bazıları instagramdn açamıyor
ama bu o evet
herşey bacanağın başının altından çıkmış
Printable View
Portföye bakınca can acıtıyor, moral bozuyor fiyatlar ama hacimsiz gerçekten...
Elinde nakit olanlar için çok güzel maliyetlenme fırsatları veriyor/verecek... Sakin kalmak çok önemli...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 72XX lerden yukarı dönerse hepsi kurtulur bir şekilde alıcı gelir... O zaman da bu fiyatlar için güzel fırsat vermişti deriz...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pist 100 200 puanlık kanal içinde hareket ediyor 2 gündür kanal yukarda 7410 aşağıda 7205 bandı ne tarafa kırarsa o tarafa 200 puanlık bir hareket olacak.
Üye olmadığım açılmıyordur
Ben de Tweet yok ,instagram yok ,Face yok ,Tiktok yok
Akıl alacağım duvarda yok ..
Duayen bir aile dostumuz var piyasayı bilen ömrünün 40 yılını aracı kurumlarda geçirmiş şimdilerde başka işlerle iştigal
Arada sırada istişarede bulunuruz
Bulut bu benim takibimdeki bir hisse...
Beğeniyorum da..
8 dolara gelir mi diye bakıyorum ama inmezse kademeli almaya başlayacağım. Halka arzda götürdüler ama köpüğü fazlaydı.. Şu an biraz daha alım yerinde..
Satışları her çeyrek artıyor, favök artıyor..Borcu yok, kasasında nakiti var..Özkaynakları düzenli artıyor..
Sermayesi düşük yani ağır hareket etmez..Bedelsiz verme ihtimali yüksek. Hisse fiyatı yüksek ve bedelsiz verme potansiyeli var.
Krom,çinko,bakır işi yapıyorlar şu an..Asıl olarak kromdan para kazanıyor. Krom fiyatları izlenerek bu hisse izlenmeli..
Balıkesir de bulunan yeni bir altın madenleri var. İzinlerini almışlar. Zaten halka arz yapma sebeplerinden biri de parayı burada yatırım olarak kullanmak... Gelir tablosuna bakınca bu altın geliri de 2025 itibariyle kasaya girmeye başlayacak..
Rasyoları kozalak a göre biraz daha pahalı ama ondansa bence bunu almak daha mantıklı orta uzun vade..
2024 resmi çok net benim için.
Ulker
Migros
Tupras
1 Banka
Maceraya gerek yok. Sanayiciler mevduatın altında kalır.