Şimşek CNN de küresel olaylardan dolayı içerde dolar çıkıyor dedi.
Printable View
Şimşek CNN de küresel olaylardan dolayı içerde dolar çıkıyor dedi.
başkanlık seçimi ilk turda bitmez.meclis çoğunluğunu ise kesinlikle muhalefet alacaktır.2.tura gidilmeden yeni bir seçim kararı çıkartabilirler.tabi böyle bir yetki kimde nasıl var bilmiyorum.bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.eğer 2.tur başkanlık seçimine geçilmeden tekrar seçim kararı alınmaz ise 2.tur için muharrem ince ile tayyip kalacağından o yarışı da kesinlikle muharrem ince alacaktır.
ak parti ekonomi de çok büyük hatalar yaptı.geldiklerinden beridir ekonomi hiç düzelmedi.hep kötüye gitti.tabi feto olayları filan da var.her ne kadar başkalarını fetocu olmak ile suçlasalar da yıllarca beraber hareket ettiler.devlet kurumlarını bu adamlara açtılar.bu affedilemez.millet güzel vaatler beklerken millet kıraathaneleri diye bir şey ortaya atıldı.bu fikirle nasıl oy istenir anlamış değilim.yani akparti bize oy vermeyin diyor resmen.eğer bu millet kıraathanelerini muhalefet ortaya atsaydı.sabah akşam dalga geçerlerdi.
gelelim dolara,üretmeden kendi değerlerini yaratmadan.fakir kalmaya mecburuz.
Şimşek riskler muazzam artıyor diyor.
m.şimşek sabah çin borsasına bakmış sabah
oda dalga diyo
cnn de izleyin
o konuştukça doalrda gidiyor
4,7485 +0,0437 +0,93%
Bankada biraz dolar var esime soyledim cek eve koy hukumet el koyabilir dedim. Bana inanmiyordu ama dun gitmis alsancak subesine manyak kuyruk varmis bankaci kiz yarin gelin demis
Bugun gitmis bankaci kiz herkes dolarlarini cekiyor demis