Yatırımcısını it yerine koymayan şahıs gün gelecek musalla taşına konulacak.O zaman imam soracak nasıl bilirdiniz diye. YTD
Printable View
Genel kurula katılmak elzem oldu!O zaman sormak lazım kamuyu aydınlatmak yatırımcıyı korumak gibi bir düşünceniz olmadı mı ya da hiç mi düşünmediniz diye!:rules:Yatırım yatırım dediniz mayıstan bu yana yok n5 yok h5 yok elektrik yok tezgahların taşınması yok seri üretim için gerekli izinler yok esas sözleşme tadili eee demezler mi mayısta 18300 aralıkta 10600 iyi de ağa biz işlem hacmi yapmak için mi taşıdık bu kağıdı diye!
MAN eTruck, VW'nin emisyonsuz tedarik zincirinin anahtarı
06/12/2024
MAN eTruck, VW'nin emisyonsuz tedarik zincirinin anahtarı
MAN Truck & Bus, otomotiv kargo hacmi ihtiyaçları için özel olarak geliştirilen ilk eTruck'ı Volkswagen Grubu lojistiğinden sorumlu Duvenbeck Grubu'na teslim etti.
eTGX Ultra Low Liner elektrikli kamyon, Volkswagen tesislerinin lojistiğini özellikle çevre dostu hale getirecek.
Bu eTGX modeli, sadece 950 mm'lik yarı römork yüksekliği ve 3,75 metrelik çok kısa dingil mesafesi ile sınıfında bir öncüdür.
Bu, üç metreye kadar iç yükseklikteki maksimum kargo hacminin yüksek yük ağırlıklarından daha önemli olduğu otomotiv lojistiğinde kullanım için mükemmel hale getirir.
Yaklaşık 500 kilometrelik bir menzil sunuyor. Modüler akü konsepti sayesinde dört, beş veya altı akü paketi ve 449 ve 544 hp güç seviyeleri arasından seçim yapabilirsiniz. Kamyon, herhangi bir taşıma görevine doğru zamanda uyarlanabilir.
Standart CCS şarj teknolojisine (375 kW'a kadar) ek olarak, bir megawatt'a kadar şarj gücüne sahip yeni MCS standardı ile de sipariş edilebilir, bu da sürücü molaları sırasında daha da hızlı ara şarj sağlar.
Duvenbeck, 2026 yılına kadar 120 adede kadar MAN eTGX'i hizmete sokmayı ve bu teknolojinin günlük kullanım ve maliyet etkinliği için ideal olduğunu kanıtlamayı planlıyor.
MAN eTrucks'ın kullanımı, Volkswagen'in çevre dostu lojistik yoluna çıktığı goTOzero etkili lojistik programının bir parçasıdır.
Ford Trucks'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emrah Duman, verimlilik, güvenlik ve sürdürülebilirlik açısından pek çok avantaj sunan Seviye-4 Otoyol Pilotu'nun, lojistikte artan talebe bağlı maliyetleri düşürürken, araçların günlük kullanım süresini artırarak daha yüksek verimlilik sağladığını söyledi.
Duman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otonom araç teknolojisinin, dünya genelinde giderek daha yaygın hale geldiğini ve birçok ülkede test sürüşleri aşamasında olmasının yanı sıra belirli bölgelerde kullanımının arttığını belirtti.
Duman, otomotiv sektöründe elektrifikasyondan sonra otonom araçlara olan yatırımların artmasını beklediklerini dile getirdi.
Özellikle 2030'dan sonra müşterilerin araç seçimlerinde büyük ölçüde otonom özellikleri dikkate alacağının öngörüldüğünü aktaran Duman, "Bu doğrultuda sektördeki AR-GE ve inovasyon yatırımlarının arttığı, bağlantılı ve otonom araçlara yönelik siber güvenlik gibi regülatif çalışmaların öncelikli konular arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Otonom teknolojilerin, mobilite çözümlerini daha güvenli, kolay ve keyifli bir sürüş deneyimine dönüştürerek, otomotiv sektörüne katma değer sağlaması öngörülüyor." diye konuştu.
Duman, otonom araç teknolojisinin günlük hayata entegre olması için yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini hatırlatarak, araçların güvenliğini artırmak için teknolojik ilerleme, yeni sensörler, yapay zeka tabanlı iletişim sistemleri gibi yeniliklerin hayata geçmesi gerektiğini ifade etti.
Kamuoyunda otonom araçların güvenirliliğine inanıcın arttığına vurgu yapan Duman, "Öte yandan otonom araç teknolojisine uygun yollar için gerekli altyapının da tesis edilmesi son derece kritik önem taşıyor." dedi.
Ford Trucks olarak, "Generation F" adını verdikleri, sıfır emisyonlu, bağlantılı ve otonom teknolojilerle büyük bir dönüşüm başlattıklarını aktaran Duman, bu vizyonun bir parçası olarak, otonom sürüş teknolojisinin ağır ticari taşımacılıkta kullanımı için 2020'den bu yana otoyol taşımacılığında kullanılmak üzere Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisi üzerinde çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi.
Seviye-4 Otoyol Pilotu'nun, özelliklerine dikkati çeken Duman, şerit takibi, öndeki aracı güvenli takip mesafesini koruyacak şekilde takip etme, yan şeritleri kontrol edip gerektiğinde şerit değiştirme ve ardından tekrar şeridine dönme, dur-kalk manevraları gibi kritik sürüş davranışlarını başarıyla gerçekleştirdiğini söyledi.
Duman, otonom araçların, güvenlik performansının teknolojik ilerlemeler sayesinde her geçen gün daha da üst seviyeye çıktığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
"Bu çerçevede gelişen kamera ve radar sistemleri, yapay zeka ve makine öğrenimi temelli algoritmalar, Küresel Konumlama Sistemi (GPS) ve haritalama teknolojisi gibi yenilikler, otonom araçların güvenliği noktasında süreci hızlandırıyor. Bu noktada sadece otonom araçların değil, bu araçlara uygun yol teknolojilerinin de gelişimi önem arz ediyor."
Ford Trucks olarak, Seviye-4 Otoyol Pilotu'nun geliştirme faaliyetlerini hem simülasyon ortamında hem de fiziksel araç üzerinde, trafiğe kapalı otoyol kısmında son 1 yıldır test ederek gerekli doğrulama faaliyetlerini tamamladıklarını hatırlatan Duman, Ford Trucks'ın, bir kamyon sürücüsünün günlük sürüşünün hemen hemen yüzde 90'ını karşılayacak sürüş koşullarında, sürücünün desteğine ihtiyaç duymadan kendi kendine gidebilen bir teknolojiye sahip olduğunun altını çizdi.
Duman, Türkiye'de bir ilke imza atarak, güvenlik sürücüsüyle otoyolda ilk denemeleri gerçekleştirmeye başlayacaklarına dikkati çekerek, böylece olası farklı senaryoları gözlemleyerek, 3 aylık periyotlarla yeni özelliklerin geliştirilmesini hedeflediklerini dile getirdi.
Seviye-4 Otoyol Pilotu fonksiyonuna ek olarak, uzaktan araç kontrol teknolojisini kullanarak, aracın uzaktan çalışmasının gözlemlendiğini ve insan müdahalesinin gerekli olduğu durumlarda otonom kamyonun güvenli bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağladıklarını belirten Duman, "Yükleme ve boşaltma istasyonunda otonom geri park teknolojisiyle araçların lojistik üsler içerisindeki hareketini otonom hale getirmek için de çalışıyoruz." dedi.
Otonom araçların enerji verimliliği açısından geleneksel araçlara göre çeşitli avantajlar barındırdığının altını çizin Duman, ilk olarak algoritmalar tarafından kontrol edilen sistemler sayesinde, hızlanma, yavaşlama ve dur-kalk gibi sürüş davranışlarını optimize ettiklerini söyledi.
- "Yakıt tüketimini yaklaşık yüzde 10 azaltmayı hedefliyor"
Duman, otonom araçların birbirleriyle iletişim kurarak, trafik akışını iyileştirebildiğini, gereksiz dur-kalk hareketlerini ortadan kaldırıp, enerji tasarrufu da sağladığını ifade etti.
Otonom araçların, yapay zeka, GPS ve haritalandırma teknolojileri sayesinde en kısa ve en az enerji tüketen rotaları seçerek, daha verimli bir enerji kullanımı sağlayabileceğini anlatan Duman, "Tüm bu avantajlar, otonom araçların, enerji tüketimini optimize ederek hem yakıt maliyetlerini düşürüyor hem de karbon salınımını azaltarak, çevresel fayda da getirmiş oluyor." diye konuştu.
Duman, Ford Trucks'ın, Seviye-4 Otoyol Pilotu'nun, verimlilik, güvenlik ve sürdürülebilirlik açısından pek çok avantaj sunduğuna vurgu yaparak, "Lojistikte artan talebe bağlı maliyetleri düşürürken, araçların günlük kullanım süresini artırarak daha yüksek verimlilik sağlıyor. Ayrıca operasyonları optimize ederek, insan hatalarından kaynaklanan kazaları en aza indirmeyi ve yakıt tüketimini yaklaşık yüzde 10 azaltmayı hedefliyor." şeklinde konuştu.
Özellikle sensör, kontrol ünitesi, güç kaynağı, direksiyon-fren sistemi yedeklemesi, acil durumlarda aracı durduran çevresel anormallikleri algılayıp ona göre tepki vermesini sağlayan çeşitli uygulamaların gelişim aşamasında olduğunu vurgulayan Duman, sözlerini şöyle tamamladı:
"Yakın gelecekte daha somut gelişmeler olacağını düşünüyoruz. Ford Trucks özelinde ise otoyollarda kullanılabilecek olan Seviye?-?4 Otoyol Pilotu fonksiyonuna ek olarak, uzaktan (?tele?-?operasyon?) sürüş, otomatik park etme ve liman?-?lojistik alanlarında altyapı destekli düşük hızda otonom sürüş gibi tamamlayıcı fonksiyonları, Ford Otosan ve Ford Trucks çatısı altında geliştirmeye devam ediyoruz. Otonom sürüş geliştirmesi sırasında kazanılan tecrübe ve bilgi birikimini bugün piyasada olan Ford Trucks araçlarımızın sürücü destek sistemlerinde de aktif olarak kullanıyoruz."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yıl sonu bilançosu azıcık parlak gelsin BENDENSİN !..
2025 de Alırım dedim mi alırım !..
Bakla falında 11 000 e kadar yaklaşacağı çıktı . TAROT falı ver kurtul diyor .
Fala inanmayın ama ne falsız ne de kahvesiz kalmayın .
Egeen Hissesine sahip olmak ve yatırım yapmak, Serengeti de macera aramak gibi !
Her fiyat kademesinde avlanmaya hazır türlü türlü predatör var .
WILD SERENGETI | Battle for Survival in Predator Territory | Animal documentary - YouTube
Ben kendi haline bıraktın tek lot dahi alıp satmıyorum...
Kendi kendine takılsın bakalım...
Bugün ya yükselecek ya da düşecek bence, fal da öyle çıkıyor.. 10000 de olabilir, 11 000 de olabilir, ben öyle diyorsam öyledir ya da her seferinde çaksam da pişkince yine yazıp biliyormuşum gibi yaparım. Şimdi de çıkar telefonunu misali; teknik indikatörünüz varsa koyun ortaya diyorum . Teknik traktör dehalarını da küstürdünüz, artık onlar da yazmaz oldu sizin gibiler yüzünden. Halbursem ki onlar sayesinde paraya para demiyorduk, her yerden y ( alıyorduk )..
P.S: İronidir lütfen ciddiye almayın sayın Hedef2019
Egekızla, Konya çimentonun tahtacısı nasılda denk getirmiş 137,5:evil:
Yeni akülü elektrikli Mercedes-Benz eIntouro şehirlerarası otobüsü seri üretime yakın prototip olarak tanıtıldı
Lityum demir fosfat (LFP) pillerle 500 kilometreye kadar menzil
Mercedes-Benz eActros 600 uzun yol kamyonundan alınan akü teknolojisi
Şehir içi otobüsler için de bir haber: Menzili 500 ve 700 kilometreye kadar olan şehir içi otobüsler için NMC4 akü nesli 2026 yılı başından itibaren satışa sunulacak
Otobüs depolarının anahtar teslim dönüşümüne yönelik yüksek talep: Daimler Otobüsleri, 2024 yılında Avrupa genelinde yaklaşık 20 yeni projeyle ödüllendirildi
Daimler Otobüsleri CEO'su Till Oberwörder şunları söylüyor: "Yeni Mercedes-Benz eIntouro şehirlerarası otobüsümüzle şehir merkezleri ile kırsal bölgeler arasındaki önemli yolcu taşımacılığı segmentini elektriklendiriyoruz. Bu, yerel olarak CO2-nötr otobüslerin ülke çapında kullanımına doğru dönüşümü ilerletme yolunda bir sonraki adımdır. eCitaro şehir otobüsümüz 2018'den beri seri üretimde ve müşterilerimizle işbirliği yaparak o zamandan beri çok sayıda şehirde toplu taşımacılığa elektrikli tahrik sistemi getirildi. Bu başarı hikayesinin şehirlerarası segmentte de devam edeceğinden eminiz."
Leinfelden-Echterdingen / Berlin – Daimler Buses, ilk akülü elektrikli şehirlerarası otobüsü Mercedes-Benz eIntouro'yu seri üretime yakın bir prototip olarak tanıttı. Üretici bunu yaparak kentsel ve kırsal alanlar arasındaki yerel toplu taşımayı elektriklendiriyor. Araç 500 kilometreye kadar menzil sunacak[1] ve bu nedenle elektrikli bir şehir otobüsüne kıyasla daha uzun mesafeler ve daha yüksek ortalama hızlar için (örneğin kırsal yollarda) uygun olacak. Otobüs, Mercedes-Benz eActros 600 uzun yol kamyonuyla aynı akü teknolojisiyle, yani LFP (lityum demir fosfat) akülerle donatılmış. Bu, Daimler Buses'ın ana şirketi Daimler Truck ile birlikte izlediği paylaşımlı parça stratejisinin bir parçası. Otobüs üreticisi bunu yaparak karlılığını güçlendirmeye devam etmeyi hedefliyor. Müşteriler yeni elektrikli şehirlerarası otobüsü 2025'in başından itibaren sipariş edebilecek ve seri üretim aracın dünya prömiyeri Ekim 2025'te Brüksel'de düzenlenecek "Busworld" fuarında yapılacak. İlk müşteri teslimatları 2026'dan itibaren planlanıyor. Şirket bunu bugün Berlin'de birkaç gün sürecek ve eMobiliteye odaklanan bir etkinlik olan "Daimler Otobüsleri eMobilite Günleri"nde duyurdu.
Ayrıca, Daimler Buses daha fazla yenilik de sundu: Daha yüksek enerji yoğunluğuna sahip yeni “NMC4†(nikel-manganez-kobalt) akü jenerasyonu, 2026'dan itibaren tüm eCitaro modelleri için mevcut olacak. Ayrıca, müşteriler artık akülü elektrikli Mercedes-Benz eCitaro yakıt hücreli şehir otobüsünü yeni bir çalışma modu kullanarak yalnızca hidrojenle çalıştırabilecekler. Böylece araç, herhangi bir elektrikli şarj altyapısından tamamen bağımsız olarak kullanılabiliyor. Daimler Buses ayrıca anahtar teslimi depo dönüşümlerine yönelik yüksek bir talep görüyor: Şirket, yalnızca 2024'te, tamamen kendisine ait yan kuruluşu Daimler Buses Solutions GmbH'nin uzmanlarıyla birlikte yaklaşık 20 yeni proje ile ödüllendirildi.
Daimler Otobüsleri CEO'su Till Oberwörder'in de söylediği gibi: "Yeni Mercedes-Benz eIntouro şehirlerarası otobüsümüzle şehir merkezleri ile kırsal bölgeler arasındaki önemli yolcu taşımacılığı segmentini elektriklendiriyoruz. Bu, yerel olarak CO2-nötr otobüslerin ülke çapında kullanımına doğru dönüşümü ilerletme yolunda bir sonraki adımdır. eCitaro şehir otobüsümüz 2018'den beri seri üretimde ve müşterilerimizle birlikte o zamandan beri çok sayıda şehirdeki toplu taşımacılığa elektrikli tahrik sistemini tanıttık. Bu başarı hikayesinin şehirlerarası segmentte de devam edeceğinden eminiz."
Till Oberwörder şöyle devam ediyor: “eCitaro gibi, müşterilerimiz eIntouro'yu çoğunlukla akşamları depoda şarj edecekler. Ancak, eIntouro'yu geziler ve kısa yolculuklar için de kullanabilirsiniz - ancak hizmet alanlarında, turistik yerlerde, spor tesislerinde veya eğlence parklarında yeterli şarj istasyonu olması şartıyla. Altyapı gereksinimi daha da artacak, daha hızlı bir oranda geliştirilmesi gerekiyor. Politika yapıcılara ve ilgili herkese çağrımız bu.â€
Daimlerin gibi bize cEO lazım Yazgülü'de olur:kahkah:
https://youtu.be/HVGatlDJx28?si=kFuVxMySxWBBrf8K
Bu sene geçti.Patron demekki seneye de bedelsiz düşünmüyor. Fiyatlama olmadığına göre son çeyrek rakamlarda iyi değil.
Xte egeen yaz da bak millet neler diyor ey yönetim ey yatırımcı ilişkileri nasıl bir imajınız var!Bu imaj düzeltilmeli mi düzeltilmemeli?Reklamın iyisi kötüsü maalesef oluyor.
Yerli kamyon üreten Afganistan 🧐
https://i.hizliresim.com/gh13it4.png
Bütün hisseler çıktığı yeri unutmaz EGEEN GELDİĞİ YERİ UNUTMUYOR maşallah
La fontainden bir masal
Aslında bu zatın öyle bir masalı yok da onun adına ben uydurdum.
Amerika’da buna benzer masalı yılbaşı hindisi olarak anlatırlar ama ben inek olarak anlatayım.
Cılız bir inek bir çete tarafından satın alınır.
Çetenin başı pofa dır
İneği öyle besler ki inek kilo aldıkça alır dirileşir cennette düşmüş gibi kendini mutlu hisseder.
Hep böyle devam edecek sanır. Ancak kurban bayramında kasabı görünce her şeyi anlar. Yani 18 bin. Bağlanır ve kesilir.
Ne dersiniz hikaye biraz benzedi mi?
Daimler Truck North America, Michigan Ekonomik Kalkınma Şirketi ile Ortaklık İçinde Detroit Üretim Tesisine Büyük Yatırım Planlarını Duyurdu
12 10, 2024
REDFORD TOWNSHIP, Mich. (10 Aralık 2024) — Daimler Truck North America LLC (DTNA) bugün, Detroit şehir merkezinin yaklaşık 15 mil batısındaki Redford Township'te bulunan Detroit Üretim Tesisine önemli yatırımlar yapma niyetini duyurdu. Tesis, DTNA'nın bir yan kuruluşu olan Detroit Diesel Corporation'ın bir parçasıdır. Bu yatırım, Michigan'da sermaye yatırımları oluşturmak için finansal destek sağlayan eyaletin Kritik Endüstri Programı'nın bir parçası olarak yerel topluluk, Michigan Yasama Meclisi ve Michigan Ekonomik Kalkınma Şirketi (MEDC) ile ortaklık halinde yapılmıştır.
Şirketin planları şunları içerir:
İçten Yanmalı Motor (ICE) Platformuna Yeniden Yatırım: Mevcut teknolojilere destek vermeye devam ediyoruz.
Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) Olanaklarının Geliştirilmesi: Yenilik ve teknolojik ilerlemelerin teşvik edilmesi.
Bu stratejik yatırım, ticari kamyonculuk uygulamaları için hayati önem taşıyan ICE bileşenlerinin mevcut üretim kapasitesini ve yenilikçiliğini korumak için mevcut tesisi modernize etmeyi ve geliştirmeyi, ayrıca daha temiz, daha yakıt tasarruflu motorlar ve bileşenlere yönelik artan talebi destekleyerek ticari kamyonculuk sektöründe genişletilmiş araştırma ve geliştirme için bir ortam yaratmayı amaçlıyor.
DTNA, Wayne County, Redford Township'teki Detroit Üretim Kampüsü'nde yer alacak proje için 285 milyon dolara kadar sermaye yatırımı öngörüyor. Tesisteki 2.000'den fazla mevcut işe ek olarak, tesiste 400'den fazla yeni iş yaratılması bekleniyor ve bu da Michigan'ın otomotiv geleceğindeki rolünü ve iş gücünü güçlendiriyor. Tesis, United Auto Workers ile uzun süredir devam eden bir ortaklığa sahip ve Michigan'ı DTNA'nın operasyonlarının temel merkezi olarak koruyor ve bölgede istikrarlı ve yetenekli bir iş gücünü destekliyor.
Güç aktarma organları operasyonları başkan yardımcısı Matt Pfaffenbach şunları söyledi: “Michigan'da 85 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Detroit Üretim Tesisimiz, inovasyon ve ilerlemenin bir kanıtı olarak duruyor. Bu genişleme sadece inovasyondan ibaret değil; iş fırsatları yaratmak ve iş gücümüzü yarının teknolojisinin taleplerini karşılayacak şekilde geliştirmek, aynı zamanda ağır hizmet tipi tedarik zincirini istikrara kavuşturmaya yardımcı olmak anlamına geliyor. Bu dönüştürücü proje, sektördeki rolümüzü güçlendirirken ve evimiz dediğimiz topluluğa önemli bir büyüme getirirken bizi yeni bir üretim mükemmelliği çağına taşıyacak. MEDC'nin desteği olmadan bu mümkün olmazdı ve bu girişim aracılığıyla hem topluluğumuzu hem de çalışanlarımızı desteklemekten gurur duyuyoruz.”
yarın 13.Cuma aynı zamanda şebi arus da yakın 12 Aralık bugün:)
Benim yıl sonu egeen veri tahminim yani son çeyrek tahminim aşağıda .
Sanırım bu civarlarda dip oluşumu tamamlanacak. Seneye bilançolar gelmeye başlayınca ak mı kara mı belli olur .
https://i.hizliresim.com/6mq1e01.jpg
Mehter marşı gibi iki ileri bir geri!
Ben satarsam yükseliş başlar korkusu ile küçük yatırımcı zararda bekliyor. Güzel alsat fırsatları veriyor. Satmadıkça zararda değiliz argümanının çok güzel kullanıldığı bir dönemden geçtik. Anlık psikolojiler nasıl. Zaten onca zaman bekledim yine beklerim.
Yükselişin psikolojisi ise hala oluşmadı.
Al sinyalleri 12 bin civarında yanacak gibi duruyor. Israrla oradan uzak tutuluyoruz.
Doctirine bey. Bunu ineğin ortaklarından Mustafa bey ineği neden bofa kasabına bırakıyor . Kendi elindeki bıçaklar yeterince keskin değil anlaşılan. Ve yahut bofa kasabı dediğimiz şey bizzat ineğin sahibi mi
Yazık vallah yazık bu hisseye bu kadar rezilce baskılayanlar neyin peşinde!Kent maalt pkent de bunun gibi sermayesi ve dolaşımı az olan hisse ama bu sömürgeye devam ediyor!
Bize de altın dağıttılar şöyle edicin böyle edicin!:)Mensa Musa onu da öğrenmiş olduk.Temettü ala ala mı bu hale geldik:kahkah:
https://x.com/habereditoruu/status/1...195291691?s=46
Fenerbahçe bile bedelli yapıyor, bari sende bı şey yapta görelim mistafa:drunk::evil:
Dolar 35 o bile İzmirlıyik diyor:)Sermaye 3.150.000 erimeye devam:)90.000 dolar!
KISADA, 10.940 stop çalıştıran 10.400 olasılığını yakaladı..
https://i.hizliresim.com/o742ovh.png
Bir egeene gücün yetmedi:kahkah:
https://i.hizliresim.com/44s7mm0.png
https://x.com/cem__soner/status/1868...910074012?s=46
Herkes umudu kesmiş
Ben kesmedim lakin aklımı kurcalayan anlaşma ne oldu orası mühim.
Biri yazıp yada arayıp sorsa.
Ben Mayısa kadar bekleme moduna girdim.
Tobo çalışması şimdide 2 li dipmi olacak sorularıyla bekliyorum.
10620 üzeri 3 gün artıyıda bekliyorum.
Olursa güzel olur Mayısı beklemeden yeni fiyatlar çıkabilir.
Lakin anlaşma olmadı haberide bizleri mor poz moduna sokar ve 7800 TL lere bile gelebiliriz.Bu durumda bile bekliyeceğim aynı Kartonsan ki gibi.
YTD.
Bizim konuşma özürlünün bu videosundan başka internette konuşmasına rastlayamadım, bu videoda da özürlüyle biraz tşk geçmişler. Daha önce izlememiş olanlar için linki tekrar koyuyorum. Programın adı hernekadar sahici ve samimi sohbetler olsada, özürlünün anlattıklarında zerre kadar sahicilik yok. YTD
https://www.youtube.com/watch?v=LsbD_ctSxgI