Aziz Yıldırım: "Futbolda Şampiyonlar Ligi neyse basketbolda da Euroleague odur. Fenerbahçe bu kupayı kazanmıştır."
Printable View
Aziz Yıldırım: "Futbolda Şampiyonlar Ligi neyse basketbolda da Euroleague odur. Fenerbahçe bu kupayı kazanmıştır."
Aziz Yıldırım: "Euroleague'in 11 kurucu takımından biri Fenerbahçe. Yüzde 7'lik ortağıyız buranın."
Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe, Euroleague'in ortağı. Bu malın sahibidir yani. Euroleague olduğu sürece Fenerbahçe buranın ortağıdır."
Aziz Yıldırım: "Fikret Orman kendi kendine çelişiyor. Takımı Euroleague'de Top 16'ya kaldığında 'biz şampiyon olacağız' demişti."
Aziz Yıldırım: "Şimdi diyor ki hırsızlık var orada. Nasıl yapılıyor hırsızlık söylesin de biz de gidip yağmalayalım."
Aziz Yıldırım: "Fikret Orman saçma sapan konuşmuş. Sayın başkan ne söylediğinin farkında değil. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu onu ezdi."
Aziz Yıldırım: "Lens için yeni teklif yapacağız. Sanıyorum bir yerde buluşacağız. Beşiktaş'a gidecek diyorlar, gidebilir. Rahat olsunlar."
Aziz Yıldırım: "Quaresma'nın avukatı bizim Hasan Çetinkaya'ya mail atıyor. İşte belgesi burada. Fikret Orman istiyorsa ona da gönderelim."
Aziz Yıldırım: "Beşiktaş'ın bir de 'efendilik' olayı var. Ya Süleyman abi dediğiniz adama 'Ahmet Dursun, Seba gitsin' diye bağırdınız siz."
Aziz Yıldırım: "Helikopter statlarına indi, çıkıp FETÖ ile ilgili konuşmuyorlar. Bu ne biçim duruştur?"
Aziz Yıldırım: "1959 yılında lig başlamış, şampiyonlar belli. Galatasaray 20, Fenerbahçe 19, Beşiktaş 13 gerçekte."
Aziz Yıldırım: "Bunlar gidip 1959 öncesi kazandığı 2 şampiyonluğu hesaba kattılar. Zorbalıkla yaptılar, kanuni bir iş değildir."
Fenerbahçe'nin bugün mali genel kurulunda Fenerbahçe başkanının yapmış olduğu açıklamaları bu başlığa yazmanın nesi gereksiz nesi topigi rezil etmek olabilir? Başkan mali genel kurulda konuşmuş , konuşmayı takip edemeyen varsa diye burada paylaşılmış.. Sanki Galatasaray haberi paylaşılmış gibi mali genel kuruldaki kulüp başkanının yaptığı açıklamaları paylaşmaya bu lafı demek asil saygısızlıktır. Beni bilen bilir ben bu forumda kimseye saygısızlık etmem ve asla forumu bozacak şeyler paylasmam.
Bu paylaşımları yanlış görüyorsanız buraya yazarsanız hatanın ne olduğunu bende anlarım. Yada basligi rezil ettiğimi düşünüyorsanız yönetime bildirirsiniz yönetim gereğini yapar.. Bu laflar gerek yok.