Bu çocuklar hemen büyüyen cinsmiş
Printable View
Bu çocuklar hemen büyüyen cinsmiş
Bazıları beklenti bitti diye satıyor bende çok zeki olduğum için Aldım zarar kol gibi. Ama geride kalan yıllar içinde neler gördük burda herşey olur
Arkadaşlar 2 günde zengin olmak nerde bazen yatırım yapıp beklemek gerek tukas arsasını satmıyor arsayı ticari ve konut yapimi için müracaat etmişti ve izin çıktı sanıyorum ki gyo şirketi ile anlaşma yapabilirler ve yeni üretim tesisler yapılıyor hemen alıp satmak değil para kazanmak geleceği parlamaya başlayan bir şirket ben şöyle düşünüyorum bir arsa aldım bekliyorum 2_ 3katini bulmadan da satmicam acil paraya ihtiyaç olmaz ise herkese bereketli günler olsun ytd degildir
tahtayı *** eden yapı kredi sürekli mal basıyor.
Valla çok iyi hazırlanmışlar ve yapıştırmışlar. Tebrik etmek lazım. Güzel organizasyon, organize işler. .. 2 ihtimalli bir iş vardı. Birincisi, hazırlanıp, gelene geçene yapıştırmak. 2.'si ise birisinin tahta yapıcıdan bağımsız olanca gücüyle açığa satması ki, o halde tahta sahibi açıkçıyı kötü öpmeliydi. Fransız öpücüğünü göremediğimize göre, 1. ihtimal vuku bulmuş. Adam pozisyonunu almış, pozisyonu beğenip gelenlere yapıştırmış. Geçmiş olsun. Yatırım tavsiyesi değildir.
Anladık bugün de yarın da düşüşü kabullendim ama en fazla 1 ay içinde kar yaparız herhalde. Ytd
ilk seans y.kredi tahtayı sürekli baskıladı.marbaş ve tera açığa satmış gibi görünüyor.
2.seans işler tersine dönebilir gibi.
ytd.beni bağlar.
2, 9 kapatsa bugünlük iyidir. galip gibi Allahsız değillermiş en azından. Demekki fazla düşürmeyecekler. Sevdim ben tukaşı. Beklemeye değer. Ytd