Kendimi uzun vadeli bir yatırım yapmis hissediyorum :),
Printable View
Kendimi uzun vadeli bir yatırım yapmis hissediyorum :),
bu nasıl bir tezgah 2 dk da 5bin fark.
bir insan altına niye yatırım yapar ki 20 sene de bir rallisi olan bir emtia
Baştan söyleyeyim bir iki ziynet eşyası hariç altınım yok, ama son 10-12yılda altın iyi kazandırdı. Önceden 100 dolarla 3-4 çeyrek alıyorduk şimdi yetmiyor bile...
Özellikle BES fonlarında dolar bazlı enstrüman sayısı az.Altın ile dış finansman araçları.Onlarda ağırlıklı olarak eurobond.Şu an emeklilik şirketimden kontrol ettim senelik getirisi altın ın gerisinde kalmış.Her ne kadar dolar değer kazanınca değer kazanıyor gibi gözükse de cds yükselince eurobond aslında değer kaybediyor.Bir nevi yerinde sayıyor gibi.
Endeks 3700 görür mü acaba yaw?
düne kadar KUŞ ta belirgin dusmuyordu onunda kanadı yolunuyor kaldı 1 hafta ara secim olursa 2 hafta da oyle olur yani mayıs kan revan her gün dusen borsa burada durur mu durmaz
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
5s
AKP'li Külünk: İktidara yakın gözüken ve Borsada ki şirketler üzerinden Sürekli Bedelli sermaye Arttırımı ve halkaArzlar yolu ile zenginliğine zenginlik katan bu KARUN gibi doymazlar yatırımcılarını mağdur ederek Sayın Cumhurbaşkan'ımıza Muhalif insanlar oluşturmaktan vazgeçin
son 10 sene altın 15 x petkim 13 x akbank 4 x sise 40 x ha temettusu vs bilmem
Sayın TheBigshort un Cezası bitmiş foruma dönmüş .Çok iddialı bir şekilde yüksek pozisyon aldığı viop daki son durumunu merak ediyoruz.En azından bir açıklama yapması lazım.Bu foruma bunu borçlu.
davut tozuyla minare gölgesi isteyen var mı?
bu forumda birşey satmak çok kolay...
Kağıtlar direnmeye başladı bu endeks düşüşüne. Şelale olmuyor
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis bu borsayla sittin sene başkanlık göremez.
Vatandaş çıkarını bilir
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın ons her zaman en kazanlı emtiadir....borsa onun yanında deve de kulak kalır...en önemlisi sizi dünyadaki enflasyondan Korur...
EREĞLİ de 29.98 gördük...evet hedef oldu gibi..Ha benim EREĞLİ ile işim olmaz o ayrı...
Şahsen EREĞLİ aşkım olsaydı, RESEYON FİYATLANINCA yani sp500 dip yapınca alırdım..
23 DERECE
@yirmiucderece
·
1 sa
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Bugün ülkemizi Suriyelileştirmek için can atan bunlar değil mi?"
hey Allahım :)
Ben bişey yapmıyorum bunlar iç savaş çıkartmaya çalışıyor dio
çok tehlikeli söylemler
ama savaşacak kimse kalmadı reis boşlukla savaşıyor seçimlerde mağdurmuşum gibi çek kankam
Aykırı
@aykiricomtr
·
28d
Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş'ı böyle hedef gösterdi: "Onun üzerine çarpı attım."
al bitane daha :)
https://www.youtube.com/watch?v=x4tjTZ5Tbgc&t=1393s
Çok da ümitli değilim.
yaklaşan cismin ne olduğunu bilen var mı ?
Sosyal medyada bile ,yok 3. derece lisans vs. diye hava atanlar bile GAP doldu dediler...
Burada itirazımızı yaptık...VADE GAPI 5050 de dolar..ha azıcık aşağı-yukarı olabilir...
illaki dolacak diye bir şartta yok ama genelde dolar...
Kimi batirmak istiyorlarsa hala batmadimi :)
Haber
@Haber
Mansur Yavaş: Şimdi ben bunların LGBT karnesini açıyorum. İçişleri Bakanı sürekli bunlar gelirse erkek de erkek, insanla hayvan evlenecek sürekli fantezilerini anlatıyor. Çok zengin fantezileri var.
Türkiye'de 2002'den sonra bir sürü LGBT derneği kurulmuş. 14 tane kurulmuş. Bunlardan 7'si Süleyman Soylu döneminde kurulmuş. LGBT oteli açılmış. Müslüman Eşcinseller Derneği'ne de izin vermişler.
Dow resesyon yoku mu fiyatliyor acaba?
Millet İttifakı seçilirse yeni dönemde Hazine Bakanı olması beklenen
Prof. Dr. Bilge Yılmaz
@GazeteOksijen
Başta TCMB ve Kamu Bankaları büyük yolsuzluklara karıştı, bunları soruşturacağız
baraj kapaklarını açacak dışarın agresif yeşili engelliyor