Teşekkürler sayın maviserk,sayın Jacob...
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler sayın maviserk,sayın Jacob...
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%97 değildir o. 97 olsa duramazsın 😎
% 94.8 bugün itibarıyla sanırım.
Kottan çıkışı için en az %95 spk mevzuatı. Eksiği yaklaşık tahminime göre 664.000 lot gibi. Ayda 30.000 toplasa 24 ayda anca tamamlar.
Değer mi ? Bence değmez. Ben kel olsaydım ayağımı gazdan hiç çekmeden 4€ ya sürerdim. Cepten çıkacak ekstra en fazla 2 milyon €
Elbet yüksek hızdan dolayı yolcular düşerdi.
Galataport için 1 milyar € krediye gözü kapalı imzayı basan 2 milyonu düşünmemeli. Kartal uçacak daha. Ya erken uçarsa mutlu gibi olursak.
Meşhur Türk böyyüğünün dediği gibi bitireyim :)
Sonunu düşünen kahraman olamaz !
Yukarıdaki senaryo hayal ürünüdür. Ytd aq
Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
DOĞUŞ HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 312.337.230,22 94,08 94,08
DİĞER 19.670.555,78 5,92 5,92
TOPLAM 332.007.786 100 100
benim kastettiğim dolaşımda olan lotların %97 si patronda gibi garanti yatırımda olanlar :) sonuç olarak orası bizi ilgilendirmiyor zaten....
birikmiş olan geçmiş yıl karlarında bizede bişeyler düşermi acaba :)
Birikmiş kar ? Paran varsa derdin var valla.
Şimdi bedelsiz yaparsa KY nin elindeki lot sayısı artacak. İnatçılardan toplamak zor. Bu kötü. Derinlik artacak. Bu iyi. İleride KY ye kitlemesi kolay olur. Bkz. Goody
Nakit dağıtırım. Lotların çoğu bende zaten dese bu sefer de stopaj ödemek zorunda. Ayrıca özsermayeye eklemek istiyor bir yandan bence. Sermayeyi büyütmeye çalışıyor gelecekte yapacağı işler için.
Birikmiş kar resmen başa bela şu anda. İki ucu oklu değnek. Atsan atılmıyor. Satsan satılmıyor. Paranla rezil oluyorsun sanki Şahım.
Geçen sene hazır Qatarlı hevesliyken satsaydı eyiydi. Şimdi qatarlı vermez geçen yıl verdiğini. Qatarın kendi krizde. Para geri dönüyor qatara
Galataport ile alakamız yok diyorlar. Adım Jakob
Yersen !
Sonuçta bi meşgale lazım. Bankayı da bırakınca boşa düştü. Her gün rakı balık olmaz. Sıkılır insan
Cemiyette bi davette sorsalar ne iş yapıyon diye boştayım iş arıyorum diyecek nerdeyse.
Onu bunu bırak da aldığı 1 milyar Euro krediyi naptı acaba ? Veren Banka olsam ben sorarım.
Bu arada 4-5 kişi olduk KY. seni de yazalım listeye
yaz kardeş yaz :) ben cok ekmeğini yedim dggyo nun :) yine yeriz umarım...
spk bu birkmiş karlarla ilgili bi düzenleme yapsa iyi olacak 10 yıldır biriktiriyorsun ne yapacaksın kardeşim demeli :) yoksa biriktir dur kullanmadıktan sonra anca finasnman gideri yazıyorsun :)