98 Hyundai Accent'im vardı, ona bir alarm taktırmıştım. dokunmayı geçtim, arabaya baksam alarm öterdi... Borsada da algının bu kadar hassas olmaması lazım.
Printable View
98 Hyundai Accent'im vardı, ona bir alarm taktırmıştım. dokunmayı geçtim, arabaya baksam alarm öterdi... Borsada da algının bu kadar hassas olmaması lazım.
LS versiyonuydu benim Accent, 1300 motor, 65 beygirdi, tüplüydü, çok az yakıt yakardı, 925 kg filandı.
On sene kadar önce satmıştım, hâlâ pişmanım onu sattığıma!..
Nereye baksam "bankalar öncülüğünde, bankalar ucuz" sözleri. Bu sözlerden etkilenip ben de biraz banka longladım, Yapı Kredi. Yapı Kredi'yle çok uyuşuyorum. Kendisini aldığıma beni yine pişman etmedi.
Aldığın hissenin huyunu suyunu bileceksin; nelerden hoşlanır, nelerden hazzetmez... Onlar da insanlar gibidir.
Buradaki bir arkadaşın imzasıydı sanırım: "Ekran izleme, hisseyi grafik çalışmana göre al sat."
Çok doğru bir söz bence. Temel analizde bir sapma olmadığı sürece, tabii çalışman da yoğun bir emek ürünüyse bu prensip para kazandırır.
Alım satımcının da çeşitleri var: Hızlı, yavaş; dakikalıkçı, günlükçü, haftalıkçı, aylıkçı, yıllıkçı... Burada da insanın kendi donanımına uygun bir tarz belirlemesi önemli.