Bist & Dow ve tüm ürünler full flat devam,
aferin Dolar + TL nakit style nema beklemelerdeyiz hâlâ..
Printable View
Bist & Dow ve tüm ürünler full flat devam,
aferin Dolar + TL nakit style nema beklemelerdeyiz hâlâ..
Vadeliler taban yedi... geçmiş olsun..
gece yazmıştım
yurt dışı giriş çıkış yasağı arttığı gibi
ülke içi kapalı alan yasağıda artıyor
sonuç borsamız düşmesin
ulan 1 haftadır en büyük marketlerde bile kolonya yok
.okayım sizin borsanıza hırsızlar
az önce ümraniye araştırma hastanesini aradım 2 aylık bebeğimin yarın muayenesi var getireyim mi diye hastaneye ulaşamıyorum
182'yi aradım robot çıkıyor karşıma tc. no. gir il seç, hastane seç, bölüm seç, bunları robot yaptırıyor tabi öncesinde 14 kuralı var 2 dakika dinlettikten sonra sonrasında şükür canlı biri çıktı sordum biz sadece randevu alıyoruz. eee 184 ara şikayet et. ok dedim
oda açılışta 14 kuralını anlatıyor ama bir farkla 3 tuş var
1 corona için 14 kural dinle
2 randevu almak için 14 kural dinle
3 diğer işlemler için 14 kural dinle
işlemden önce ve sonra zorunlu 2 dakikalarını alıyor.
her neyse canlı biri çıktı size ulaşmak ne kadar zor dedim. sinirli ve bıkmış bir uslupla yoğunluk var iyide eleman alın insanlar işsiz şimdi siz hizmet mi verdiğinizi düşünüyorsunuz karşımdaki konu neydi.
neyse dedim durumu anlattım cevap şu.
kalabalık yerlere gitmenizi tasvip etmiyoruz ama gidecek iseniz eldiven maske dezenfektan yani önleminizi alın. peki dedim hastaneye ulaşamıyorum şikayetçiyim biz şuanda sadece corona ihbar tespit vs. alıyoruz başka bir şey yok. hastaneye gideceğim ya virüs kaparsam önlem alın ben güvenmiyorum gitmeyeceğim randevu iptal olurmu daha sonra alabilirmiyim sonuçta 2 aylık bebek zorunlu testleri var. bilemiyorum.
teşekkürler çok yardımcı oldunuz
Allah belanızı ....
ister git ister gitme önlemini al diyor sadece yahu sen demesen bile ben zaten alırım onu geç bana deki o hastanede karantina var yada steril ortam avr yada ölüm var vs. hepsi ana baba günü gibi öksüren hapşıran vs. bana çözüm bul yok.
Resesyonun süresi tahmini ne kadar olur!!
1 haftaya kalmaz, tüm sektör iflas bayrağını çeker..
yedek akçe, varlık fonu vs. ortalıkta yok.. bizi kurtaracak birikmiş yok.. bugüne kadar borçla yaşadık, borçla öleceğiz sanırım...
burda lak lak yapcaaniza gidin calisin para bulun getirin bize...
Ve bu kriz ortamında hala BORSA KAPALI değil.... milletin batmasına kasten izin veriliyor... işin ilginci bu...