Erol Bilecik akıllı telefon satışlarında ciroya katkısı 100 milyon olacak diye tahmini açıklamıştı ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Erol Bilecik akıllı telefon satışlarında ciroya katkısı 100 milyon olacak diye tahmini açıklamıştı ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksin rekorlar kırdığı hafta, İNDEX grubu alçaktan sürünmeye devam ediyor..
ilk düzeltmeye yakalanmamak lazım bu kağıtlarda...
4,09 a da verdikçe veriyor????
İki gündür batık görüntüsü vermeye başladı!!!!
Ortak satışları olmuş dün. BEA ve Hintli ortaklar 75 bin lot satmışlar.
İlk bilanço ile birlikte yönünü belli eder gibi.
Ben, şahsım adına ümitliyim.
Sn. Breed,
Dönem karından çok faaliyet karına bakmak lazım diye düşünüyorum. Ben şahsen öyle yapıyorum.
Şirket öncelikle yaptığı işten para kazanmalı. Kur farkı karları, gayrimenkul satış gelirleri vb. gelip geçici, aynı zamanda yanıltıcı olabiliyor.
Son çeyrek,
2016/4 5.7 milyon faaliyet karı yazmışız.
2015/4'de ise bu rakam 2,5 milyon imiş.
2016/1 çeyrek ise 1,8 milyon gelmiş.
2017/1 'i bekliyoruz.
Samsung telefon satışlarının mutlaka ciroya artı katkı yapacağını düşünüyorum.
Eğer 2016/4 çeyrek sonucuna benzer ya da yakın bir kar açıklarsa şirketimizin oldukça ucuz kalacağını ve aradaki farkı kapatmak için hareketleneceğini umuyorum.
Despc son dönem çok yol alamadı. 1. çeyreği elimde hisse ile karşılayabilirim.
Çeyrek sonuçlarını beğenmez isem yeniden bir değerlendirme yaparım. Ama bu risk alınır diye düşünüyorum naçizane.
Günlük ve haftalıklarda fincan-kulp oluşumu bariz. Hissenin temelinin de bunun için müsait olduğunu düşünüyorum.
Hakkımızda hayırlısı.
İn cin top oynuyor maşallah.
Ne uğrayan var, ne yazan topiğimize.
Despc ilk çeyrek sonuçlarını beklenti dahilinde açıklasın o zaman bakalım böyle sessiz oluyor mu?
Gaplı açılış yaparsa, açıldığı yerden almak için birbirini ezen çok olur.
Önemli olan önceden geleceği görüp ona göre pozisyon alabilmektir.
Sadece Samsung satışlarından gelecek ciro ve kar artışı bile geçen senenin hayli üzerinde kar yazdırabilir.
Yok, yok ben burdayım da... İçimden sessiz düşünüyor ve anıyorum kağıdı....,,,..,,..
Ters giden bir halt var ki yaklaşık bir haftadır, İNDES DGATE hep primli kapatırken bu kağıt tersine gidiyor...
Endeksin de rekorlar kırdığı bir haftada!!!!!!!!