ulen sahte kahraman.. sana hergün iyi dileklerimi iletiyorum bilesin..
Printable View
ulen sahte kahraman.. sana hergün iyi dileklerimi iletiyorum bilesin..
bu arada varlık fonunun acil olarak emlak gyo daki çok başarılı örnek bürokratlarımızdan halk gyo ya acil yönetime atanma hala bekleniyor..halk gyo daki halka açılımdan beri dönen k.yatırımcı vurgunları had safhada ..kimler izin veriyor aracılar kimler nasıl bi parasalilişkiler kim bu hisse vurgun çetesdi..Devlet bankası iştirak hisselerinde olan büyük abidikler..**devam ediyor..
garibim gıyoder de halkın gıyoder g.müdürünü müdür yaptılar.başarı ortada demekki inşaat piyasasında umut kesilmiş vaziywette.**vah vahh..
Sanki bu cöp konteyneri endeksin 75 binden 100e gidisine ayak uydurmus gibi gelecek muhtemel duzeltmede bayragi tasimaya hazirlaniyor.
Daha once de yazmistim gerci ama hatirlatma olsun , Fibo der ki , 1.04 kirilirsa 0.99 ilk durak , sonra da hayirlisiyla 0.92.
Kimlerin elinde oyuncaksin acaba hlgyo ? [emoji57]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ulan lanet hisse..
her aldığım düştüğü her sattığım çıktığı için 1,06 iken RYGYO ya geçmekten son anda vazgeçmitim.
rygyo ozaman 1,00 idi şimdi 1,07
bizim lanet uğursuz 1,07 idi şimdi 1,04
hatta 0,92 ler telafuz ediliyor vay halimize
Tabii malum illa oyle olacak diye bir sey yok :) , bizi de sonra kahraman gibi anmayinda.. :wave:
Bugun bu rezilden 0.90'dan cikip 5,0X den aldigin ISC'lerle vedalastim.
Eger olurda yeniden 0.92ler gorulurse birlikte gecen yillarimizin kotu anilari hala tazeyken , bu copu almamak icin kendimi nasil zaptederim bilemiyorum :(
Galiba insan hakli cikamadikca hirs yapiyor. Ne pis bir psikoloji.
1,03 de oldu lanet hisse...
sahte kahraman yaktı bizi şimdi tatil yapıyor..