https://i.hizliresim.com/atxq8dh.png
Printable View
xu030__ harbi kumar işte.. palanın neler yapabileceğini tahmin ederek, haber falan dinlemeden taktik uygulayarak sadece oyuna adapte olmak lazım. dünya yanacak deseler bile.. ben şahsen bunların allah birdir demelerine inanmam. hiçte inanmadım bugüne kadar.. eğlence olsun diye yalanlarını dinliyoruz işte. özellikle bloomberg tv gibi büyük ekonomi kanallarında konuşulanları. al işte şimdide güya alıma geçtiler... bol şanslar
585 nolu ileti deki grafiğimiz 08/10/2021 günü yönünü al olarak güncellemiş resim gönderemiyorum ....
xu030__ yaklaşık bir hafta oldu endeksin oldukca agresif hareketlerinden dolayı hiç takip etmiyorum. dolayısıyla bi öngörüdede bulunamıyorum. bari nefes alıp verebiliyorum diye karaladım. herkese bol şanslar. çünkü buna herkesin ihtiyacı var. heleki böyle günlerde...
xu030__ aşağısında 1200 puanlık bir boşluğu olan 1512.75 desteği kırmasına rağmen, hemen yukarı aldılar. ilginç bir piyasa oluyor. buna göre yine satışa döneriz diye düşünüyorum. bol şanslar
xu030__ grafikte tesbit edilen destek ve dirençlerin insana zaradan başka bir faydası sağlamayacağına bugün bir kez daha şahit oldum. arada çalıştırarak sevindiriyorlar işte.. sabahtan destek 1512.75 destek kırılmasına rağmen hemen yukarı aldılar ve bir daha hiç kırmadı. yani madik attılar. grafikte ayan açık görülüyor. doğruyu söylemek gerekirse ben ikinci kez kırıp satışlara devam eder diye düşünüyordum. çünkü aşağıda büyük bir boşluk vardı. bu günde böyle geçti. hadi bol şanslar