuyarak , dik yorumlamalar yapıyor.
sandıkta kaybedilen seçimde ne yapacak RTE onun ağzından net gitmezler diye biliyor.:)
çok abartıyor bu sistemi , sistem şahıs sitemi değil önce onu bilmesi gerek.
Şahıs sitemi olanlar bundan 3-4 ay önce tutuklandı alt tahtalarda olanlar onlarda bir koldu sistemin içinde 30-40 milyarlık hacimler öyle yapıldı.İlerki zaman diliminde seçim zamanı oluşursa , gelecek olan yabancı olursa piyasaya sistemde çeşitli şirketlerin 2019 satılan malları satanlara verirler .Ha bu siteme yakın insanlar adına ne derseniz deyin kulağı delikler bu işlerden ekmek yediler , ama piyasa yapıcı olmadılar.Benim seneryom bu şekilde oldu.
Suat OLGUN
@suatolgun13
·
32d
SPK kapanan shortlar için
İnceleme başlatmış
Yayınlarlarsa güzel olur .
#bist #xu30 #borsa
gundi bunlara baksın :)
daha ne hikayeler var bende ama , ama hemen paranoya bağlıyor.
bence o ani düşüte satamadılar şimdi satacaklar...
fed toplantısı ...
Hortumla önce ıslatıyorlar , sonra suyu kapatıp aynı hortumla dövüyorlar, iz kalmasın diye.:)
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
Akşama kadar vır vır...pozisyonu da yok..iyice kocakarı muhabbetine çevirdi işi.
Senin gibi hiç birşey çıkmaz diyen biri şuanda ne ceza alıcağını bilmeden cezaevinde yatıyor gundi .
bu söylediğim şahıs 4-5 tahtada çok çok iyi paralarla oyunlar oynamış.
bu işleri burada bu kadar baside indirgeme , sana bugunde söyledim hayatta vakit saat önemlidir.
gundi sana bugun yazılarımın içinde 2. tüyo vatandaşın ismi Ekrem , yancısı da piyasada hoca lakaplı biri.
Şuanda piyasa BELİRSİZLİK ten dolayı böyle , başka bir şey yok.
bofa bastı , döndü geri aldı.
işte bu harekette doğrananlar oldumu oldu , şimdi bu ara sindiriliyor pozisyonlar.
bugun için önemli olan kapanış izleyelim görelim.
öyle deme.. bi kaç gün evvel piyasa ralli yaptığında bütün longlarını kapattığını söylemişti, meğer longları varmış, artık hisse mi endeks mi orası belli değil, evvelinde hiç bahsetmemişti mezkur long pozisyonlar hakkında.. kredi kartı faiz ve komisyonlarını göze alarak girdiği extra dolar long pozisyondan yüzde 1.x kar yazdığında demiştim -bu eleman işi biliyor
Tüp 2 saat önce 136,5 şimdi 141.5 vayyy paraya bak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mahalle karıları olur ya hiç bişey yapmaz anca o onu demiş bu bunu demiş diye onları perde arkasından takip ederler...
fikri zikri olmaz...işi gücü başkasıdır...fikrin pozisyon varsa yaz bizde bilelim...
hiçbi,şey bilmez yazmaz ama başkası yazınca onada muhalif olur...
adamı yıllar önce engellemişim forumda hala benim hakkımda yazıyor...
hem bende engelli hemde beni takip ediyor...
bir tane grafiği yok görüşü yok o onu demiş bu bunu demiş...
1491 altı stop ile spot mallar taşınmaya devam ediyor. Bakalım nereye gidecek
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eger bugun Bist %2 civari eksi kapatirsa bu aksam ABD borsalarinda dayak var demektir...
Ons altin sanki boyle bir isareti veriyor.
Endeks -0.30 ama kesinlikle olanları yansıtmıyor. Acayip bir dayak var, bir çok hisse %5 civarı eksi... Bugün kesinlikle toplamasını beklemiyorum dediğim gibi. Yarın ise artı açılış beklentim var...
Ben dedimdi dememe gerek yok sanırım Daha zig zag evresinden tam çıkmadık... Sırada gümm evresi var... Sabır...
Geçen hafta birisi Ttkom grafiği çok güzel demişti helal olsun ona...
tuprs burayı asarsa önü açık...
https://i.hizliresim.com/hbwryts.jpg