5650 ler görüşürüz. Stop aşağıda ya 300 verir ya da 1500 kendi bilir.
Gündüz geceden aydınlık karanlıktan iyidir iyi,
Gerçek yalandan doğru eğriden iyidir iyi,
Korkma susma yılma sakın durma
Yarın bugünden zafer yenilgiden iyidir iyi.
Printable View
Sadece rakamları trade ediyor bence bu forumun avamları...
Gerçeklerden, ana hikayelerden bağımsız...
Hemen bir ninni ile uykuya geçiyorsunuz...
Sonra çarpmanın etkisiyle ayrılıyorsunuz tabi ama çok geç oluyor...
Spot piyasada açığa satış yasak olduğu sürece karanlık oda dediğiniz eşleşme seansında anormal fiyatlamalar yaşanmaya devam edecektir, eşleşme seansında HALKB VAKBN gibi hisselerde -%1.5 SASA gibi hissede +%2 fiyatlama çok normal değildir, Gün içinde de hisse fiyatlamaları yukarılarda kalmayıp gün sonunda düşmektedir, halbuki açığa satış olsaydı, tahta yapıcı açıkcıların kazanmasına izin vermeyecek günlük zirve kapanışı deneyebilecekti, Şimdi ise günlükçüler Spot da sadece alım kovalıyorlar, gün içi ve sonunda da satıyorlar, heleki tahta yapıcı günlükçülerin taşıyamayacağını anladığında, tahtanın düşüşüne izin verip, eşleştirmede de aşağıda kapatabiliyor, Sermaye Piyasalarında açığa satış ile daha derin ve sağlıklı bir piyasa oluşmaktadır! Pay vadeliler sığ olduğundan orada pozisyon almak oldukça risklidir!
Bademler bizden 5 adım ötede zaten :) rekabet edemiyoruz :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop Akşam seansı da 600 kontratla 10 puan çoğu zaman çok rahat gidiyor....
Dow da eksi derinleşiyor. Akşam bir süpriz var sanırım. 50 puan arttırım gelebilir. 32600 den 32400 e geldi. Stoplarımı hep patlattı. Durum vahim
Way palaya bak gece seansındada almış, herif bi almıya başladı mı dur durak bilmiyor, yarın artı gapı yedik geçmiş olsun ayucuklarım
Üzmeyin boş verin 5000-5500 arası robot bağladık dedi aracı kurum ata Yatırım Osmanlı ve teb aracı kurumları robot çalışırsa 5500 den short açarsınız bist 100 zarar misler gibi çıkar.
Robotu borsa sistemini ana serverden montaj için 4 kaynakçı 5 yazılımcı yollamışlar yarın öğlene kaynak biter akşama da hareket başlar galiba transformatör transformars voltran otobotlar gibi bir şey galiba inip inip çıkacak pat küt vurup vurup dönecekmiş
FED 0,25 artırır
Sonra şahinimsi bir açıklama gelir.
Ons ve EUR/USD coinler düşer.
Film bu.
VİOP30 günlük, Bu vadenin baş shortçusu BofA kapanmış, TEB longları arttırmış, Tacirler ve İs Yatırım da shortları arttırmış, önce longcu sonra da da shortçu olan YapıKredi Yatırım bakalım hangi yönde yeni pozisyon açacak!
https://i.hizliresim.com/sx860ky.PNG
Fed 25 de artırsa 50 de artırsa bizim pala iplemez.
Hayırlı ramazanlar olsun.
0.25 bps arttırdı
Süpriz yapmamış ben bu ay pas geçer diye bekliyordum. Ama 50 olmaması altına euroya sterline kan oldu
Metin de bayağı güvercin
Bugün ve tam bugünki gibi olmasada dün,halka arz edilen hisseerdef sanki meksika dalgalanması yapar gibi hayatın olağan akışına ve NŞA ya uymayan aynı anda hareketler ile son yarım saat AOF leride çok tepede bırakarak yaptılar bu işi ve sizinde dediğiniz gibi meydanı boş buldular SPK ya şikayet ettim konuyu...
Arkadaşlar sizede sms geldimi bu akşam pazartesinden itibaren 2 li giriş kodu diye yani nasıl olacak Facebook gibimi olacak
bu U30 da işlem gören şirketlerin çoğunda hacim yok,
hacim yapan ile yapmayan şirketler yer değiştirmeli
U30 a girme kriteri ne, bilen var mı?
Bitti Fed in faizi falan filan.. faiz artırmaları daha sonra düşürmek için yeterli olsun diyedir. Japon mu bunlar negatif faiz versin. Adamlar bedava pamuktan kağıdı sana bana elli yıldır verip kendi vatandaslarini obez yaptılar. Tek kapılı buzdolabı olan yok amerikanya da. Sağmal inek gibi dünyayı sögüslüyorlar bir de bürokratları acep ne der diye bizi ekranda takip ettiriyorlar. Bırakırlar mi bu düzeni.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Big long derler 😊
Muhtemelen sizin Yatırım hesabınızın bulunduğu kurum da bankalar da olan önce şifre girişi, sonrasında kayıtlı telefona gelen SMS deki şifreyi yazarak hesaba giriş yapılacaktır, benim kullandığım eski kurum bu şekildeydi, diğer kullandığım kurumda SMS le giriş yapmaya 2 hafta önce geçti, sizin kurumda yeni geçiyor demek ki
Abi valla bak boş yapıyorsun. İstediğinde düzgün yorum yapabiliyorsun, o zaman yap.
Ben FED güvercin, bizde ralli olacak dedim mi? Bizim piyasada bin tane belirsizlik var. Müsait bir zamanımda topluca yazıcam kafamdakileri.
Öte yandan ABD’de de belirsizlik var. 0.25’e olumlu yönünden bakarsan, faiz artırımları bitiyor diye sevinirsin. Olumsuz bakarsan, bu kadar şahin FED bu hale geldiyse bir sıkıntı var demektir.
Zaten o yüzden ne pas geçti ne de 0.50 yaptı. Şişi de kebabı da eşit pişirmeye çalışıyor
Varsa senin de görüşün yaz