yok üstat sevinmiyorum.. bilakis şuursuzca borsaya koşan küçük yatırımcılara üzülüyorum.. bu kaçıncı ders ama maalesef hala öğrenemedi bizim milletimiz...herkesin sonsuza kadar kazandığı bir borsamız olur inşallah:bravo:
Printable View
Kuzu GYO IŞc'den çok hacim yapmış bugün...
Deli mi ne...
Güzel öptüler.
Öpmek ve öpülmek güzel duygular
svg
8 günlük üssel hareketli ort.22,94 altında kapadı. 22,58 'de ayın 5 inde geçtiği fibo 261,8 desteği var. Buradan dönerse super olur.
öpmekle bırakmayacaklar gibi:plc:
Öptükleri kesin ama kalanlarımı yoksa dökülenlerimi onu zaman gösterecek.
Yorumlar kamasutra tadinda :cool:
TCMB, ihracatçılara günlük reeskont kredisi limitini 3 milyar TL'ye yükseltirken, günlük limit artışı temmuza göre 10 katına ulaştı
TCMB, ihracatçılara günlük reeskont kredisi limitini 3 milyar TL'ye yükseltirken, günlük limit artışı temmuza göre 10 katına ulaştı
Kaynak : Anadolu Ajansı
Ben sizin yerinize öperim merak etmeyin
dün -8 e yakın düştü,
bugün +8 artarsa, 2 günlük getiri 0.0 olmuş olur :he:
yatırım fonu alan daha çok kazanmış olacak :he:
YF 2 günlük getiri + 0,18, :he:
İşbankası iştiraklerinin piyasa değerleri sürekli artışta. Gitmeyen Şişeyede geri alımla destek atılıyor. Bunlar yakın gelecekte kurulacak şirket için hazırlık olabilirmi?
İşlem hacmi zayıf bu düşüşler inandırıcı değil. Ayrıca endeks 3 USD civarında , yıl sonu USD tahmini yaklaşık 31-32 civarı olduğuna göre endeks olası not artırımı ve yabancı girişi ile yıl sonu rallisi yaklaşık 11000 civarına ulaşır. İşctr deki ilave gelişmeler ve beklentiler ile 35 li fiyatları görebiliriz diye düşünüyorum. Yabancı geldiğinde şişmiş sanayi , enerji ve hizmet sektöründense bankacılık sektörüne yöneleceğini düşünüyorum.
Hesap hatası var.%10 düşen bir hisse, ertesi gün %10 artsa bile zarardasınızdır. Günlerce bu durum meydana gelir ise; hissenin değeri -0- a gelir.
Yarın XBANK ve ISCTR için önemli. Kısa vade trend yönü için. Öncelikle 22,58 üzerinde kapatırsak güzel olur. Orta / Uzun vade zaten inşallah Her şey Çok Güzel Olacak.
Bu tivitir/X kadar alem bir site daha yok
hisse cikarken methiyeler havada ucusuyor, herkes kahinligini iddia ediyor, ustadlar en iyisi benim tadinda
ammma yokus asagi hareket baslayinca tissss kalabalik bir anda dagiliyor :cool:
Aslinda ben "Eylul'de bu hissede cogu yillar duzeltme olmustur" diyecek biri olur diyordum.. ama olmadi
ya da blokladiklarimdan biri yazdi da ben gormedim
yatirim tavsiyesi degildir
iş bankasında yön yukarı olacak diye düşünüyorum orta vadede. ama borsamız kısa vadede çok hızlı geldi bu noktalara.. artık beklentiler bitti gerçekleri görme zamanı.. enflasyon düşecek, her şey iyi olacak söylemleri ete kemiğe bürünmeye başlarsa yükseliş tekrardan başlar..bunun içinde porföyü biraz azaltıp kenarda beklemek lazım diye düşünüyorum.. yatırım tavsiyesi değildir...
Geçen hafta ufak ufak 172 bin adet Ekim vadeli satım varantı toplamıştım. Ortalama maliyet 28 kuruş. Dün ve bugün azar azar çıkardım elden yarın için de 40 bin adet var elimde.
Sattıkca ekim vadeli alım varantı topladım. Bu bu hafta yukarı dönmezse bi şeyi çok pis tutacağım. 19lara gidecek hali yok ya herhalde sanırsam galiba...
Yağmur gibi halka arzlar geliyor.. Ne idüğü belirsiz şirketlere yeni yatırımcılar 4-5 lotla borsaya giriyor.. Yatırımcı sayısı 7 milyon oldu.. Bakalaım gerçek yabancı ne zaman gelecek.. Hala ortada dişe değer yabancı bir yatırımcı alışı yok..
Borsa ketum insan işidir.Oldu olacak bir de extrenizi koysaydınız buraya tam olsaydı.
siz neye dayanarak yazıyorsanız görüşlerinizi bende kendi düşüncelerime göre yazıyorum. Dikkat ederseniz düşüncemin içerisinde inşallah diye temennimi vurguluyorum. Yatırım tavsiyesinde bulunmuyorum. Ayrıca milyonlarca insanın da burayı okuyarak yatırım kararı alacağını da düşünmüyorum. Saygılar.
Sise maşallah, taşıyor birilerini yine
Saĺıyorsun demiyorlar , elini belli etme diyorlar.
Hic kimseye gerek yoktu kac sene bir kisi ulkenin icinden tirla gecmeseydi.
Isabetli ongorun icin ayrica bravo, dususu iyi gordun. Kar satislari normal, Is Bankasinin hikayesi uzun artik.
http://share.matriksdata.com/Images/...1229321141.png
okullar acildi ya forum yine ilkokul bir'e bagladi
O yatirimci sayisinin halka arzlar icin sisirtilmis oldugunu dusunuyorum. Millet 10 tane hesap actiriyor tanidiklarina o 4 lotu alabilmek icin. Yabanci da bosuna bekleme. Onun icin degisim gerekiyordu, gecti o tren. Hukukun guguk oldugu yere kimse gelmez. Ancak ulkeden gidemeyenler ve bakanin verdigi sozlere gelen vurkacci hedgeler.
Pinokyo bugün tavsiye raporu yayinlamis
balik hafizalilara gelsin
Türkiye Is Bankasi Grubu... muhtemel ad belli olmaya basladi
ben demiyorum, onlar diyor