Kimsenin bi seye dalacagini sanmiyorum. Ama siz de su felaket tellalligini biraksaniz fena olmaz. Yatirim tavsiyesi yapmak suç derler. Sizin 5 paylasimdan 3 alin 2 si almayin seklinde algilaniyor
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Kimsenin bi seye dalacagini sanmiyorum. Ama siz de su felaket tellalligini biraksaniz fena olmaz. Yatirim tavsiyesi yapmak suç derler. Sizin 5 paylasimdan 3 alin 2 si almayin seklinde algilaniyor
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faaliyet Raporları sonrası 3 ay içinde GK toplanmali. Haziran'dan beri GK toplanması ve ozamandan beri 2 3 faaliyet raporu çıktı. Sırf bu bile ceza getektirorjen bist in ve spk nin buna göz yummasi iyiye işaret ve GK haberinin yaklaştığına isaret. Ama tekrar düşme sonrası olabilir bu haber onu da diiim
Biri felaket telafi der biri alima yönlendirio der doğruyu söyleyen 9 köyden kovuldu.
beni burada bilen bilir ben kimseyle ittifak kurmam.ayrıca sen planlarını biliyorum çıkacak dedin.şimdi düşecek diyorsun.biz kasımdada buradaydık.ytd
Peki yeni GK olmadan spk başvurusu olabilir mi. Faaliyet Raporları sonrası yapılmamış GK lar ne is
Yahu arkadaşlar vallahi zamanınıza yazık. Geçmişini biliyor demiştim geleceğinden zerre haberi yok demiştim. Bunun geçmişten de haberi yok. Dün biri daha çıktı geldi yok 1.20 olmadan olmazmış vs. Benden önce sn Elliot yazdı da bana kalmadı.
Yani diyeceğim o ki sabreden derviş muradına ermiş. Kottan atılmayı göze almış insanları hissenin düşmesi ile korkutmaya çalışıyorlar.
Azaltim artırım orani 27.06 ya göre ha keza çağrı fiyatida o tarihteki alınan karara göre peki muracat niye o tarihteki karara göre olmasın yeni tarihli karar alınıp yapılırsa butun hersey altüst olur bu kapa yazdıkları rakamlarda değişir bence pek mümkün gözükmüyor dediginiz benim bakışım bu yönde...