keza aynı declarationu buradada yapmışım
Printable View
4 hafta düşüş,
2 düşüş haftası görece
1 yükseliş haftası görece
1 düşüş haftası görece,
bu nedir?
içinde bulunduğumuz 4+4+4=12 hafta totalin ikinci 4 haftasının 2+1+1 tarzında açılımı,
burada tüm bakacağımız fiyatlar 1480.09 alt üst ün üstündemi, üstündeyse 1591.36 alt üst oradanda 1813.9 alt üst görme ihtimali vardır,
bu ikinci 4 hafta dizilimin 1480.09 üstünde geçersek son 4 hfta 4 hafta yükseliş olduğundan 1591.36 görme ihtimalimiz çok artacak,
1480.09 alt üst ON / OFF olduğundan boğalar için bunun altı her durumda stoptur,..
USDTRY yi bir şey düşürürse bu düşürecek olan şey önümüzdeki 3 hafta içinde belli olur (bu hafta buna dahil),
bunu beklerken 1480.09 alt fiyatlar her durumda longlar için stop gerektirir
https://i.hizliresim.com/obtladc.png
https://i.hizliresim.com/3b57qgz.png
günlük göstergeler pozitifler ama asılolan analizdir,..
Günaydın Hocam, usd yi ney düşürecek size göre alım için uygun yerler neresi. Yıl sonu dolar TL tahmininiz var mı? Ayrıca bist Ekim 18 den itibaren mi çakılmaya başlayacak teknikten anlamam hocam sizi takip ettiğim kadarıyla çıkardığım bu yanlışmıyım? Teşekkürler...
USD yi hangisi düşürecek bilemem ama USD yi düşürecek bir çok kalem yazabilirim,..
burada bahsetiklerimden bu anlaşılmamalı, bahsettiklerimi daha ziyade şu şekil okumalıyız,
USD düşmeden (görece düşüş yada bir seviyeden aşağı gerileme) endex in önü kapalı,..
yelpazeler içindeki fiyatları teknikte gösteriyorum ama fiyatlar bir seviyeye geldiği halde long trende dönüşemiyor, sınırdan dönüyor
çünkü USD gerilemiyor, USD yide burada gösteriyorum ve her defasında not düşüyorum,..
anlattığım budur,
18 ekimden itibarense short py içinde agresif short bekliyorum,..doğrudur dediğiniz gibi tarih tekniktir,
18 ekime kadar da son bir gayret araştırıyorum, ...buda 1448.09 dan hareketle 1591.36 yı geçen hareketlerden c>1813.9 dur
ama tarih dodlu ise 1813.9 manasında üzümün çöpünüde aramamak gerekeri,..
bu rakamları defaten yazdım burada tekrar takrar hepe yazsak hep aynı şeyi yazarım,..
18 ekime agresif short girer isek 12 üstü usd beklerim, bu rakam da teknik tir, bunu burada daha önce yazmadım ilk yazıyorum
18 ekime agresif short girer isek 12 üstü usd beklerim, bu rakam da teknik tir, bunu burada daha önce yazmadım ilk yazıyorum.
12 Üstü USD 1000 küsürlü seviyeler yani. Tm.hocam teşekkür ederim.