ortaklar piyasa korku filmi gibi olmuş anlaşılan bir kaç yıl daha buralardayım kendinize iyi bakın!
yatırım tavsiyesi değildir zaten tavsiye vericek akıl olsa trakya cam almazdım!
Printable View
ortaklar piyasa korku filmi gibi olmuş anlaşılan bir kaç yıl daha buralardayım kendinize iyi bakın!
yatırım tavsiyesi değildir zaten tavsiye vericek akıl olsa trakya cam almazdım!
Ek dahi yapmıyorum,
Aynen katılıyorum
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar moral bozmak yok,
Bu günlerde geçicek emin olun,
Yatırım yaptığımız şirket belli ederli ve çok değerli,altın gibi şirketin ortağıyız,
Şuan kasasındaki nakit değerin dahi altında değerleniyor borsada,
Öyle böyle bir ilizyon bu,sakın ama sakın kapılmayın,
Kriz adı altında verdikçe veriyorlar,
Amerikada yılda gripden ölü sayısı 15.000 iken çinde 100.000 ler fripden ölürken ,türkşyede dahi sayı 1000 lerce iken ,virğs adı altında tüm sistemi yine terbiye ediyor masa başı ***leri emşn olun,
Şansımız şu hikayemiz var ,bir ahabere bakar herşey değişir,algılar öyle bir dönerki inanamazsınız,
4.4 lar dahi altımızda kalır rakam olarak değerlem gelse haber gelse,
Bakın mardine taş gibi duruyor,değişim oranları belli orda artık ,bolu düşse ne yazar mardin sağlam durdukdan sonra,adana düşse ne yazar mardin sağlam durdukça herkez mardinci artık,
Birleşme var değerleme var trakyada hikaye var ,sanki şuan herşey bitmiş modunda ama tam tersi daha başlamadı,
Sabredin ,sıkın dişinizi hemde kırarcasına sıkın ama yenilmeyin vazgeçmeyin,
Zararımı hiç yazmayım buraya ağlarsınız ağlar,kafanıza sıkarsınız yaşamak istemessinşz o denli zararım var şuan ama pes etmek yok ,kazancaz inşallah,
Hep birlikde o ışığı görücez inşallah.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Parmaklarina saglik sayin toibek. Her ne kadar psikolojimizi diplerde olsada ortada bir matematik var ve sayilarin duygusu olmaz. Sabirsizlikla degerleme raporunu ve adil degerleme fiyatini bekliyorum. Ennazinda zarardan kurtuluruz su kotu ortamda. Rabbim ulkemize saglik sihhat afiyet versin ins.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilk 5 alici saticida 1.8 milyon net alislar onde. Diger satislar net 2 milyon iken diger alislar 250 bin civarinda. Toplamda net alis satislarda satislar 60 bin civarinda onde. Ama dususu baktigimizda bu tablo ile alakasi yok. O halde net alis satis degerlendirmesinin bir anlami yok. Burda sadece net olan, ky denilen kisimdan baya dokulme olmus. Millet zararina satmak zorunda kalmis. Allah herkese yardim etsin.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki gün önceki satımlara alımlara bak ,bugünki takas gerçekleşmesine bak tam bir komedi,
İlk beş alım satım iki gün önce -1.4 milyon için bugünki gerçekleşme +300 bin civarı olmuş,yani aslında iki gün önceki işlemlerde alıcılar güçlüymüş,
Ayrıca iki gün önceki alımlarda emeklilik ve fonlar 3.5 milyon almış güyya ama iki gün önce böyle bir alım dahi yoktu takasları bugün 3.5 milyon artı,tam bir komedi tam,işlemlerin tillahı sahte,
Emeklilik ve fonlar bildiğiniz alsatçı olmuş burda tahtanın canını okuyan ayaklardan bunlarda
Ömrün uzun olsun evladım.