kafamda ki senaryo endeksi ayakta hektas sasa ve kankalari tutacak rol 1 sene sonra tekrar onlar da
Printable View
kafamda ki senaryo endeksi ayakta hektas sasa ve kankalari tutacak rol 1 sene sonra tekrar onlar da
Sn Bozkurt başınız sağolsun
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zor bence..Bu bilançolar ile pala bile onlarda alıcı olmaz..Adamlar faaliyetlerinden bile zarar ediyor..
Daha önce yazdım.
Palanın bence yeni oyun alanı sıra ile üst endekslere yükselttiği, piyasa değerleri ve ağırlıkları artan enerjiler.. Kontrolde elinde....
Önümüzdeki 2 sene bence bu şekilde olacak.... Onları daha da parlatacak..
İlerde Sasa,hektaş gibi kucağa bırakıp kenara çekilirler.O ayrı..
medwig patron gelecek... birazdan.
babadağlı gelirse sçtık.
:drunk::drunk:
Bıst100 tam 35 gündür yatayda...%10 luk dilimde...Artık bir karar versin..ya herro ya merro desin...
son yazdığım baş sağlığı mesajının üstüne 15 sayfa yazılmış. alayı fasa fiso.
ümmet dedikleriniz sizi müslüman görmüyor. araplar kendi dışındakileri turizm aracı görür. müslüman saymaz. ellerine geçseniz her şeyiniz onlara helaldir. kafa dahil.
Sofu Beyazıt var..O içmezmiş.Abdulhamit bile şehzadeliğinde içermiş ama sonra içmemiş...
Ama aralarında çok sağlam içenler var...Hatta hangisi içmemiş diye sormak daha mantıklı?
Bu defalarca HABER TÜRKTE işlendi(tarihle ilgili bir program vardı)
Bizim toplumun bir kesimine göre bunlar evliya(özellikle tarikatlar böyle düşünür):)..Bazılarına göre ise mokoko...
boşver be abka..
içtiler diye dinsiz mi sayacaz..
veya birilerini örnek mi alacaz.
içen içmiş işte.. her olayda işleri dinselleştirmek hata olur diye yazdım sanada yazmadım gerçi bunu :)
inanlarda tr deil sadece tüm dünya böyle.
bu hataya ister istemez düşüyor. her yaşadığı her gördüğü her vs olayda . tamamen dinsen anlamda yorumlamaya ve ifade etmeye çalışıyor.
bu bence hdd nin içinde bad sektör dediğimiz kısım beynimizde.
dışardan gelen birinin.. başka ülkede koltuk verip. yerli ve milliyiz algı yaratmasına benziyor.
lem senin heryerin milli olsa ne :)
ben inanç konusunda da dinler konusunda da hep samimi yazdım. açık sözlü olarak.
hiç bir dine karşı değilim.. benim odak noktam insandır.
ama şunu iyi bilirim...
araplar bugün bile bizi sevmez.. teyzemin umrede yaşadığı şeyi burada anlattım.
hastaneye düşme.. gel pis türk sıra sende diye çağırırlarsa şaşırma !!
:drunk:
Yok EMLAK kimseye dinli-dinsiz vs. demek ne haddimize..Ama insanlarda PADİŞAHLAR HAKKINDA değişik fikirler var.
Sonuçta insanlar ve her türlü imkanları var.İnsan HAZ ALMAYI sever.
Bizim toplum ifrat -tefriti sever...Kimileri onları evliya görür..kimileri günah keçisi..
Ben İNSAN OLARAK görüyorum.KRALLARIN ortak yaşamından çok kesitler var.
Gün gelmiş CAMİ YAPMIŞ-CİHAT demişler..Gün gelmiş gücü paylaşmamak için(devletin bekası diyorlara ama...????) KARDEŞİNİ ASMIŞ..Gün gelmiş içmiş..:)
orası öyle abka.
bak bugün almanlar . hitlerin ayıbını hala silemiyorlar.
geçmişte de onlar almanların padişahlarıydı.
Türkiye, İsrailli rehineler için devrede
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, rehineler için müzakere sürecinin yürütülmesi talimatı verdiği öğrenildi
Türkiye'nin rehineler için Hamas'la müzakere sürecini başlattığı belirtildi
Şu adam çok güzel yazmış. Bütün ümmetçilerin kafasına kazımak lazım.
https://twitter.com/TBold23/status/1...ESXk3liHQ&s=19
Bende kuru sıkı yoktur Abka ben vicdanımın sadakasını vereli çok oldu ,
ben önce kendi ülkemin canına bakarım .
sende kendi işine bak madem bu kadar takılıyorsun git orada savaş , maddi yardım yap daha fazla , dua oku burada ne yazıp yazmıcağımıza karışma benim merhametimin ölçüsü seninle aynı şeyleri düşünmememle anlayamazsın.
benden daha güzel ifade etmiş..
her olayı ümmetçi ilahi veya dinsele bağlamak buradan goy goy algısı yapmak.
suriyeliler uzak gelecekte burada nufus olarak üstünlük sağlarsa.
bir düşün...
savunacak neyin kalır.. burada seni insan yerine koyacaklarını mı düşünüyorsun.
bulut boşver sende böyle günlerde bazı şeyler üst limite ulaşıyor.
bunu kendi memletimizdeki deprem ve göçük altında kalanları o sesleri duyup birşey yapamamak. çaresizlik durumunda insan piskolojisi farklı davranıyor bunu hep birlikte yaşadık.
o nedenle kırıp dökmen.. birbirinizi.
kimi akıl kimi vicdan kimi dinsen anlamda yoğun şeyler yaşıyor bence.
Erhan Aslanoğlu
@ErhanAslanoglu
·
3d
Savaş yayılırsa stagflasyon kaçınılmaz olur.
Piyasa algısını petrol fiyatları yansıtacak.
Küresel faizlerde yön hala yukarı.
ABD’de ticari gayrimenkul sektöründe riskler artıyor.
Conflict
@ConflictTR
·
15d
Bölgeye uçak gemisi gönderdik ve durumu istismar etmeyi düşünen herkesi savaşa girme konusunda uyardık.
- ABD Dışişleri Bakanı Blinken
Ev sahibi kiracisini dudukleme derdinde, kiraci ev sahibini, alıcı saticiyi, satici alıcıyi, esnaf müşteriyi, kardeş kardeşi, komşu komşuyu. Sonra neymiş ümmetmis. Peeeh. Sen önce yanındakine sahip çık. Elini uzatsan degeceklerine dokun diyen de yok. Yersen gelsenkirşen.
kazayla falan bi savaş uçağı düşse başka ülkenin
akdenizde falan
valla çarşı birden karışabilir ister istemez.
bi anda nooooluyo aq deriz.
Reis (Bozkurt) başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
1 sa
Suudi Arabistan'da yapılacak Süper Kupa maçı için Galatasaray ve Fenerbahçe’ye 800 bin Euro ödeme yapılacak.
Maçı kaybeden 1.4 milyon, kazanan ise 2 milyon Euro alacak.
Konaklama, ulaşım ve diğer tüm masraflar Suudi Arabistan tarafından karşılanacak.
akçay görmesin bunu:)
https://www.yandex.com.tr/video/prev...26721412562356
gemide bu.. :drunk:
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Ahmet Yeşiltepe
@ahmetyesiltepe
Meraklısı için manşet haber niteliğinde bilgiler…
Bir dış haberci olarak büyük ilgi ve merakla dinledim, bazı notlar aldım.
Mesela Hamas nasıl hazırlandı, amaç neydi, kimlere haber verildi ve diğer ayrıntılar..
Üst düzey Hamas yetkilisi Ali Baraka:
[emoji3502] İki yıldır gizlice hazırlandık, yakın müttefik ve fraksiyonların da haberi yoktu, lider kadroda da kısıtlı sayıda kişi planlardan haberdardı.
[emoji3502]Aksa Tufanı başladıktan yarım saat sonra Hizbullah ve İran'daki müttefiklerimiz gibi tüm Filistin direniş fraksiyonlarıyla temasa geçildi.
[emoji3502]Türklere de haber verildi, onlarla üç saat sonra sabah 9'da bir görüşme yapıldı. Yani bizimle iletişime geçen herkesi bilgilendirdik.
[emoji3502]Ruslar bile mesaj gönderdiler, durumu sordular ve savaşın hedefleri hakkında bilgilendirildiler.
[emoji3502]Rusya bize sempati duyuyor, ABD’nin bu savaşa karışmasından yararlanıyor. Çünkü mevcut durum Ukrayna'daki savaşla ilgili olarak üzerindeki Amerikan baskısını hafifletiyor.
[emoji3502]Hamas Rusya'dan Kalaşnikoflar için yerel düzeyde mermi üretme lisansına sahip.
[emoji3502]Herhangi bir takas anlaşması Avrupa ve ABD’deki Hamas tutsaklarını da içermelidir. Tutsaklar güvenli yerlerde tutuluyorlar
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.