ufaktan bi hesap yaptım da Zeynep hanımın parası dolar bazında %60 civarında erimiş.
Printable View
Bence Ekim-kasim-aralikta yeni kaplar, yeni gartner incelemesi, yeni partnerler açıklanır.
O sene bu sene mi diyen yatırımcılar gelir almaya başlarlar. Sonra yükselirken bir kap gelir Sn.Biri kendi paylarindan bilmem kaç adet bilmem kime sattı diye bizde vay anasını deriz hisse yükselir satan satar kalanlarda portföyünün %50 sini kaybeder.
Kront yatirimciligi her zaman spekülatörun kazandığı bir yatirimciliktir. Yada traderlarin neyse artık.
Abi ben anlamıyorum kimse yanlış anlamasında şu yapılanlar bana acayip koyuyor arkadaş. Şuna yatirilan paranın 3-5 katını kazanabilirdik ya... Sırf zararda olduğumdan satmadigim için giden hisselerin arkasından bakıyoruz.
Babalar endeks gidiyor ama #kront gidecek diye bekliyoruz,
CyberArk ile yarisiyorsan orda burda ,rakibimiz CyberArk diyorsan ona göre hareket edeceksin. Buyumeni ona göre gerceklestireceksin.
Neyse abi bakın ben yine soyliyim , noterden yazılı açıklama yazdirip bunu zemzem suyuna batirsalar üstüne Dua okuyup , vaftiz edip Papa'ya öpturup tüm kutsaliniz ile birlikte sunsalar , Ulan noter onayı Sahte olabilir mi diye düşünün derim.
Sonradan üzülmeyin...
Ha gider 5 kat ama sizi epilepsi krizlerine sokar kimse demesin 5 kat gitti ne istiyorsun diye. Çük..nüz düşse bundan bilin yani o derece...
5 katlarına skaqrım onların..
2021 yılından beri zaten enflasyon minimum 5 kat artmış , ülekede her şeyin fiyatı 5 ile 10 kat arası artmış..
üstüne ulan ben kerizmiyim , hem bedelliye katılacağım para vereceğim ..
hem de yıllarca beklemişim onca stres sinir üzüntü bu sebele vucudumun belki de hücrelerimin bir kısmı kansere dönüşmüştür stres üzüntü sebebiyle.
hem de temmuz -aralık ayı arası yani yılsonuna kadar yüzde 50 daha enflasyon olacak ülkede. ( sadece temmuz ayı ve ağutos ayında , yani 2 ayda toplam enflyon yüzde 30 yaklaşabilir)
5 katlarına skaqrım onların..
amacım enflasyon kadar kazanç olsaydı bist 100 hisseleine girerdim . Enflasyon kadar kazanırdım.
KALDI Kİ THYO SASA KONTR HEKTS vs gibi bazı bist 100 hisseleri, enflasyondan bile çok daha fazla kazandırdı.
piyasa değeri ufak , çok riskli bir hisseye girmişim (görece olrak bist 100 hissselerine göre) , yıllarca beklemişim ve amacım enflasyon kadar mı kazanmak olacak?
yok öyle 5 kuruşa köfte.
isterlerse yıllarca bekletsinler HIRSIZLAA ,ALACAĞIMI ALMADAN ANA HİSSELERİMİ SATMAYACAĞIM.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararının kendisi versin
2028 yılına bile kadar beklerim ..
5 senede tahminim toplam 3 milyar tl yatırım yapılacak.
İste o zaman da 30 kat enfalsyon + yüzde 500 reel büyüme beklerim . Ve ordan satarım.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin