Onlar akdenizde rezerv falan konuşurken
borsalar sağlam satışa gidiyor.yukarı
Printable View
Onlar akdenizde rezerv falan konuşurken
borsalar sağlam satışa gidiyor.yukarı
Böyle abuk sabuk haberlerle vakit geçireceğimize karedeniz gazını bir an önce milletin hizmetine sunalım.Bence Türkiye Akdenizde boşa zaman ve para harcıyor.Yanılmayı çok isterim.Oraya harcayacağımız zamanı karadeniz gazının bir an önce yurda getirilmesi için harcamalıyız.Bu asla oradaki hak hukuk karasularımızdan kıta sahanlığımızdan vazgeçelim anlamında değil .Asla öyle bir şey olamaz , en küçük taviz verilemez.Fakat eldeki kuş çalıdakinden iyidir derler.Önce bulunanı yurda getirmek gerekir en geç 1 yıl içinde borular döşenir yurda getirilir.karadenizde doğalgaz bulduk derken sevinirken kendimizi Akdeniz polemiğine attık.Karadeniz gazının yurda getirilişi ile ilgili hiç bir çalışma plan proğram yok ona hayret ediyorum.Karadenizde doğalgaz buluyoruz Akdenizde polemikle uğraşıyoruz.Akdenizde rumların bulduğundan başka reserv varmıdır yok mudur bilinmez.Sen önce bulduğunu bi memlekete getir.Her dakika saniye ithal doğalgaza para ödüyon , dolarlar yurtdışına kaçıyor.Benim aklım mantığım kabul etmiyor.her gün karadeniz doğalgazını yurda nasıl getireceğiz ihaleleleri başlatmamız lazım , boruları nasıl döşeriz diye düşünmemiz lazım , kemane çalıp akdenizle uğraşıyoruz.Mantığım almıyor böyle bir şey olabilir mi ??????????????????????????????????
poz yok.
yalnız yunanistan'ın işgal altında tuttuğu , bize ait adalara dair bir girişim olmazsa, bu mevcut iktidarın .......
ülkeyi ne hale getirdiler be. zamanında kardak denen yer için operasyon yapan bir ülkeydik biz.
gençliğimizi çaldılar hakkımı helal etmiyorum. Allah belalarını versin bunların.
Çevrilmesi gereken BORÇ 171.-milyar USD.. 1 yıl
eskiden ,sendikasyon,dış borç,vs. ile takla attırıyorduk.
Şİmdi çok itibarlı Politikacılrımız sayesinde! dost kalmadı..
borç almak için kime gideceksin?
KAMU BANKALARI döviz pozisyonlarıda eksideymiş...
CUMHURİYET tarihinde daha berbat bir dönem varmıydı? varsa bilen yazsın...
Kasayı sıfırlarsın anladık..Ok.
-39 milyar USD'a düşürmeyi nasıl başardın??
Bisikletinizi hazırlayın, paranız varsa Elk.Bisiklet alın,ben aldım (yokuşta faydası olur)..
https://rayhaber.com/2020/09/tcdd-cu...-hazirlaniyor/
TCDD "Çuf Çuf" la Scooter Sektörüne Girmeye Hazırlanıyor
en iyisi yürümek.. mümkün olan her yere yürüyün, gayet iyi bir şey zaten..
bunnar her yere burunlarını sokuyorlar.. scooter meselesine de tcdd el atmış..
mr erdoğan ve abdulhamit'in birbirinden pek farkı yok.. yuksek ihtiraslar (temelsiz islamcı özgüvenine dayalı) ama sınırlı kapasite..
abdulhamit döneminde maliyenin anahtarlarını resmen yabancılar almıştı.. iflas etmişti ülke.. kıbrıs filan gitti abdulhamit döneminde..
mr erdoğan ve medyası da abdulhamit ve rte benzerliğini işlediler yıllarca, iyi biliyoruz..
mr erdoğan ın da maliyeyi getirdiği yer ortada..adalarda yunanlılar kuzu çeviriyor..