grafik alim icin uygun diyor...yazilim isi cazip is..sirketi tanimiyorum..
Printable View
derinlik ve takası şuanda göremiyorum. ama galip tukaşda aracı kurum olarak yatırım finansman, tacirler ve piramiti kullandı. metroyu adı için kullanmıştı. tüm malı yatırım ve tacirlerden boşalttı. 900 binin nereye gittiğini görebiliyorsanız yazın lütfen merak ettim.
Bu metro üzerinde satılan mal kfein'ın arzdan kalan paylarıdır.Şükür bitti.Satışında bir kısmını ıs yatırım ve Teb karşıladı.Bu şatışa rağmen hissenin bu seviyede bugün işlem görmesi çok iyi.
devletin yerli yazılım geliştirme projeleri kapsamında yazılım firmaları yükselişine endeksden bağımsız olarak devam eder. ytd.
6.54 ortalama ile galibin satıp çıkmış olması sevindirici...hep aynı evde galip ile yapmaktan çekiniyorum. ..Şimdi ise yatırımcılar daha da rahatlayacaklardir...bence bu rahatlama hissenin fiyatına da olumlu yansıyacaktır. ..demokrosun kılıcı gibi havada sallanan bu kılıç artık yok...
Bu 900 binlik satışa rağmen hisse çok iyi bir kapanış yaptı..normal şartlarda 6.80-90 aralığında bir kapanış bekliyordum..Ama bu ağır satış devreye girince ancak 6.72 den kapanış yapabildik. .bu satışa rağmen günü endeksin çok üzerinde yüzde 5 lik bir prim ile kapatmiş olmak çok sevindirici..