Değişik derken olumlu mu olumsuz mu hocam? Swift piyasanın yerini alır mı xrp?
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Secbul Hocam sizi alkışlıyorum. [emoji112][emoji112][emoji112]
Küçük bir miktar 13 lerden aldım attım kenara. Grafikte patlamaya hazır bomba gibi gözüktü bana. Ne olursa olsun hodl dedim. 13 lerden önce 9 lara düştü şimdi 30 larda . Ben maalesef Sabırsızlıkla 14 ten çıktım. Böyle güzel grafiklerin devamını bekliyoruz. TeşekkürlerMI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 lara düşüş normaldi çünkü zaten belirtmiştim ara düzeltme diye.
.
.
Eğer Eliott karıştıranlar var ise RSI da son pozitif uyumsuzluk beklemek denir buna.
.
.
Ben biraz ekmek yedim FET den.
.
.
13 lerden alan tabiki korkudan 14 lerden çıkacaktır. Bu yüzden 9 a yakın girmek gerekir. En azından 10.
Swift poiyasanın yerine alır. Ama bu iyi bir şey değil kriptolarda.
.
.
Kripto banka istemez. Tuhaf ama öyle. Gizlilik, alavere dalavere,ister.
.
.
Trade açısından tam çözemiyorum XRP artık. 2 tür formasyon da kafamda net değil. Alttakine gider ise ekstra iyice yüklenirim sadece.
https://www.tradingview.com/x/IO6YTOo9/
.
.
FET tam 61.8 den o biçim sarsıldı buraya kadar tutana bravo.:cool: 3x den fazla yaptı dipten.
Sn. Secbul,
Müsait zamanda QKC/BTC grafiğine de kısa bir yorum alabilir miyim? Güzel hareketler yapabilir gibi geliyor bana. Binance'de FET, ATOM, MATIC, LINK, DLT vs. coinlerin arasında bir süredir yükselişe tepki vermeden düştü. Sıra sanki ufak ufak buna geliyor gibi...
Özellikle 350 SAT'ı kırarsa hareketleri hızlanır sanki.
qrk. orta, uzun, çok uzun vadeler hariç çok yakın vadeleri iyi bence.
Teşekkürler Sn. Secbul:ok: