Sanmam ,tutumlu iyirdir
Printable View
Baskara ustad sen mersindenmisin ?
Bizim kahvede ihtiyarlar in nesli tükenmiþ. Necdet dayý da hap satmýyor artýk ekonomik kriz var millet uçkurundan da tasarruf ediyor gibi. Krizde kimsenin kuþu kakmýyor demek ki. Nineler çok sevinmiþtir boþu boþuna ölü solucaný kaldýracam diye terleyip duruyorlardý
twitter hesabýn var mý ?
oradan.. alttaki sekmeden para kazanma bölümüne gir.
þartlarý saðlýyorsan katýlabilirsin.
benim hesapta etkileþim çok yüksek.
https://help.twitter.com/en/using-tw...evenue-sharing
Ne yengecmis arkadas :)5 dakika sohbetinu yaptik ama 2 sene uzadi konu :kahkah:
resim paylaþýyoruz daha napalým :he:
illa birþey yap demiyor ki sana..
yeterli þartlarý saðlýyorsan.. istersen naber nasýlýnýz diye tweet at.
:drunk::drunk:
yeterli þartlarý saðlýyorsan gösterim / etkileþim vs.
facebook instagram google gibi .. reklam gelirinden sana gösterim/etkileþim oranýnda kar'ýný paylaþýyor. :)
çünkü içerik üreticileri olmasa... reklam verenler hangi gösterime göre reklam verecek. ??
tonla reklam veren var büyük þirketler .. ee adam senin sayende kzanýyor bunun küçük bir kýsmýný paylaþýyor.
Emlak hiç kývýrma Elon Musk sana o parayý veriyorsa iki resim paylaþtýn diye deðil. Gece içince kim bilir nereleri gösteriyon. Hadi ben yuttum þahit yutmaz. Sen alkol aldýðýnda haber et canlý yayýna çýkacaðýnda bizde çitlek alýp izleyelim
Konyalilardaki para hickimsede yok
Biz hangi gun geldik adamlar o gunden beri teklifi hazirlamadi , yapacaklari isten en az 300bin euro kazanicaklar ama adamlar teklifi bile hazirlamaktan aciz ,
Konya karaman kurumsalliktan cok uzaklar , uzak olmasalar parayi koyacak yer bulamazlar
Var da 10 takipçim, 20 takip ettiðim var 1 dolar bile vermez bana [emoji23]
Bakmak ve görmek!?
birey olarakta reklam verebilirsin..benim takipçiler dünya geneli ..türkiyeden çok az var. yani yabancý hesaplarda takipçi baþýna 1 $ deðer biçiliyor .. ortlama.
tabi etkieþim çok önemli.. mesela 700 k takipçin vardýr çoðu bottur çok güzel bir yazý paylaþýrsn 30 40 beðeni gelir :oleyo: çöp hesap kýsaca.... kaldýki bot takipçi satýn alsan bile 0,2 $ maliyeti var :he:
bu reklamý nerede verdin.. google adwords mü ?
Benim hafýzada öyle kalmýþ, ayný tarihlerde o zaman belkimde
Bakmak ve görmek!?
Þahit bak peþinen diyeyim bu emlak seni kandýrýr cariye satalým diye, cariye satma iþine girersen namýn deðiþir insan yüzüne çýkaman.
Y8 i desmond a 25bin$ a vermistim 2007 de , ustune 2 tanede site almistim
Desmond o zaman 19 yasinda idi , suan evinin onundeki arabalar beni satin alir :)
Suan sanirim y8 in gunluk geliri 10bin pound vardir
Gelmis gecmis en buyuk gerizekali diye adlandiriyorum kendimi ;)
google iyiydi eskiden...
ancak son zamanlarda baya cozuttu. sahte týklamalarý geri yatýrmaz oldu :) iliðine kadar alýr adamýn.
95 bin $ son veren var :he:
satma derdinde deðilim zaten.. 550 k olan .. bir baþka hesabým daha var.
burada þöyle zenginim böyle zenginim falan muhabbeti dönünce. dedim bunlar çok zengin ne olcak 105 bin dolar belki alan ney olur dedim ama..
pahalý geldi ellaam :drunk::drunk:
Y8 nedir yenir mi, içilir mi. Az daha zorlasan Google'a ortak çýkacaksýn herhalde[emoji3]
Bakmak ve görmek!?
google dikkat et...
sitende adsense var ise.. hiti google adwordsten saðlýyorsan
hesabýný patlatabilir.. adsense olaný.
:drunk:
Ücretli sponsorlu reklam
Instant Follower From $0.99 - Get Real Twitter Followers
Viewpals
https://www.viewpals.co
We’re Viewpals, the internet’s most trusted provider of Twitter likes & followers. Get Twitter Followers top services to Twitter followers. Get Youtube Subscribe. Best Youtube promotion. Best Facebook Promotion. 24Hrs Services. Grow Your...
‎100,000 Premium Followers · ‎Buy Real Twitter Follower · ‎Boost Twitter Follower
buy twitter followers diye aratýnca... googlede çýkan ilk üç.
benim hesaba 12 diyosan..
bot al daha iyi.. :he:
kendin çalar kendin söylersin :kahkah:
105 bin bot satýn al yabancý...tanesi 0,99 dolarcýk.. 105 k takipçiye gelince haber et :ok:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...70#post6554970
Ben ,þahsen,bizzat ..twitter olarak ..bi tek Dul Naciye ye bakiyorum :kahkah:
kimsenin topicini okumadýðý elemanda geldi :he:
zaten gitmemiþti ..
:kahkah:
olm.. dul naciye bile senin topici okumuyor iþte..
niye hergün buraya link verip duruyon
:kahkah:
Topiði bile olmayan zavallýlara ne diyeyim ..foto paylaþýp dursunlar :rules:
Paylaþtýklarý da orjinal olsun barii...oran burdan ötekinden ..:kahkah:
hadi kardeþim hadi.. burada seni kara keko gibi kaç kere tokatladým .. gidip gidip geliyorsun.
veda edip edip..
býrak bu iþleri.
dul naciye ve yangeç falan.. takýl iþte..
link verip durma ..