Beş gittin günlük 11 zaten veriyor .
hoşgeldin istemiyorlar demek ki
önemli miktar tl parayı yüzde 24 ile aktifte tutuyorum..300 küsür günü var..ama her ay +5000-6000 tl arası yine aktiften bono alıyorum ve oranlar çok düşük..bu faiz oranlarına daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..al-sattan hoşlanmıyorum, takip edecek zamanım yok..o nedenle dolar altına falan girmek istemiyorum...faizin faizini alamadıgım için bu da beni rahatsız ediyor. aktif iyice bozdu. ne yapacağım bilmiyorum
Nkolaya koyduk 11.25 den 480 K.bundan daha iyisi yok galiba şimdilik 3 ay da zararım çıkıyor😟
Peşinen özür dileyerek kendi görüşümü yazmak isterim. Riskin zirve yaptığı bu günlerde mevduat güvencesi olmayan yatırımlara şahsen girmem. Kaldı ki 150 bin tl. ye kadar TMSF mevduat garantisi bile bana göre yetersiz. Mevduat toplama yetkisi olan normal bankalarda zaten %12 faiz var. Daha fazla getiri uzun vade düşünenler için DİBS alarak sağlanabilir. Hem de sıfır stopaj imkanı var.
Lütfen beni yanlış anlamayınız. Para ve karar sizin elbette. Ben kendi fikrimi yazdım.
Ben de ufak miktarda alim yapiyordum her ay nerden bulduysam ordan aldim bugun pttden hesaba para yatiriyim dedim komisyon istedi kendi hesabima para yatiricam ustune birde para vericem iyice sacmalidilar . Küçük miktarlari bozdurup hepsini fona yatirdim 23.75 lik duruyo onunda 140 gunu var onu bozmadim gunu dolsun bi daha onunden gecmem.