Bir sure daha bizim sabrimizi test edebilir ama bilanco gunu yaklastikca tekrar hareketlenebilecegini dusunuyorum.
Printable View
Bir sure daha bizim sabrimizi test edebilir ama bilanco gunu yaklastikca tekrar hareketlenebilecegini dusunuyorum.
Artık her şey müsait ,Temmuz ayı bilicinin olsun .Asla ve asla yatırım tavsiye değildir .
Her çeyrekte üzerine koyarak gidecek.
3 ve 4.ceyrek dovizdeki artis ile karlilikta büyük düşüş olursa sasirmam
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar şu an gündemde açıklanacak 6 aylık bilanço var ve beklentimizi 2017/3 ay ve 2016/6 ay bilançosuna göre şekillendirmeliyiz.
Ben 3 aylık bilançosunu, satışları, FAVÖK'ü beğendim ve 6 aylığın daha iyi olacağını düşünüyorum.
3 aylıktaki finansman giderinin düşeceğini düşünüyorum.
Tek sorun patron hissesi olması, likidite azlığı...
Şirketin halka açıklığı son geri alımlarla (yaklaşık 2 milyon lot) birlikte daha da düşmüş durumda.
Dikkat edin 10-15 günlük işlemlerde aktif olan kurumlar iş,ykb, gedik, yatırım, deniz. Yani dar alanda kısa paslaşmalar var.
Bilanço öncesi geri alım devam eder serseri mallar toparlanırsa güzel olur.
Bir de şirketin yıllar önce açıkladığı ceyhan'daki arsalarda imar değişiklikleri meselesi vardı. Acaba bu noktada bir gelişme var mı?
O haberi bulup kopyalayacağım ve şirkete soracağım.
05.11.2015 tarihli açıklamada geçen %25 karlılık artışını bekliyoruz.
"Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde Kurulu bulunan %21,14 iştiraki (oy hakkımız %69) bulunduğumuz Biteks İplik Sanayi A.Ş. Yönetimi Compact - Penye Pamuklu İplik üretim hattı kurmaya karar vermiştir. Yapılacak olan Toplam Yatırım Tutarı yaklaşık USD 7.560.000 olup, Sözleşmenin imzalanmasını takiben Makinaların gelip kurulması ile üretimin 2016 Mart - Nisan ayları gibi başlaması planlanmaktadır.
Yapılacak olan bu yatırımın Yıllık Konsolide Ciromuza ve Net karlılığımıza 2016 yılı için %15, daha sonraki yıllarda %25 civarında etkisi olacaktır."
19.03.2015 tarihli açıklamada geçen taşınmazla ilgili bir gelişme ihtimali nedir?
Tukaş böyle bir haberle 1.700 TL'den 2.500 TL'ye yükseldi.
Bölgede yaşayan,bilen hissedar arkadaş var mı?
"Adana / Ceyhan belediyesinden almış olduğumuz bilgiye göre ; Ceyhan ilçesinde bulunan 11.173 metre kare alanlı Sawgın Tesis'imizin bulunduğu bölge kentsel dönüşüm alanı ilan edilmiştir. Sawgın Tesisimiz Ceyhan ilçe merkezinde, Çarşı, Adliye ve diğer resmi kurumlara yakın bir konumdadır, bu vesile ile bu alana toplu konut, Alış veriş Merkezi veya İş Merkezi yapılmasını Yönetim Kurulumuz gelişmelere göre değerlendirerek kamuoyu ile paylaşılacaktır."
27.09.2012 tarihli kap açıklamasında geçen yatırım ne oldu? Ben mi gözden kaçırdım yoksa hiç mi yapılmadı?
"Hacı Sabancı Organize Sanayi arsamıza günlük 50 ton kapasiteli zeytinyağı sıkma tesisi için dünyaca ünlü İtalyan firması RAPANELLİ ile görüşmelere başlamıştır."