Teşekkür ediyorum 🙏
Printable View
Teşekkür ediyorum 🙏
YKB ekranımda DOCO’nun dolaşımdaki payı %99,95 olarak görünüyor. Bir yanlışlık olmasın? Daha düne kadar 18 mi 19 mu diye konuşmuyor muyduk? Tamamı halka arz mı oldu bu arada? 😉
Viyana'da %35 mi yapmış ben mi yanlış görüyorum?
41 euro
en yüksek 45 görmüş
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
matrikste de dolaşımda 99.95 görünüyor.
daha önce 19 civarıydı SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaşımdaki lot adedi. 1.9 milyon.. Oldukça sığ bir tahta.
https://twitter.com/CelalCiftecii/st...414844416?s=19
Pastacik
313 u geçerse hızlanır demişlerdi
Hızlandı
Kah kah
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklık Yapısı
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı
Sermayedeki Payı
Para Birimi
Sermayedeki Payı (%)
Attila Dogudan Privatstiftung
6.296.910
EUR
%32,31
Halka Açık
13.191.090
EUR
%67,69
TOPLAM
19.488.000
EUR
%100
yallasık 1 miyon 300 bin lot halka açık kalan yaklaşık 600 bin hisseAttila Dogudan Privatstiftung ait kap tan alıntı
Forumda bulunan arkadaslara hayirli kazanclar. Tasimaya devam ediyorum. Satanada tasiyanada hayirli bereketli olsun. Kazanciniz bereketli yuvalariniz şen isleriniz rastgitsin. Selametle kaliniz.
Bu topikte 3.ve son mesajim.
Saglicakla kaliniz. 👋🇹🇷❤
kestirip atmışssın kardeş 3. mesaj diye??
Estagfirullah gardas niye kestirip atayim. Ne haddime kisa gitgellere aldirmayip dik duran sabri ve yatirimci olmayi ogrenen ilerki surecte nelere sahit olur tasiyanlar bizzat tanik olacak. Bu benim bakis acim kimsenin yatirim stratejisine yön verme veya mudahalede bulunma hakkım yok. Bu yazdiklarimda asla yatirim tavsiyesi degildir.
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.
Borsa= Kurtar sofrasi
Borsa = Sabırlı yatırım( Uygun hisse/lerde)
Selametle.........
2022 hedef 3.250
Çelişki yok , gerçekler var , 2 yorumumuda farklı açılardan değerlendiricez ,, çok fazla detaya giremiyorum ,, :ok:
Birinde özkaynaklardan , kasa nakitinden bahsediyorum ve yine Egeen diyorum o gün Egeen 725 tl idi bugün 1.400 nerdeyse % 100 katlamış , ( sanayi ve turizm dengelerdim )
O gün özellikle yazdım ben olsam nakit parayla egeen alırdım diye , ayrıca Egeen alanın 1 lirası bugün 2 lira oldu , çünkü hisse kar ediyor ,,,
O gün Doco 311 tl idi bugün 363 % 15 üstelik aylardır yerinde sayıyor,,
Diğerinde ise hisselerin alım satım riskinden bahsediyorum şirketlerin bilançoları sürekli zarar yazıyorsa çok dikkatli olun diyorum bunun yanında ters orantı , yani galip'in hisseleri nasıl alayı zarar yazar bilançoyla oynarlar , ama çoğu tavan gider ,,, buda ters orantıdır ,,
Bilanço zararken , hisse artışı
Dolayısıyla yazdıklarımın herbirinde yaşanmışlar var :ss: ( tahtası kapanan , iflas bayrağı çekmiş , öncesi ve sonrası hisselerin hareketleri )
https://twitter.com/HasanKaanKorkm1/...077534210?s=20
alemin gralı dogo nun pastası
atilla abi seni de seviyoz
yatmadadan önce duva ediyoz
patlat bi sermaye arttırımı
güsel geceler olsun varsın
Selam arkadaslar.
Hisse durusu gayet guzel isa gitgellere aldanmayin. Panik yatirimci daima kaybeder erir yok olur. Maliyeti uygun yerden acip sabirla bekleyenler zamani geldiginde nelere sahip olduklarini bizzat yasayacaklar.
Borsa sabirli yatirimdir.
Sabirli yatirim kazanctir
Tabi maliyet yeri en onemli faktor.
Bereketli kazançlar.
Dik dur dik , Atila , tahtana sahip çık , bi kerede kendi başına hareket et , sürekli tahtacın İnvest'tte yapılan yorumlara göre hareket ediyor ,
Küçük çocuklar gibi
profosyonellikle ilgin yok ,,, büyük ihtimalle tahtanı geçmişi temiz olmayan sabıkalı yatırım finans kontrol ediyor ama yanlış kişilerin eline teslim etmişsin ( kurt'u kuzuya misali ) her gün içini boşaltıyorlar Haberin ola :ok:
Ona buna peşkeş çekiliyor ,,
Gerçi sende haklısın ikram hizmetlerinden şirketin çöktü ,, zararın kol değil komple bacak gidik en az 600 trilyon zararın var , nerden kazanıcan bari borsa tahtasında üç beş kaparım modundasın farkındayım Atilla :ss:
Arada piyasadan tek başına hisse topluyon sonra topladıklarını millete satıyorsun ( çakallık )
Pastanelerinde muzlu pasta satışına ağırlık ver ,, arada kendinde ye ,,, kar kardır :cool:
Bugünün pastasını paylaşacak arkadaşa şimdiden teşekkürler
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/CelalCiftecii/st...899384322?s=20
pastacık
iyi geceler dostlar
BofA bayagı mal topluyor. Hayır olsun...
doco bugün hem bizde hem dışarıda ekseriyet eksideydi.
bizim kapanışımızda da eksideydi
dışarıda en düşük 38.350 euro gördü.
biz kapandıktan sonra 40.500 en yüksek seviyeden artı 3.05 ile kapatmış
6 aylık ve 9 aylık bilançolar neden açıklanmamıştır bilen var mı acaba?
borsa tilkisi kardeşim, eşiniz ve siz iyisinizdir inşallah.
müsait olduğunuzda son dönem analizi yaparsanız memnun oluruz.
Bilanço 19 Kasım -2020'e kadar süresi var ,, şirket başıboş yönetiliyor , yayınlarlarsa o da !!!
Not : sabıkalı Yatırım Finans sadece görünen , Arkadaşlar tahtada alınan satılan lotların neredeyse tamamı tahta yapıcının kendisi ve Ati tarafından sürülüyor , tüm kurumlar speğin olup her yere virmanlıyor ,, dolayısıyla bu hissede takas hesaplama hata verir ... :ss: inanmayın ...
Akşama kadar döndürdüğü suni hacim lotları , farklı masalar ama aynı Doco'nun kasasıdır :ok: ( yabancı , yerli kendisi )
Bunu neden söylüyorum , boşuna hesaplama yapıp da yormayın kendinizi !??
13.11.2020 >>> Viyana kapanış : 39.050
https://twitter.com/fibonacinew/stat...829105153?s=20
haftalık takas
al sat tavsiyesi degil abi
elinde olanlara bilgi amaçlı
ALINTIDIR...
DOCO: Geçtiğimiz hafta 308,30-373,30 bandında hareket eden hisse, orta vadeli alçalan trendi
yukarı yönde kırdı. Hisse Cuma günkü işlemleri 356,50’den kapattı. 5 ve 22 haftalık AO’larının
kesiştiği 325’in geçilmesi ile yükselen trendin etkisine girdi. Yeni haftada 345 desteğinden olası
satışların karşılanması halinde yükseliş devam edebilir. Bu seviye üzerinde ise 385 ve 400 yeni
dirençler olabilir. Haftalık bazda stop-loss olarak 345 izlenebilir.
Teorik Eşleşme (TE) Nedir?
Borsada açılış seansından önce, kapanış seansı sırasında ve tek fiyat ile işlem görenlerde teorik eşleşme kullanılır.
Borsa açılmadan önce 09.40 ile 09.55 saatleri arasında alış ve satış emirleri borsaya iletilir. Taban ve tavan fiyat aralığında verilecek olan hisse senedi alış ve satış emirleri borsaya iletildikten sonra denge fiyat belirlenir. İşte bu denge fiyat teorik eşleşmeyi ifade eder. Örnek vermek gerekirse önceki seans kapanışı 2 lira olan bir hisse senedi için 09.40 ile 09.55 arasında alış ve satış emirlerinin borsaya iletildiğini düşünelim.
...... Bu hisse için 2.10 TL fiyatında 5 bin adet alış emrinin 25 bin adet ise satış emrinin olduğunu düşünelim. 2.09 seviyesinde ise 15 bin alış emri girilmiş olsun. Bu durumda teorik eşleşme 2.10 TL ve eşleşen miktar 5 bin adettir. 2.10 TL seviyesindeki 5 bin satış emri çekilirse eşleşme 5001 olarak 2.09 seviyesine gelir. Teorik eşleşme fiyatı seansın açılışına kadar çok sık değişime uğrayabilir. Nitekim alış ve satış emirlerinin iptal edilmesi teorik eşleşme fiyatı üzerinde çok büyük değişikliklere yol açabilir.
Hangi Durumlarda Teorik Eşleşme Fiyatı Uygulanır?
Borsa açılış ve kapanış seansında, tek fiyat ile işlem gören hisselerde ve devre kesmiş hisselerde teorik eşleşme fiyatı söz konusu olur.
Devre Kesme Ne Demektir?
Borsa İstanbulda fiyat değişimlerinin belirlenen seviyeleri aşması durumunda sürekli işleme ara verilerek tek fiyat üzerinden alış ve satış emirleri toplanır. Sürekli işleme ara verilmesi durumu devre kesici olarak adlandırılır.
Borsa İstanbulda 17 Mart 2020 tarihi itibariyle yukarı yönlü devre kesici uygulaması kaldırılmış aşağı yönlü ise devre kesme ve tek fiyatla işlem görme limiti %5 olarak revize edilmiştir. Diğer yandan devre kesici sonrası tek fiyat ile emir toplama süresi ise 30 dakika olmuştur. Son uygulamada Bir hissenin 5 liradan açıldığını düşünürken gün içerisinde 4,75 TL seviyesine geldiğinde 30 dakika boyunca tek fiyat ile emir toplanacak ve hissenin durumu yukarıda anlatılan teorik eşleşme fiyatı ile takip edilebilecektir..
Viyana kapanış günün en yükseğinden...
42.475 euro.
Bu rakam yarın için umut verici.
17.11.2020 Viyana : 40,85 Euro kapanış ,,, Daima bu linke bakınız >>>> https://www.wienerborse.at/en/market...NOTATION=92588
Yasaklar tekrar başladı,
Allah sonumuzu hayır etsin,
Tekrar 2×× lere düşmeden 4×× leri görebilsek.
Citi takasta ilk üçte. Bazen 190 bin oluyor bazen paat 100 bine düşmüş
Hele dün yaptığı tam komedi. alışları gün boyu izledim dün. 7-7-7 ala ala 5 bin yaptı :)