Evet doğuş inşaat varmis. Gyo oradan mülk alabilir. O iş de bize yaramaz sanırım. Kel şirketi söğüşlemek için para bağlatırsa Mısırda dükkanlarımız olur artık.
Printable View
Evet doğuş inşaat varmis. Gyo oradan mülk alabilir. O iş de bize yaramaz sanırım. Kel şirketi söğüşlemek için para bağlatırsa Mısırda dükkanlarımız olur artık.
Babamda doğuş da çalışmış zamanında Suudi Arabistan da inşaat da Türkiye'de barajlarinda ayrıca Anadolu yakasında bir E5 kenarında bir metro inşaatı da var basit bir GYO değil sanırım Hasan uğurlu Suat uğurlu barajlarını da kendisi yapmış hatta aynı anda samsun merkezde de konut inşaatı başlatmış barajda çalışan japon mühendislerin betonun çıkış saati ile baraja geliş saati arasında zaman farkı çoksa döktürmezmis Japonlar bu betonlar samsundaki konutlara gidermiş yani çok akıllı adam vesselam ⭐
Sayın shytan bahsettiğiniz şirket doğuş insaat galiba gyo değil
doaş VW marka grubunun binek araç ve hafif ticari araç, Sacania marka ağır ticari araç ithalatı ve dağıtımı, satış sonrası ve perakende hizmetleri ile Araç Muayene İstaysonu gibi diğer otomotiv hizmetleri gibi iş kollarını yürütmektedir.
bu durumda bu yatırımın doaş'a katkısı ne olabilir.?
Mısır ww distribütörlüğünü alırsa bilemem. Benimki sadece varsayım.
Her negatif seans ekleme firsati verir,secim oncesi silkelemeler olacaktir,yerel secimin gereksiz baskisini ustumuzden kaldirip temettu ayinda guclu mart verileriyle daha iyi fiyatlanacagimizi dusunuyorum.
Doas ile aynı akşam bilanço göndere asuzu tavan tavan
Doas bildiğiniz gibi bir gün tatlı yedirir sonra yavan yavan
Gerçekten çok değişik bir tahta.
Bu ay bu kaçıncı oldu endeks +2 ve bu yine eksi.
Yarın endeks çakılırsa ancak artar. Endekse tepki olarak doğmuş :)
https://twitter.com/serkan_saka_/sta...qFtlEtBkA&s=19
Mart verileri geldiginde yine trend topik olacaz gibi
Bu arada Doğuş'un beklentisi de 1 milyon civarı. Geçen sene de o kadar bekliyorlardı. Bir de Doğuş Ceo'su toplam otomotiv pazarı için konuşuyor, sadece kendi sattıkları için konuşmuyor. Ford Otosan da yıllarca aynı adet ürün ihracatı yaptı ama karı sürekli artıyordu. Burada önemli olan net kar marjını yükseltmeleri.
Bunların hepsi algı, 3 FK lı şirketin satışları düşse ne olacak en kötü 5 FK olacak. O kadar batık şirketin hissesi at gibi koşturuyor bu neden kalsın buralarda. Nerdeyse 100 HBK üreten ve bunun çoğunu temettü ile dağıtan şirketin hissesi 300 lü fiyatlarda kalmaz, kalmamalı mantıken. Kalırsa da temettüyü alır yine ekler geçeriz.
Ama endeks +1, bu - 3
2311DRK48G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasil olsa az basinca dokuluyor tahtalar,adamlar da boyle dondure dondure toplar. 500 bin lot aldi yuzde 4 cikti,100 bin lotla dondurdu yarin obur gun yine buralardan toplar acelesi yok nasil olsa veriyor pala
Endexe seçim haftası satışı geldi muhtemelen devamıda gelecek hafta boyunca
Doas sağolsun kaçırmadı fırsatı en önde koştu. Sıkıntılı bir hafta olacağa benzer
Wwgen ceosu yeni ticari araclarinin özellikle Turkiyede yogun olarak ilgi gorecegini umuyoruz diye bir aciklamasi vardi.Ama nerde gordum hatirlayamadim.Ya tv de ya internet haberlerinde...Eylulde piyasaya vereceklermis.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gostere gostere aciga satis oynayip basinca sinir oluyorum,bir kac kisinin oyuncagi endeks biz temele inancimizi koruyalim nisan mart tan iyi gececek
Caddy kullanıyorum
2022
Yenisi daha güzel tabi
Çoğu binekten güzel
Transporter
Caravel
Amarok aşkına devam ytd
Nisan ayında temettü öncesi 350 üzerinde bir yere çekiç atacak. Zirve ne olacak merak ediyorum :)
Bist tum icinde carpanlari en ucuz hisse durumunda olabilir. Ertelenmis vergi gideri ile beraber. Thy bilancosuyla gececektir ancak o ertelenmis vergi geliri yazacak ciddi manada. Doas ozelinde ciddi bir firsat yatiyor ve ben bu faiz ortaminda en iyi geride kalmis hikayesini yemiyorum. Zaten kisa zamanda guzel bi tepkisi oldu bilanco ile beraber ancak bu holdinglerden ucuz fk larda yatmasi cok mantikli degil,basit cevremde hala sifir araba alanlari duyuyorum her gun
Ülkenin durumu enteresan.Kimi promosyon pesinde kimi yeni arac pesinde..Yeni arac alanlarda luks sınıfı disında( ki dogus onuda satiyor) dogus gurubu arabalara yoneliyor.Audi..Wolkswagen.Seat.Skoda...yani durumda Dogus yilbazinda herdurumda 125/150 bin adet arac satar...Ustelik artan fiyatlarla..Bide hisseye yansisa degilmi? patlat bi %1000 bedelsiz...bakalim ne oluyor.
Uzun vadeci olmadiktan sonra temettu bana cazip gelmiyor..O miktarda fiyat dusecek bide vergisi var icinde.Bu gidisle tekrar temettu sonrasi 260 lara getirecekler..Simdi satan daha karli oluyor herhaldeki veriyorlar..Bide secim isi var..Borsa stresli bu aralar.Ha bekleyen kazanacaktir suphem yok.
Para piyasasi fonundan az cikis istedim doas almak icin gelene kadar tahtayi toparladi biri, bugun endeks duzelirse toplayacak goruntusu var dunku kaybini
Fonlarda getiriler nasıl? benim takip ettigim fon %50 yillik..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu aksam gelen bilancolara bakip doas in bilancosuna tekrar bakinca iyi ki buradayim dedirtiyor. Endeksi bahaneyle tuttular bugun de, bakalim daha ne kadar yutacaklar bu gercegi
Yeni Tiguan çok yakında...
yerli ceo nun 12 şubatta yaptıgı açıklama su anlık kepazelık boyutunda :( 30 daralma olacak demesıne ragmen ocak ve subat rakamları fevkaladenın fevkınd egelmesı özelınde
bunu yatırımcı bolumune sordugumda bu onun kendı gorusu dedı :) bu daha bı kepazelık .
eger mart ayı da ıyı gelırse bır duzeltme yapacak mı dedım :? neden yapsın kı . her yer kolpa olmuş :)
Mart'tan sonraki ilk 2 ayda da veriler iyi gelirse 2024 beklentilerini revize etmeleri gerekir. Halka açık bir şirket için bunu yapmaları lazım. Aynısı daha evvel Alarko Ceo'su da yaptı. Zaten bu şirketlerin Ceo'ları, patronları doğru düzgün olsa 2-3 FK ile fiyatlanmazlar.
Biz de bu ucuzluğun peşinde bu hisselere yatırım yapıyoruz, yoksa kurumsallığa bakarsak 1 lot bile almamak lazım.
DOAS 2023 verilerine baktığımızda;
Öz Kaynak : 41 milyar
Hasılat: 150 milyar
Toplam Varlık : 68 milyar.
Net Kar : 20 milyar
Piyasa Değeri: 66 milyar
Toplam varlığı kadar piyasa değeri var.
Öz kaynağının 1,60 ı kadar piyasa değeri var.
Diğer şirketleri yazmıyorum çünkü zaten tahmin ediyorsunuzdur.
Doas otomotiv şirketi değil de holding gibi fiyatlanıyor. Holdinglerde de piyasa değeri öz kaynakların altında.
Hocam sirket ucus degil,bedava. Satilan sirket lotlarinin da disariya cikmadigini dusunuyorum,yani 350-400 den de fiyatlansa da bedava. Millet q3 lere tiguan lere siraya girmis doas in sattigi arabalarin krediyle isi de yok, otv ile de isi yok arttir otv yi adam 2.el e ragbet edecek,ordan yine sifira cevirecek bu segmentin musterisi hazir.