İçeriden biraz tüyo alanlar (en azından açıklamalarla ilgili erken bilgi) dövizden ve borsadan milyonlar kazandılar bu hafta:yes:
Printable View
İçeriden biraz tüyo alanlar (en azından açıklamalarla ilgili erken bilgi) dövizden ve borsadan milyonlar kazandılar bu hafta:yes:
Şebek ile aslan hikayesi.... Tcmb kendini Fed zannediyor sözle Doların çıkışına müdahale edeceğini sanıyor, bir gün , iki gün millete yediriyor yada YANDAŞLARA sat-al imkanı yaratıp ülkeyi soyanların cebini doldurmaya devam ediyor. Ama yalancının mumu yatsıya kadarmış , dikkat etsin sahibi al aşağı edilirse vatana ihanetten yargılanır , sonra çıkıp mazlumu oynamaya kalkmasın. Ülke herkesin ülkesi İHANET edenleri affetmez bence akıllı olsunlar GEREKENİ yapsınlar.
Ben artık ciddi ciddi bunların bir amacı olduğunu düşünüyorum
Hiçbir ülke yöneticileri doların yükseleceğini bile bile yükselmesine sebep verecek konuşma yapmaz. Hele ki seçime bile yaklaşmışken..
Sanırım tüm millete dolar aldırıp ardından kambiyo rejimi vs derken dolarla pul olup uçacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Otur sıfır..
Dersini çalış da gel.
Şaka şaka..
Biz nasıl bir ülkede dünyaya geldik yaa.
Yaşım 54 bu yaşa gelene kadar hiç bu kadar komedi ve karamsarligi bir arada yaşamadım.
Intihar eden insanlara çok kafa yorardim.
Onları canına kiyacak kadar bu psikolojiye sokan nedenler nedir diye.
Şu an halkın büyük bölümünün psikolojisinin çok bozuk olduğuna inanıyorum.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.