Bankam DEM hesabı için imzalattığı sözleşmede "Hazine hesap koşullarında istediği zaman değişikliğe gidebilir" şeklinde bir ibare olduğundan bahsetti. Bu hesabı açan arkadaşlar oldu ise sözleşme maddesini gönderebilirler mi ?
Printable View
Bankam DEM hesabı için imzalattığı sözleşmede "Hazine hesap koşullarında istediği zaman değişikliğe gidebilir" şeklinde bir ibare olduğundan bahsetti. Bu hesabı açan arkadaşlar oldu ise sözleşme maddesini gönderebilirler mi ?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post5681233
Sayın rosense kristal için kimse teşekkür etmedi.
Ben sadece 1000 tane almıştım ama ,teşekkürler.
Var mı böyle başka kağıt.
Demişim... bir önceki topikte,
ama erken vedalaşmışım
Kendimden örnek vereyim ,1 ay öncesine kadar bazı günler kiloyla kontrat işle yapıyorken :) bu sıralar sıfır işlem devam ediyorum.
Kademeler boş.40 kontrat koysanız kendini belli ediyor.Anında 30-40 puan hareket oluyor.
Ne heyecan var ne ilgi...
nerede o; fullshort ,don gömlek long nidaları !
ben longum, full long, ilk günden enflasyon datasının açıklandığı saatten beri.. tabii akyatırım benim teminatın yarısını kenarda tutuyor, kalanı içinde kontrat teminatları yüzde 50 zamlı.. yani 2050 değil, 5125 TL ile 1 tane alabiliyorum
artık salsalar şu yularları biraz, kaldıracın hastası olarak finansal özgürlüğümün hiç bukadar sınırlandırıldığını hatırlamıyorum.. 20 sene kadar evvel bi arkadaşın overall baktım- 2 milyar TL, kağıtlara baktım 67 milyar TL hisse taşıyor, herif bire 30+ kaldıraçta, naptın sen dayıoğlu dedim- tahta yapıyoruz kardeşim burda" diye cevap verdi..
Yazacağım ama dengo pala ne yapacağına hala karar veremedi.
Pala'da küçük yatırımcıyı bekliyor.
Biz ne tarafa toplanırsak o diğer tarafa sürecek.
ilk hareketi ondan bekliyorum.
Artık kimin canı sıkılırsa.
nasıl olsa bu ara dolar long short daha mantıklı.
Bekleyelim sıkılıp ilk hareketi pala yapsın.
Çok sıkılırsam euro/usd oynarım.
hocam çok bildiğimden değil kuşlu sitede çok önem verdiğim kişileri bir gurup yapıyorum onların bahsettiği senetleri kendi kriterlerime göre ince eleyip sık bir analizden geçirip en beğendiğimi daha çok 8---10 kat gidenden ziyade dipte baya kalmış vakti gelen sabırlı insanlarda olursa grafikle karşılıklı iştişareler netincesinde bazen tesadüfen denk geliyor işte ....
Şeyde formasyon çalışması mevcut yukarı kırarsa 13.80
aşağıda 13.05