Hakan Atilla :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7ab04900de.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...325c0b1462.jpg
Printable View
İşin garip tarafı,bahsi geçen Hakan Atilla.Bunlar birbirini yiyiyor.
Kulis bilgisi.
Yakında çok duyacaksınız.
Bir not. Bunu kürtçe sanan Bir gurüh var..
https://www.youtube.com/watch?v=7uri...4%9FluMetropol
Abd ne öttüğün yeni duyulmuştur. Üzüldüm mü hayır. Su testisi su yolunda kırılır.. Öldü gitti ,bu söz burada kullanılır Defnenin arkasından değil, kemiği kaldıysa sızlasın. Hepiniz umarım cezanızı bulursunuz. Hiç birinize acımam.
Seçim gününe kadar bu ülkede kaos bitmez,bide peker olayı var öteceğini vurguluyordu seçime yakın:notr:
Türk seçmeni tuhaftır bir gecede kararını verme kabiliyetine sahip,kenan evreni son gecede verdiği bir demeç yüzünden cezalandırmıstı:he:
İyi Parti YSK temsilcisi : Yayın yasağı saat 21:00 olarak belirlendi
Saat 06.00’dan gece 24.00’e kadar yasak olanlar;
298 sayılı Kanun'un 79’uncu maddesinde; “Oy verme günü, her ne suretle olursa olsun, ispirtolu içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit ispirtolu içki satılması, verilmesi, içilmesi yasaktır.
Oy verme günü, bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalır. Eğlence yeri niteliğini haiz lokantalarda yalnız yemek verilir.
Oy verme günü, emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiçbir kimse, köy, kasaba ve şehirlerde silah taşıya
Muhalefet destekli atıyor,iktidar deteksiz,muhalefetin güvencesi var,iktidarın nesi var ???,üstelik denizi kuruttu,yetmez gibi iktidarı vermem diye tehdit savuruyor,neyine güveniyor,hizbullahamı ???,demekki korku çok büyük,yani hesap verme korkusu:he:
günaydın iyi haftalar
VİOP göstermelik 0.50 açtı,peşi malum yine satış 4600 altı,şu sıralar 4600 üstü olsa bile güvensiz sayılır,çünkü borsada kalan çok az kek olarak,mafya hisseyi kime satacak ???
Anketlere bakıyorum,yobaz konya uyanıyor galiba:bravo:
motorine bu gece yarısı 59 kuruş indirimcik yapılacak.
merhabalar, iyi haftalar dileklerimle..
bir kaç gündür devam eden satışlarda VARLIK FONU nun payı varmıdır.. bilmek mümkünmü ?
Bu ne dalga yahu..,........,,,.,...
Bu kadar temelsiz, dengesiz bist!!!!!!!!
Endex 4500 sınırında,önüne gelene veriyor borsa mafyası,korku büyük,borsadaki payım %10 sadece,çünkü iktidara zaten güvenim yoktu borsasına hiç güvenim yok,borsa zaten bedeviye emanet,dönen para bedevi ve mafya kara parası,seçime kadar 4000 olur hesabındayım,zaten katar emirini uyarmıstı kılıçdaroglu,bu adamlar daha borsada dururmu:plc:
Yoo normal,katar emiri uyarı aldı kılıçdaroglundan,dönen para mafya kara parasıydı,bedevi parasıda kara para sayılır,yani geldigi adrese dönüyor aynen önceki yabancılar gibi,ülkeye istikrar gelmeden borsa durumu biraz yaş,istikrar olması için iktidarın defolup gitmesiylen olur bu,çünkü bunlara kimse bu saatten sonra güvenmez,adamlar bedeviden para gelmeyince altın satmaya basladılar döviz,altın ara makası yükselttiler almasınlar diye ,70 milyar dolar üstü eksi rezervi olustu merkezin,zat bol keseden atıyor olmayan para için,neymis rezerv 130 milyar dolarmıs:kahkah:
Ben by Kemal geliyorum,hırsızlardan hesap sormaya geliyorum,ne kadar çok hırsız varmıs ülkede bas hırsızın haricinde,demekki bunları hep iktidar kollamıs,zaten varlık barısı adı altında düzenleme yapıp hırsızların önünü açmıstı,para getirde nereden getir fark etmez:plc:
https://www.youtube.com/watch?v=2i8lfP9oqvk
İÇİŞLERİŞ BAKANLIĞINDA PARARLEL YAPI KURULUYOR
CHP YETKİLİSİ, SÖZCÜ TV
Nebati: (Döviz piyasası) Bir ralli olmayacak, vatandaşlara sesleniyorum; Oyuna gelmeyin-APara
Yumulun ....
Borsada ralli var mı?
Onu da diyeydi iyiydi.
https://pbs.twimg.com/media/FvH5jBUXgAYIHBq.jpg
:whistling:
eldeki bütün hisseler sırası gelen usulüyle devre kestiler :wu::wu::wu::wu::wu:
Erdoğan: “Cudi Gabar’da günlük 100 bin varil üretim kapasiteli petrol bulduk. Bu rezerv çok yüksek bir kapasiteye sahip. Yeni keşfimizin değeri on milyarlarca doları buluyor.”
Şimdi Fahrettin Altun dedi ki dark wap üzerinden kamu görevllileri tehtit edildi.
Ne var bunda derseniz.
Kamu görevlisi olduğunu kabul ediyor.
Bunda ne var derseniz?
Kamu görevlisi istifa etmeden M.V.adayı olamıyor.
E bunlar oldu.
Ne olacak şimdi.
Ve hala buna uyanan muhalefet olmadı :)
Enflasyon tahminim :3.69----4.31 arası
ENAG enflasyonu:4.86
günaydınlar
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
1,69 dedim bile
Enag enflasyonunun 1/3’ü
3’te biri.
Üçün biri de diyebiliriz.
Hala yalanlara ve usülsüzlüklere devam.
Birde seçime darbe girişimi derler.
Kendileri alınca?Ne olacak?Darbe olmayacakmıymış?
pkk lırada teslim etmeyeceklermiş.Kim edecekmiş?
habur,oslo,dolmahçe,megri diyarbakır,elarap lahmacun
bunlardaki resimdeki partililer kimmiş?
artı Osman ve mektup olayını yapan kimmiş?
Birde
Ne oldu bu kanal İstanbul a?
Yalanlara ve iftiralara devam der akp.
Petrol ve gazın tamamı seçim gazı(atmasyonu)
Yahu seçimden sonraya niye bırakıyorsun emekli refah payı ve artışını yapsana şimdi.
Yalan olduğu için iktidarda vaad ediyor.Yapacağı yerde.YERSEN
Yiyen çok.
İlerde havalimanı otoyol ve hastanede yerler artık.Doyarlarmı?
O kadar tarımı ve hayvancılığı bitiren akp kurtaran Ziraat bankasıymış.YERSEN
Uzayda da marslı yakalarız artık bir o yalan kaldı sallamadık.
2.39- öyle bizim dediğimiz gibi olmuyor,zat ne emir verirse o oluyor,TÜİK ne oluyor,o sadece kukla:he: