Merhaba arkadaşlar,
2,5 senedir taşıdığım ve çok da para kazandığım SNPAM hisseleri ile vedalaştım..Daha büyük beklentim olan başka bir hisseye girdim. Eğer oradan beklentim karşılanırsa tekrar gelebilirim..
Son günler takasları inceleyemedim ama anladığım kadarı ile GEDİK (ve grubu) yapmak istedikleri hareketi (belki biraz da bizim bilgilendirmemiz yüzünden) yapamadılar ve kağıttan çıkamayınca yukarıya çekmek zorunda kaldılar..
Spekülatif hareketleri es geçersek, bu hissenin beklentileri duruyor:
1- Aralık ayında liman açılışı
2- Her an 2. fırın açılış ilanı gelebilir (ocak kapasite artışı bunu gerektirir)
3- SNPAM arazisine yapılabilecek bina, vs.
Negatif olabilecek şeyler ise
1- SNPAM'ın Aralık başına C grubuna düşebilecek olması
Daha doğrusu piyasa yapıcı anlaşmasının yenilenmeme ihtimalı
Bunu çok kuvvetli görmüyorum.ama biliyorsunuz patronun ne yapacağı belli olmuyor.
2- SNPAM arazisine yapılabilecek binanın ertelenmesi
Bursa Büyükşehir BB'nın istifası sonrası Kentsel Dönüşümün aynı şekilde devam edip etmeyeceğinin belirsizliği
C.Başkanının, şehirlere ihanet ile ilgili sözleri...O bölgeye 12 kata hala izin verirler mi..
Bu hissenin ederi 4 lira değil.. Ben kendim 6 lira olmadan çıkmayacağım demiştim ama diğer hissede beklentim daha fazla..Ve 4,70'lerden de satmışlığım var.. Alış 1,25'ti :) Ancak SNPAM'ın bundan sonraki hareketi tahta yapıcısının keyfine kalmış gibi. İsterse 10 liraya da çekebilir isterse 3 lirada da süründürebilir gibi duruyor..
Bunları size karşı bir vefa olarak ifade ediyorum. İnşallah hepiniz çok kazanırsınız.
Yazdıklarım kendi fikirlerim olup, kendi bütçeme ve ihtiyacıma (ya da ihtiyacsızlığıma) göre şekillenmiştir. Herkesin beklentisi, bütçesi ve zamanlaması farklı farklı olacaktır. O yüzden bunlar yatırım tavsiyesi değildir.