[QUOTE=dede_60;6257314]2022 yilindaki performansından aşağı kalacagini sanmiyorum
2023 yili bol kazancli ve berekli olur insallah[/Q
Amin dede bereketli olsun
Printable View
[QUOTE=dede_60;6257314]2022 yilindaki performansından aşağı kalacagini sanmiyorum
2023 yili bol kazancli ve berekli olur insallah[/Q
Amin dede bereketli olsun
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (2 üye ve 9 ziyaretçi)
Cesur Çakır sanırım bize küstü
bu arada sanırım bana virüs gidi
Yazamıyorum ya hisse net herkes yukleniyor 1 milyon yeni hesap açılmış
server kaldırmıyor
özetle kıvırmadan sasa 200 tl ne zaman olur
Sayın Cesur Çakır Evet İzlemeye Hazırız
35 kişiyiz
Sahibine rağmen mi 200 TL olacak....???Benim hisse yok ama benim gördüğüm hisse de panik var....elinde olan çaktırmadan çıkıyor.....çok bekletir bu saatten sonra....sahibi istemedikten sonra çıkmaz....Ha ar a ara tepki yapacak...umutlandığın an tekrar ha babam aşağı....ha babam yukarı....
Patron 80 TL dedi, ben mi yanlış okudum...Çakanzi sahalarda çak çak çak olmasın.
koşun twitterda kavga var bazı çok takşpçili hüstadlar şaşalarının bir kısmını satmışlar 189 u görünce onun kavgası:halay:
kınamız var
Ağlamaya sızlanmaya gerek yok...
Herkes özgür iradesi ile ister alır ister satar...
Ocak sonuna kadar sürecek 2 ay süreli bürüt takas, kredili işlem yasağı, açığa satış tedbirlerinin tamamının, KY nin elindeki malı her türlü şartı zorlayarak (bıktırarak, korkutarak vs.) alma çabası olduğunu düşünüyorum.
Örneğin 3 günlük tabanın ardından gelen patron açıklaması dikkatle okunursa "küçük yatımcının zarar görmesine üzülürüm" ifadesi önemli. Yani özellikle küçük yatrımcıya fiyat çok yüksek satın "korkutması" var. Muhtemelen umdukları malı toplayıncaya kadar buralarda (hatta daha düşük seviyelerde) kalacağını düşünüyorum.
Ama "Farazi konuşuyorum" KY elindeki tüm malı satmış olsa fiyatın buralarda veya geldiği seviyelerde kalacağını hiç sanmıyorum.
Dolayısıyla dayanabilenler için 2023 getirisinin 2022 den aşağı kalacağını hiç sanmıyorum. Ama patron KY dostu değil bu çok net anlaşıldı. Ona göre tedbir almak lazım.
Yatırım tavsiyesi değil, kendi düşüncelerimdir.
Sasaya 2076 yılına yatırım düşünürken, patron polyester satmak İçin alış veriş merkezi satın almış. Tahsisli yöntemi ile borçlanırken avm almanın mantığını kuramadım.
Biri %34 diğeri %4 artış sağladı.
Muazzam bir baskı olduğu çok açık. Borsada sabırlı olanlar kazanır
[IMG]https://i.hizliresim.com/gm6oan3.png[/IMG]
Boşver yazsınlar abi... kızma... meyve veren ağaç taşlanır...
geçen sene de ne eleştiriler, ne kötülemeler yapıldı...
Bir yılda % 300 üstünde getirisi olunca o kişiler kayboldular... :)
sonuçta borsa... her hissede kazanmakta var kaybetmekte var...
bütün hisseler için geçerli...
Yine düşşiyaaaaahhh
Sasa nın da vakti gelecek, 2023 içinde olma ihtimali düşük. Yok değil ancak düşük. Uzun bir yatay süreç başladı.
Bu arada Enka nın dışında bir parite daha buldum, talep olursa yazarım, talep olmaz sa yazmam.
Uzun süreli yatay giden hisseyi çok severim :)
Geçen sene yaşadık aynısını... sonrasında herşey güzel oldu...
2023 yılı içinde olma ihtimali neden düşük ?
Burası sasa sayfası , enka yada başka hisse değil. Lütfen ya ilgili hissenin sayfasında yazınız yada özelden yazışınız.
Hala düşiyaaaaahhh
Patron içinden geçti kağıdın .dikiş tutmaz naciyeye döndürdi
Awm bin parasını millete yasladı nasıl olsa
İsyanlar ve bıkkınlık artmış demek ki iyi yoldayız. :)
aynı şeyleri bir kaç önce tofaşta yaşattılar.
Kimse şirketin kârlılığını ve yatırımlarını konuşmaz olmuş
Balinalar amaçlarına ulaşmış görünüyor :)
Değerli Çakır 24 ,
Ben sadece burasının SASA sayfası olduğunu belirttim.
Enka , bankalar , holdingler , sanayi hisseleri , halka arz olanlar takibimizdedir.
Herkese bol kazançlar.
Sewgiler
Beetlejuice
kardeş birazda hayal yerine teknik bak olaya, teknik de büyük üçgen var, üçgen simetrik aşağı ve yukarı üç şekilde yapılır, bundaki üçgen aşağı yönlü, yani 103 altında kapanışlar gelirse 87 rakamını hedefleyen üçgen bir yapı var. tabiki 87 sizi kurtarabilir rakamdır ve beklemeye devam edersiniz. o size kalmış. Diğer kötü olan ise üçgen dışında ters flama bayrak formasyonuda yapıyor olabilir.
Bu hisse 80 li fiyatlara gelse varya kapış kapış gider... keşke bir kereye mahsus gelse o fiyata...
Başka hisseleri kendi sayfalarında konuşunuz lütfen