🦁 parçası, yerim seni.
Printable View
🦁 parçası, yerim seni.
Kagit %30 yapiyor kagidin topigine yazan kalmadi.
Bu isler boyle.
Nerde cokluk orda tezeklik.
Kimse de mal kalmdı hocam biz hariç
666 malları kaptırdın mı?
Bankalara sürüler halinde saldırıyorlar, kurt değil bu sanki orca var.
SALDIR PARÇALA
TRABZON BU MAÇI KAZANMALISIN kopenhag savunmasından beter 2950 DİRENCİ BOŞA STRES yaratıyorlar %5 direkt 3050 alsalar ya
bu dirençte yalandan dans ettiriyorlar umarım.
haa yarın palavradan faiz kararı var bahaneden uydurma s500 aldık haberi de yok veya tuz gölüne nükleer tesis kurucaz diye abd ile kriz filan da çıkmıyor.
sahi RUS BORSASI , İRAN VE LATİN AMERİKA muhalif ülke borsaları hatta ÇİN BORSASI AMERİKAYA RAĞMEN NASIL SAĞLIKLI fiyatlanıyor.BİZ kafayı neden bu kadar batı batı diye kırmış vaziyetteyiz. :))
HALKBANKASI iyi yönetilse ve abd mahkemeleri öcü olmasa fena olmazdı.
Bu kompleksler ,bu cehalet ve komedi ne zaman bitecek ....kendi ileri teknoloji sanayimizi kurunca mı , ab ye girince mi, kendi uçağımızı ve füzemizi üretince 30 sene sonra mı bitecek ? 2053 senesinde , dünya çoktan değişir BATI MEDENİYETİNİN ağırlığı bile sorgulanır olur o devirde ...
bir ülkenin uydusu olma sevdası türk finansçıları, türk borsacıları için utanç kaynağı değil mi
çin ve iran borsası bistten 10 misli daha ilkeli ve anlamlıdır belki de kanaatindeyim , ülkemi canımdan çok severim ama dün yaşananlar da fena üzücüydü ,arkadaşlar yozlaşmaya bak sen
Amerikan halkı ve tarihi , insani, kültürel ,ticari ,sosyal yapısı ile en ufak bir tehditkar bakışım yok, hatta amerikan işçi ve sosyal gerçekçi sınıfların hep yanında saf alırım , ama NATO üyesi olarak dış politikada bize çektirilenler ve bize yaşatılanlar son 12 sene hiç de hoş değil,
Duracagi yok bu domuzun. O kadar malimi kaptirdim 15-17'de. Secim icin almissin, niye kurcaliyorsun.
Geri alamazsin patlar diye simdi. Klasik.
teknik analiz 2 zirve YAP VE dönüş demiyordu.
1 dolar İLK BEN OLDUM üstüne %10-20 korum diyordu RESMEN KOYDULAR.
21.50-22 .00 bölümden döpüp 19.50 yaptırabilirler kar realizasyonu muhtemelen vadeli ordan çok short da açarlar ha
ÇILDIRIP 24.55 TL DE YAPARLAR HAFTAYA
HERŞEY MÜMKÜN ENDEKSTE 3150-3250-3350-3400 KISA VADE
baştan uyarayım burası BORSA ....OPEL KORSA
DÜŞEŞ İSTEMEYRUZ . PLEASE NO DÜŞÜŞ, NO SHORT.
HEP RALLİ YEK RALLİ !!
BU SENE SHORT YASAKLANMALI !!!