Short tehlikeli görünüyor bu hafta
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Short tehlikeli görünüyor bu hafta
yavaş be sülüman acelen ne :halay:
Muhbir
@ajans_muhbir
Ekrem İmamoğlu: “Sayın Cumhurbaşkanı bana 'Yargıya parmak sallayamazlar' diyor.
Kendisi 'Anayasa Mahkemesi'ni tanımıyorum' diyen kişi.â€
cümleten selamlar .. açılış sonrası ufak tradelerden sonra .. long yönlü .. şubat vade pozisyon aldım ağırlık hisse long .. stoplarım aynı tanımlı ..kısmet ytd... herkese kolay gelsin .. haber akışı yurtdışı küsküleme vs .kulağımı tıkadım :28: .. imza ile senkronize oldum tekrardan :) :whistling:... ytd..
Badem spor kendin PİŞİR kendin ye borsası ışıklardan sağda.:)
banka bilançolarından dolayı indir bindir devam ediyor pıst 100 de
VOA Türkçe
@VOATurkce
·
4d
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bilirkişiyi hedef göstermek suçlamasıyla soruşturma başlattı
Saf kötülük tüm hızıyla devam ediyor
1 Şubattan itibaren elektrik faturası 1.050 TL'yi aşan vatandaşlar, 2.000 TL ödeyecek.
tapatalk kullanan arkadaşlar yazdıklarınız malesef okunmuyor. türkçe karaktersiz yazarsanız, belki okunur.
piyasa bugün sıkıntılı bir akış ile ilerliyor. sabah güzel ticaret oldu.
herhalde 16:30'a kadar mıymıy oynayacak.
yüksek elektrik faturası gelenler için sıkıntı ama
esas soygun apartmanların ortak elektrik giderlerind e
insanları soymak için yeni yöntem bulmuşlar
elektriğe zam yapmamak için bulunan çözüm ortak apartman giderlerini %100 arttırıyor
apartman giderleri tek sayaçtan faturalandırılıyor ve sanki tek daireymiş gibi faturalandırılacak oys abizde toplam 45 daire var ve yaz kış su motorları ile kalorifer sistemide tek sayaca bağlı aralıkta 8.000 tl gelen fatura önümüzdeki aya 15.000 e vuracak
200 bin ton üstü altın mevcut, 2.600 yıl önce Karun'un kullanıma sunması ile başlamıştır ki kuzeni kabul edilen Hz Musa ile Tevrat'ta geçmiştir (geçmiş zaman, gerçekliği muallak), aynı şekilde Kur'an'ı Kerim'de de geçmektedir (sebebi malum)
Platin aklıma takıldı, sabit gidiyor ama kullanım sektörü belli, eğer ki nükleer uçan araçlar yaygınlaşırsa talep artacaktır gibi. Zaten sağlık, makina ve kuyumcular kullanıyor.
Gramı 90$ olan altın yerine, gramı 30$ platini almak gelecek için daha avantajlı gibi. Reklamı ile binlerce yıldır değeri artan ama kullanım alanları kısıtlı altın yerine, mecburi kullanım alanları olan platin daha mantıklı geliyor. 20 yıllık baktığım da en düşük 24$ olur ama 2008 gibi birşey olursa 68$ görmüş, bana mı mantıklı geliyor ama zulaya birkaç kilo atmak gerekiyor.
Tokatçı
Borsa uçmuş gitmiş sanki bana seyrediyormusun diyor:kahkah:
3 gün önce baktım ppf aylık 362.135 tl getirisi oğlum keş para var hangi tahta 1 ayda bunu verdi keko
Fisfıs'ın kapanışını merakla bekliyorum.
Bi artı bi eksi.
Bu hafta arzlari buna bağlı.
İhaleye giren firmalar gibi arza girecek olanlar üç beş ateslesin Fisfis'a,
ihaleden çekilsin.
1234567779
Nasdaq vadeli %3,2 eksi de. SP %2 eksi..
Bakalım ne olacak borsa açılınca..
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1d
Trump Kanada’yı rahat bırakmıyor: 'Onlar bağımsız bir ülke değil. Bize 51'inci eyalet olarak katılsalar daha iyi'
https://anlatilaninotesi.com.tr/2025...093085494.html
tokatçı ,
ne diyorsun bak buda senin gibi hergün sallıyor:)
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
59sn
DEM Parti: "İmralı'ya sadece geliş gidişlerle bu sürecin yürümeyeceği açık bir gerçek.
Bu tarihsel fırsatın ıskalanmaması için Sayın Öcalan’ın tecritinin kaldırılması, özgürlüğü için hızla adımlar atılması gerek."
https://x.com/metropolmedya_/status/1883817800520933594
hani bu bebek katili dışarı çıkmak istemiyordu
fdow 0,9 eksi
bizde 11455--11470 aralığında çok çizgi var
dow ile korele etti
''mevcut fdow ile, bu aralığı kırmam... açılsınlar, fdow'da fspx'e uyarsa, o zaman karar veririm '' didi pala
tabiki buda var... bitkolin kazım :drunk:
burası biraz tutar ama 100.000 üstüne atamaz ise (ki bence atamaz ) geri dönüp kırar 98400'ü
şortçulara biraz zaman verin, hazırlıklarını bitirsinler :drunk:
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Şamil Tayyar
@samiltayyar27
Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, katıldığı TV yayınında telaşla tüm tuşlara basarak, turizm belgeli tesiste denetim yetkisi bakanlığında olduğu halde, bırakın Bolu Belediyesini, kendi dışında ilgili tüm kamu birimlerini suçladı neredeyse.
Haliyle AK Parti iktidarında pek alışık olmadığımız bir süreç başladı.
Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, valilik emrindeki bir bürokrat olarak, Bakan Ersoy’u yalanladı.
2015’deki İl Özel İdaresi raporunun sadece adres değişikliğiyle ilgili olduğunu belirtip ekledi:
‘Denetim yetkisi Turizm Bakanlığında’
Tecrübeyle sabittir, bu bürokrat valinin bilgisi olmadan, vali de İçişleri Bakanının olurunu almadan bu açıklamayı yapmaz, yapamaz.
Bir yalanlama da otel sahibi Halit Ergül’den geldi:
‘Turizm Bakanlığı 15 Aralık 2024’de oteli denetledi, kapılarla ilgili eksiklik buldular ama yangın önlemleriyle ilgili eksiklik bulmadılar.’
Turizm Bakanı, her bürokratının işlemini bilmeyebilir ama iğneyi başkasına batırmadan çuvaldızı kendine batırsaydı, masumiyetine inanırdım.
Maalesef, 79 canımızı kaybettiğimiz elim hadisede hakikate ulaşmak yerine karartmayı tercih etti.
Sözü uzatmadan söyleyelim, Turizm Bakanı artık AK Parti için taşınması ağır bir yüktür.
ÖS 10:39 · 26 Oca 2025
·
1,2 Mn
Görüntüleme
Mevduat ve fonlardaki stopajın ay sonu %15 e çıkarılması durumu "olabilir.".
O yüzden ay sonundan önce işlemlerinizi yapın bence..
Trump ın önüne farklı bir ajanda konulmuş. Uygulayacağım dediği için de başkan oldu..Yanına da Elon yerleştirilmiş..
Dünya artık çok farklı gerilimlere hazırlıklı olmalı.. Ne isteyeceği, ne diyeceği cidden belirsiz ve öngörülemez..
Ama istediği olmazsa da hemen aksiyon alıyor.. Sadece kuru tehdit eden bir adam değil...
TEB Yatırım'ın 4. çeyrek finansallarına ilişkin beklentileri:
#EREGL: Daralan çelik üretim marjları ile zayıf operasyonel karlılık bekliyoruz. 155 milyon ABD doları tutarındaki tek seferlik sigorta tazminatı net kar büyümesine destek verebilir.
#ENKAI: Enka İnşaat'ın güçlü taahhüt segmenti ile olumlu sonuçlar açıklamasını bekliyoruz. Finansal yatırımlardan elde etmesini beklediğimiz kayıplar ile net kar büyümesi bir miktar azalabilir.
#PGSUS: Düşük mevsimselliğe rağmen olumlu havacılık talebi ile 4Ç24'de makul sonuçlar beklemekteyiz.
#TAVHL: Düşük mevsimselliğe rağmen destekleyici havacılık talebi ile gücünü koruyan 4Ç24 performansı bekliyoruz
#THYAO: Mevsimselliğin negatif etkisine rağmen Türk Hava Yolları'nın direncini koruyan birim yolcu gelirleri ve güçlü kargo operasyonları sayesinde olumlu sonuçlar elde etmesini bekliyoruz.
#ARCLK: Ana pazarlardaki zayıflık operasyonel karlılığı olumsuz etkilerken, birleşme kaynaklı tek seferlik giderler devam edebilir. Ancak Whirlpool operasyonlarının yeniden değerlenmesi net karı destekleyebilir.
#ASELS: Mevsimselliğin olumlu etkisi ve güçlü teslimatlar ile Aselsan'ın güçlü sonuçlar açıklamasını bekliyoruz.
#BIMAS: Mağaza açılışları ve artan satışlar reel ciro büyümesini destekliyor, enflasyondaki yavaşlamanın marjlar üzerinde hafif olumlu etkisinin olabileceğini düşünüyoruz.
#CCOLA: Güçlü hacim performansına rağmen, düşük sezonsallık 4Ç24 finansallarını olumsuz etkileyebilir.
#FROTO: Hem yurt içinde hem de ihracatta hızlanan hacimler 4Ç24’te finansalları destekleyebilir.
#MGROS: Mağaza açılışları ciro büyümesini desteklemeye devam ediyor. Ancak geçen çeyrek sezonsallık ve varlık satışları sebebiyle yüksek etkisi çeyreksel gerilemeye sebep olabilir.
#PETKM: Petrokimya ürün karlılıklarındaki zayıf seyir ile çeyreksel bazda FAVÖK'te çeyreksel bazda zayıflama öngörüyoruz. Şirketin zayıf karlılık ve artan finansman giderleri ile net zarar açıklamasını bekliyoruz.
#TCELL: Tarife yenilemeleri ve abone kazanımları sayesinde reel ciro büyümesi sürüyor. Net kar geçen çeyrekteki yüksek baz sebebiyle gerileyebilir.
#TOASO: Yeni model lansmanı ve sezonsallık sayesinde, şirketin finansalları geçen çeyrekten daha güçlü olabilir.
#TTKOM: Ortalama gelir büyümesi ve abone artışı ciro büyümesini ve operasyonel karlılığı destekliyor.
#TUPRS: Ürün karlılıklarındaki normalleşme ve azalan kapasite kullanım oranı ile FAVÖK'ün çeyreksel bazda reel olarak %52 gerilemesini bekliyoruz.
#ULKER: Zayıf 3Ç24’ün ardından, operasyonların kademeli olarak toparlanmasını bekliyoruz. Bu durum net karı destekleyebilir.
Adalet cidden yavaş işliyor ülkede.. Konuşma bitmiş 15 dk sonra soruşturma açılmış. Bu kadar da beklenmemeli bence..
Eşzamanlı olarak yapılacağı dönemleri bize yaşatacak Bakanlar arzumuzdur..
................
Etkili Haber
@etkilihaber
SON DAKİKA | İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu'na 15 dakika önce biten konuşması ile ilgili soruşturma açtı.