5000 benden :)
7 nin üstüne çıkmadan da nah çıkarım :)
Printable View
Deniz HOCAM ..sana da hayırlı akşamlar...belki kuruntudur belkide komplo teorisidir...bilemem ama aklım geçiyor işte kesin olarak doğrudur diye iddaa kesinlikle edemem ama bu kadar büyük bir potansiyelin olan ve yurdum altın kaynaklarını yuzde bilmem kaçını elinde tutan bu şirket grubunu da bence ( dedim ya komplo teorisidir. aklımda geçenler...)bu devlet yabancı sermeye bırakmayacaktır uzun süredir kayyum da olması ve satışın gerçekleşmemesi de beni destekler konumda olup devlet tamamen bunları temizlemeden bu şirketi satmaz...eee!! onlarda ama vazgeçmezler....( uluslararası fonlar..) yani biz daha çok gelir gideriz ....
şimdi bir soru daha
https://i.hizliresim.com/JZVRWj.png
devlet böyle bir bankayı neden kurar sermaye maliye bakanlığı ..?? hadi kurdu...ne iş yapar...daha başka adına dev holding dediğimiz kaç tane yönetimin devlette olduğu paravan şirket banka sermaye var...yani kısaca kavga büyük ve derin...bence..ha!!! sadece teoridir..ama doğru ama yanlış....syglar ..vaktinizi aldım ...son bir not yukarıda 7,82 üzeri haftalık kapanış olmadığı sürece bu şirket satılmaz...zaten satılacağı kokusu çıktığı anda 7,82(haftalık) üzeri kapanış gelir..çünkü kokuyu önce den alanlar mutlaka olur...o zaman ben de varsın 0,75 kuruş pahalı alırım ....
Daha önce yazmıştım KOZAA 'da aylıkta gözüken sıkıntı oldukça büyük ve oluşan kayıpların kısa sürede telafisi mümkün olmayacak gibi duruyor.
Aylık ana trend'e ait en üst siyah çizgi geçilemeden tam sınırında OBO oluşuyor.
RSI negatif uyumsuz ve orta vade yeni bir çıkışı desteklemiyor.
MACD triggerini aşağı kesmiş durumda ve git gide zayıflıyor.
Dikey kırmızı noktalı çizgiler MACD zirve dönüşleri. Her dönüşten sonra istisnasız 6 aylık EMA , 12 aylık EMA 'yı aşağı doğru kesmiş.
Kestikten sonra aylık barlar her şekilde orta siyah çizgiye kadar gevşemişler. Bu çizgi önümüzdeki 6 ay için 3,40 seviyelerinde.
12 aylık siyah EMA altında kapanış yapmaya başladığı anda şimdiye kadar ortalamalar istisnasız aşağı doğru kesişmiş ve düşüş hızlanmış. Takaslarda yoğun yabancı çıkışı da bu olumsuz görüntüyü teyit ediyor...
Orta-Uzun vade için yeni maliyetlenmek isteyenler bunları kesinlikle göz önünde bulundurmalı...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Sevgiler...Saygılar... Bol kazançlar...
http://666kb.com/i/e16on715scsw72r2w.png
http://666kb.com/i/e16onc8n4bht4q9w8.png
Her ustanın kendine göre bi grafik vs indicatör çalışması var ama kozaa da ne grafik ve indictör hiç biri geçerli değil sanki sadece spek amca para bende agam hele siz bi geri durun diyor
Deniz hocam bir yorumda KRONT için alabilirmiyim teşekkürler..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mahkeme,konusunda sayın cinali çok daha iyi takip ediyordu.ben sadece görüşlerimi açıklayabilrim,bu kadar bir çok konunun olduğu en son suçlamalarıda kayda alırsak 1 celsede bitecek konular gibi gelmiyor,bana sorarsanız,bu kadar yeni deliller için ayrıca bilirkişi tespitleri istenecek savcılık makamı inceleyecek,bura sıkı incelemenin bir nedenide,ileride avrupa insan hakları mahkemesine götürdüğünde suçlu sıkıntı yaşanmak istenmemesi.oyüzden belegeler ve deliller üstünde çok sıkı çalışmalar yapıldığını düşünüyorum....