89..90...mal almamı vermemi...
soru ve cevap bilen kazanır..
ytd..ytd..
sözün ve grafiğin biittigi yrdeyiz..
Printable View
89..90...mal almamı vermemi...
soru ve cevap bilen kazanır..
ytd..ytd..
sözün ve grafiğin biittigi yrdeyiz..
Bu fiyatlar dibe yakın diye düşünüyorum. Burdan alan%10 kaybetse %90 kazanır
Benim maliyet 8.20 +enflasyon
insan olanın başına herşey gelir.benim maliyetim 5 ile 6 tl arasında bizim bile canımız yanıyor senin ki daha yıkıcı.acını paylaşıyor sabırlar diliyorum.birzamanla 10 tlden halk aldım 4 tlye düştü ordan çıktım başka şirketlere geçtim ana sermayemi kurtardım burada akbanka ucuz kaldı diye yakalandım.akbanktan hisse aldığıma çok pişmanım. kimse bulaşmasın bankalara çünkü ekonomimiz çok kötü.ekonomi yönetimi çok cahil ve çağdışı.güven duygusu bitti borsa kumarhane oldu.reel faiz 8,5 gerçek faiz 13 böyle çarpık bir ekonomi düzeni içindeyiz. doları zaptedemiyoruz. ülke hergün dibe vuruyor.ülkeyi yönetenler mutlu ve mesut lüks içindeler.dargelirli aç ve perişan.
ALLAH sonumuzu hayır eylesin.
Kışın ekgyo da 1.04 kadar çekildi. Herkes bitti battı derken 3 ayda 2.40 gördü. Şu an bankalara o oyunu çektiler. Notlar düştü, dolar 8 e doğru yaklaştı... Yabancılara kaymaklı ortam oluştu.
Yakında bankalara giriş bekliyorum. 24 yıldır borsada yım. Risk her zaman var. Daha önce de belirttiğim gibi kazanma ihtimalinin yükseldiğini düşünüyorum. YTD..
Laguna Hocam grafikler, çizgiler doğru güzel olabilir. Olabilir diyorum çünkü bu grafik işinden pek anlamam. Sizin iyi niyetinizden de şüphe etmiyorum.Ama ne zaman bu tür grafikler yazılıp çizilsin % 90 tersini yapıyorlar. Malesef bu çoğu kez böyle oluyor. Olan da küçüklere oluyor galiba. çok madur var. İnşallah bu kez güzel olur:( ytd
Değerli yatırımcı ve paydaş arkadaşlarım;
Farklı bir bakış açısını içeren 10/AKBNK grafiğini teknik incelemesi ile paylaşıyorum.
https://www.tradingview.com/x/rXgmn6L4/
------------------------------------------------------------------------
Al-Tut-Sat tavsiyesi değildir. Her koyun kendi bacağından asılır.
10/AKBNK grafiğinde 13 günlük basit HO altına inmedikçe fiyatlarda düşüş eğilimi devam edebilir. Gerçek fiyat grafiğinde, güncel fiyatlar her ne kadar düşen trend çizgisine yaklaşsa da, düşüş akımının etkisinden çıkabilmek için, yüksek alıcılı ve para girişinin olduğu bir veya iki bar görmeliyiz. Düşüş trendi kırıldıktan sonra hemen hızlı yukarı bir harekette olmayabilir ve yatay bir süreçten sonra uzun soluklu yükseliş hareketi başlayabilir.
10/AKBNK grafiğinde son iki aylık hareketler, yükselişin sonunu, RSI ile uyumsuz bir flama yada yükselen üçgen hedefi ile bitirmek isteyebilir. Bu durumda hisse fiyatı hiç istemediğimiz yerleri görür. İşlem hacminin normalden çok yüksek olduğu gün dönüş sinyalinin ilki alınmış olur.
Değerli ortaklar, grafik ve açıklamaları felaket tellallığı yapmak için değil, bir durum tespiti için paylaşıyorum.
Grafikler ile ilgili olumlu veya olumsuz sorusu olan arkadaşlarımın sorularını özelden ve ya buradaki forumdan yanıtlarım
Saygılar,
https://www.tradingview.com/x/XABRg3JG/
Mantıklı bir yorum.bende bu yönde düşünüyorum.yuksek doları bozdurur bu yabancılar ve çok çok düşük olan banka hisselerini alırlar.yillardir böyle yaparlar.tecrubem ile sabittir bu taktik.yabanci cin gibidir.Bizim borsada da güç onlarda olunca,istediği düzeni kurar ve seni zorlarlar...sende boyun eğersin.yabanci gibi düşünürsen borsada.. bir şeyler kazanabilirsin.
Olay teknik temel analizden çıkalı çok olduı. İşin nereye varacağını, işi buralara kadar getirenler biliyor. Globaller piyasaya para pompalamayı çeşitli yollarla yapar.
Direkt nakit çekler dağıtırlar.
Bankalara ucuz kredi açar.
Sermaye piyasalarında alım yaparlar.
Karı zararı maliyeti yok, tek maliyet kağıt.
insanlarda şu yanlış düşünce var. kaçtan aldıda satıyor bunlar, zararına satıyor.
Adamların derdi kar zarar değil ki kardeşim.
Başka yanlış düşünce Türkiyeyi batırmazlar, global pazarın bir halkası, sistem sıkıntı yaşar. Valla kardeşim adamlar çini gözüne kestirmiş, Türkiye burda çerez olur.
He tabbi olay sadece ekonomiyle bitmez, askeri yönde var. Türkiye önemli bir askeri odak. Bu globallerin çinle işi askeri boyuta dönerse Türkiye yanlarında olmasını istermi istemez mi? İsterlerse kafalarındaki gibi bir Türkiye isterlerse olay başka yere, bu haliyle kabul ederlerse başka yerlere evrilir olay.
Miçotakis: Türkiye ve Yunanistan arasında üst düzey görüşmeler yürütülüyor- BBC Türkçe
buda mı gol değil be..:p
ytd.ytd...
yeni koltuk nomuz 85,86..:(
Sayın yoruk, düşüncelerinize katılıyorum. Fakat dünyada basılan bu arsızca basılan paralarla oyun daha ne kadar devam edecek? Dünyada şuan hangi ürünün fiyatı gerçek değerini yansıtıyor? Bu değersiz paralarla çok büyük bir servet el değiştirmeden balon patlamayacak gibi. Sonuç olarak borsamız özelinde TKURU, KENT vb. şirketlerin değeri ne kadar gerçekse(!), AKBNK, GARAN, SAHOL vb. şirketlerin değeri o kadar gerçek(!)Alıntı:
Olay teknik temel analizden çıkalı çok olduı. İşin nereye varacağını, işi buralara kadar getirenler biliyor. Globaller piyasaya para pompalamayı çeşitli yollarla yapar.
Ben ne aşağı ne yukarı bir hedef koymuyorum. Sadece bilmiyorum bilemeyiz diyorum, olay bizim elimizde değil. Adamların sistemi dehşet. Şeytan şapka çıkarıyordur bunlara.
iDeal Özel Haber- Avrupa Parlamentosu, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de tek taraflı adımlar atmaması çağrısında bulundu
çift taraflı adım atıcaz milet dikkat edin..:yahoo:
ytd.ytd..
Ver kurtul klasik tarihimizin özeti.
işlem haçmi çok düştü kimse bu fiyatlardan almak istemiyor 4 yolculuğu başlamak üzere.demekki ederi buymuş.siyaset ağalarının ceplerine uygun oluncaya kadar düşecek sanırım.ensonunda AKPARTİNİN AKBANKI doğacak o zaman TUT tutabilirsen. bu senaryo imkansız mı çok kolay BDDK 4-5 KEZ CEZAYI basar iş biter.('). bizim ülkemizde herşey olabilir değil mi?... ben bir düşünce ortaya koydum ciddiye almayın.biraz gülelim dedim
Sayın Burzumvarg, grafik Akbankın fiyat hareketlerinin tersidir. Bu grafikteki yükselişler fiyatın düştüğünü gösterir. yani 10 br/AKBNK fiyatı dır. 10 sayısını küsuratlı sayılar görmeyelim diye aldım. 1 veya 100 sayısı da kullanılabilir. Örnek olarak Akbank güncel fiyat 5 tl ise grafikte 10 br/5=2 değerini görürsünüz. Genelde kısa pozisyon açan veya açığa satanlar bu grafiği kullanabilir.Alıntı:
Burdaki fiyatlar ne bazinda? Akbank 2 tlleri mi gordu?
yine temettü kısıtlaması 3 ay süreyle uzatıldı. hükümet şirketlerin parasını yönetmeye devam ediyor.
Ne zaman normalleşeceğiz? Devamlı piyasaya müdahale YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde 10 verir mi diye geldik
Bize verdiler..
Maliyetim 4.92 93 lerde..
Oraya geliyor basıyorlar aşşa
Borsaya basıyorlar 0.30 bunu da veriyorlar..
Borsa yukarı yapınca bu gittiği yerden geri gelmiyor..
Bir zamanların 0.70 lerdeki mndrs hissesi gibi..
3 kuruş çekiyo 4 kuruş basıyo ..
sıkışa sıkışa suyu çıkmış..
https://i.hizliresim.com/XIbCoZ.png
Fener 2 seansta % 25 yaptı.cuma 27 liradan alan sabah seans açılışı 34 liradan verdi. Akbank ın % 25 primlenmesi asırlar alacak gibi. Kağıt ne hale geldi. Ölmüş ağlayanı yok.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
Yazacak çizecek birşeyde yok
Sayfaya biraz hareket gelmesi için biraz salıp, yeni yüzde 10'cuların gelmesini bekleyeceğiz anlaşılan.
akli dengesi yerinde olan bir yatırımcı bankalara bulaşmaz.mevcut ekonomi yönetiminin dünyanın en ilkel çağdışı yönetim prensipleriyle bankalar daha çok dip görecektir inancındayım.lütfen çoluk çocuğunuzun nasibini çarçur etmeyin arkadaşlar. dolar 10 tl üzerine doğru banka hisseleri 1 tl nominal değerine doğru hızla hareket ediyor.israil ve amerika 1 tl den bankalara çöker.olay bu proje tıkır tıkır işliyor.yani ekonomide uçuşa geçtik(!) anlıyacağınız dağın tepesinden sayın babacandan sonra yerçekimi etkisiyle hızla aşağı inişe devam.ekonomiden anlıyanlar tasfiye edildi.geriye kalanlar emir eri. vesselam. bu görüş benim şahsi görüşüm. kimse şahsi düşüncemden dolayı saygısızlık etmesin.umarım ki yanılmış olurum.ben sizlerin iyiliği için yazdım inancındayım. inşallah yanılırım.
Büyük rezillik yalnız.
Bist cikarken en arkada
Bist düserken en üste
Anlasilir gibi degil
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz teper mi diye geldik 1 ay yatayda tutup aşşa verdiler..
Eskiden düşüşden sonra 1 ay falan yatay da kaldı mı bankalar yukarı fişeklerdi sonunda ama oyun değişmiş oyuncular değişmiş kurallar değişmiş..
Zararına sattım çıktım..Yapacak bişi yok..
Dolar 7.60
Ve damat cikiyor siz dolar ile mi calisiyorsunuz
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.85 duman oldu. Çapı belli. Çıra gibi destekler teker teker kırılıyor.
Az miktar çeşit olsun diye aldım idi
3-5 kazanırsam ABV diyip satacaktım..
10 kademe zararla kustuk
Maliyeti yukarıda olanlar için bu seçenek yok!! Bekleyecekler..
Yüzde 30 falan zarara da banka hissesi mi satılır..
Çok zor..
O psikolojiyi bilirim..
Satsan bi dert satmasan belki biraz toplar en azından zararın azalır beklentisi..
Hakikaten akbank'ın ekstradan şaftı kayık. Merak ediyorum şirket yetkilileri ne düşünüyordur böyle durumda.
fırıldak işler..
https://i.hizliresim.com/hLl9oX.png