Halka Arz Öncesi Çıkarılmış Sermaye 175.000.000 TL nominal
Halka Arz Sonrası Çıkarılmış Sermaye 220.000.000 TL nominal Sermaye 220 olmuştu bilançoya yansımamış henüz.
Halka Arz Öncesi Çıkarılmış Sermaye 175.000.000 TL nominal
Halka Arz Sonrası Çıkarılmış Sermaye 220.000.000 TL nominal Sermaye 220 olmuştu bilançoya yansımamış henüz.
Herkes ne yapacağına kendi karar verir ama bunun 6 aylığı ve sonrası çok daha iyi gelmesi lazım aldığı siparişlere bakınca.Şu an için süpriz bir durum yok geçen sene 3 aylıkta 68 olan kar 108 olmuş ytd.
Bilançoda yorumlayacak pek bir şey yok.. mevsimsellik etkisi her zamanki gibi. 3 ve 4. Çeyrekler belirleyici olacak
Bugün 10K+25 lotun yarısı 83,15 yarısı+25 lotu da 84,20 şeklinde satarak çıktım; akşama doğru daha yürüyeceğini tahmin etmiştim, bilanço günü bugünse tavan olacağını da... Yanılıyor olma ihtimalimde arz hariç diğerlerini yine 5'er bin şeklinde aldığım kağıttan hatrı sayılır bir kârı realize edemeden bırakmamak için çekmedim elimi tuştan; çünkü para lazım, perşembeye ödemeler var; gerçi bu kadar çok nakit lazım değildi ama neyse artık...
Bilanço hayırlı olsun... Artık seçim gerginliği ve beklentinin kalkmasıyla biraz yataya sarmasını ve sonrası kuvvetli hareket yapmasını bekliyorum... Kurban bayramı öncesi 75-85 arası bir yerlerde olursa, 3/5 portföyümle yılı EUPWR'da kapatma hedefli 20 bin lot civarı bir alım yapmayı düşünüyorum... Zaten sırf doların üstüne oturan öküz kalksa bu kağıt 3 ayda 150 yapma potansiyeline sahip... 1Ç22 / 1Ç23 kârları arasında GESAN'a göre daha düşük gözüken katlama da aslında kötü dönem geçirdiğini değil, en iyi finansalları açıklama günlerine daha vakit olduğunun göstergesi... Ülkenin ekonomik olarak batması tehlikesi - ki az buz bir tehlike değil artık bu - dışında önümüz açık (bence)... herkese hayırlı olsun..
Şeker in elinde patladı beklenti bitti yaparlar komple enerji şirketleri aşağı olur ytd
Salt bilanço esasına bakarsak iyi bir çeyrek değil, ancak bu şirketin bundan sonraki ceyreklerde bu karı katlayacagini düşünüyorum. Şu an 20 milyar TL'ye satılıyor, pahalı olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz zaten şu ana yatırım yapmıyoruz. Paneller, kapasitesi 4 katına çıkacak trafo fabrikası, a'dan z'ye kapasitesi artacak diğer bütün ürünler... Açıkçası şirket gayet güzel biraz fazla fiyatlandı, birkaç gün gazını alırlar gibi geliyor. Bugünkü all time high kırılımı fake olarak kalır. Tamamen kişisel fikrim yok yatırım tavsiyesi değildir acemi Bir yatırımcıyım.