Poltk Gelişen işletmeler piyasasında oldugu için işlem yapabilen için risk sözleşmesi ne var onu imzalayacaksın.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Poltk Gelişen işletmeler piyasasında oldugu için işlem yapabilen için risk sözleşmesi ne var onu imzalayacaksın.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SYN pit, biz, yani kağıda 30 lardan ve kırklardan yeni girenler ,sizin gibi veya syn dudu gibi şanslı deyiliz malesef ,sebebi sizin düşük maliyetli olup beklentiler karşılanmazsa en fazla kardan kaybedersiniz, fakat bizler bu fiyatlardan maliyetlenip önümüzdeki bilançonun
beklentiyi karşılamaması durumunda ,ciddi şekilde zarara girmeyi göze alarak pozisyon almamız (en azından ben öyleyim ) ,eğer öyle olursa KAPa düşen son şirket bildirisinin içeriğinin söylediği gibi yatırımınların olumlu etkileri(olumlu olacağı nerdeyse kesin ) en erken 2019 mart bilancosunda gözükecek, o zamana kadar bu sığ tahtada büyük ihtimal in cin top oynayacaktır .zaten o yüzden de bu kağıta uzun vade kağıdı demiyorlarmı :) Büyük ihtimal ,önümüzdeki ay açıklanacak olan bilanço olumlu gelse de ,gelmesede
şu an elinde kağıt olanlar 2019 u ve bu yatırım artışının sonuçlarını görmek isteyecektir .En azından ben öyleyim ve böyle düşünmeyipte ,hala elinde kağıt tutanı veya almak isteyeni anlamam mümkün değildir.Bu şirketi hiç incelememişler veya anlamamışlar demektir bu. neyse yazdıklarım yatırım tavsiyesi veya yatırım yapmama tavsiyesi olarak anlaşılmasın lütfen
Saygılar.....
Tam anlattıgın gibi ben 10 tl 44 tl kadar aldim 3 yıldır almaya devam ediyom neden alıyom sermayesi ufak karı güzel beklentisi uzun vadede çok iyi ğörüyom dahalarıda var yatırım yapmamı almamı desdekleyen büssürü sebebler var ben daha iyi fiyatlara gidecegini biliyorum kimseye yaťırım yapın annamında söylemiyorum kendi iradesinde düsünüp araştırıp alsin
Vergi dairesine verilen mali tablo geçen yıl 14 şubatta verilmiş.
Martta gelecek bilanço hakkında bir fikir edinebiliriz.
POLTK gibi sermayesi küçük karı yüksek şirketlerde en büyük beklenti yüksek bedelsiz beklentisidir.
POLTK muhtemelen bu yıl da edeceği karı dağıtmayıp içeride tutabilir. Yeni yatırımlar için.
Özvarlıklar büyüdükçe bedelsiz verme potansiyeli de artacaktır.
Alıcı çok iyi biliyor aldığı malı uzun vadeli alıyor almayada devam edecek gibi işin orantısını bozan durum ise hisse zirvelerinde olmasına karşın satıcı rolünü kimsenin üstlenmemesi bakalım bi satıcı gelip hisselerine kıyıp mal satabilecekmi zira hisseyi elinde tutan tüm yatırımcılar potansiyelin farkında zirveden bile satışa lot girmeye korkar olmuş.
Coventya 1 ocakta adala katıldı coventyanın kendi siyesine girip bakın buraya aktaramadım aleminyum yüzey işlem kimyasal fuarı, orda yeni alumal serisini de tanıttılar diye biliyorum kendi sitesinde bu seriyi tanıtırken politeknikin alınması ile diye başlıyor cümle ve aleminyum yüzey işlem kimyasal pazarında pazar payını artırmaktan bahsediyor yani yeni seriyi tanıtıyorsa satışına da ya hazırdır yada kısa sürede hazır olacaktır apple bile satacağı telefonu satışa koymadan en fazla 1 ay önce tanıtıyor1 ocakta tanıtıldığını düşünürsek belki şu an satımına başlanmıştır bile neden olmasın ilk çeyrek bilançosuna bile etki edebilir firmadan bilgi alınamıyor ama hislerim gelişmelerin beklenenden daha pozitif olduğu yönünde.
Twitter da #POLTK etiketi ile paylaştım yazının google translate ile çevrilmiş halini.