Bunlar tahtaya bastıkça ben açıp izahnameyi okuyorum.. Acaba şirket mı yalan söylüyor yoksa tahtacı mı..
Printable View
Bunlar tahtaya bastıkça ben açıp izahnameyi okuyorum.. Acaba şirket mı yalan söylüyor yoksa tahtacı mı..
Bakın şirket ne demiş bunlar ne yapıyor...!!!
Kontrolmatikte de az insanları bezdırmediler..
https://i.hizliresim.com/4sjxLD.jpg
Son zamanlarda halka arz olanlar arasında beğendiğim şirketlerden ikinci fabrika tam randıman vermeye başladımı sektöründe tek başına çok güzel işler yapacak
Bence en ıyısı.. Ama bıktırana kadar uğraşacaklar.. Ben full portfoy buradayım.. 31 martta fabrikanın anahtarını teslım edecekler ağustos gıbı üretime başlayacak.. Pıyasada cıddı manada söz sahıbı olacaktır.. Yenı ürünlerle beraber şirket çok farklı bir vizyona girecektir.. Gerekli olan ise bir kaç ay sabredebilmek..
Şuan prımsız senet ve maliyetler bu fıyatlara çok yakın..
Gıt artık çok uzattın..!!!
Bu şirkete inanmasam çoktan tüymüştüm..alıp bır senedı ıkı üç ay beklemek bana ters olsada sende bekleyeceğim.
Çunku potansiyeline inanıyorum..!!!
Kontr.. 1068..
Ardyz.. 1031
Fade...552
Esen... 391
Dnısı.. 353
Bayrk.. 264
Iskpl... 36
Krvgd.. 102
Trılc.. 95
Arzum.. 43
Halka arzdan bu gune hısse getirileri..
Soru şu bunların içindeki en kötü şirket.. Iskpl mi..
Değilse neden..?
Şirketimiz paylarının ilk halka arzında ilan edilen İzahname'nin "İhraççı tarafından yapılmakta olan yatırımlarının niteliği, tamamlanma derecesi, coğrafi dağılımı ve finansman şekli hakkında bilgi" başlıklı 6.2.2 bölümünde belirtilen Kocaeli Gebze OSB 1832/28 parselde yer alan Işık-2 Fabrikası binasında ürün ve hammadde depolama faaliyetleri 17 Mart 2021 tarihi itibarıyla başlamış olup depolama faaliyetleri kapsamında dışarıdan alınan hizmetler için ödenen aylık kira bedeli 28 Şubat 2021 tarihi itibarıyla sona ermiştir. Bu kapsamda Hammadde ve ürün stoklarının Işık-2 Fabrikası alanına taşınması ile ödenen depolama maliyetlerinde tasarruf sağlanacaktır.