Allah'ım bu para insanı nasıl da bozuyor.... nükleer savaş mı olacak
Printable View
Şu Viop kazandığımız büyük kısmını Global Menkul Değerler sahibi kutmana veriyorum çok zoruma gidiyor... SANKO kontrat başına 4 TL olur dedi eski müşterisiyim diye... uygulaması kullanışlı değil...globalin uygulaması çok hızlı mecbur 9300 TL veriyoruz kontrat başına... Bakalım yazdık bir kaç aracı kuruma geri dönüş yapanlar ile anlaşamadık... Aracı kurumlar eskisi gibi yatırımcı için rekabet etmiyorlar
Biraz çırpıldım ama tutunmayada gayret ettim.. Overall u selocan kurtardi ondada realize ettim biraz daha .numuelik biraktiklarim cogaldi yarin onlari duzenleyecegim Kapanisa yakin petkm artirdim..
Short dusunmuyorum dalga yapisi nedenli bullish beklentilerim devam ediyor.. Her ne kadar korelasyon olmasada Spx sayimda bu beklentiye destek veriyor.. Sistemsel olarak 15 ve alti satta kapatti xtum deki satislar tedirgin edici goreceli biraz daha dik duran xu30 durusu umit verici... Ozetle ben trendin devam edecegini ongoruyorum... Kismet..
Borsa yüzde 80 yükselsin. Sen fonunu yüzde 81 yükselt. Bunun anlamı C ile geçtin demektir. Bir de prim verecekler. Maaş aldığına dua etsin.
Altından (xauusd) bir halt olmaz diyenlerdenim...