Bama komaz geçem 2.300 tl veriğ drpoya fulledim. İndirim geleceel diye 40 km lalana kadar doldurmadım
Printable View
siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı CHP yi eski saftirik başkanını kışkırtıp kullanarak CHP yi bölmek yukselişini kırmak isiyorlar zaten bu ülkede hakimler savcılar olsa bu saftiriği kullanmazlardı bu saftirk laftan anlamıyor bu saftirik CHP nin binasına sokulmamalı dövülerek partiden atılmalı sadece bu değil safralarıda dövülüp atılmalı özgür olağan üstü kurultay yaptı neden aday olmadı çöp olduğunu biliyor bu saftirikin asıl amacı değişim diyerek bu saftiriği kurultaya zorlayan ekrem imamoğlundan intikam almak kesin seçileceğinden çok emindi sonucu görünce şok oldu beni arkamdan bıçakladılar dediği aslında imamoğludur okadar insan adeta yalvararak vazgeç diyorlar o hiç kimseyi dinlemiyor bence kesinlikle dövülmeli CHP toksinlerden temizlenmeli muharremim CHP ye alınması CHP ye ihanettir CHP nin adayına karşı aday oluyor böyle birisi CHP li olabilirmi CHP de büyük bir temizlik yapılmalı CHP sıradan arabi bir parti değildir Türkiyenin sigortasıdır kimse bu sigortayla oynayamaz bu parti büyük babamız ATATÜRK ün bize emanetidir birileri bu safralara hatırlatmalı CHP toksik zihinlerden temizlenmeli hukuki yaklaşan insanlar mahkeme iptal edemez diyor yahu Türkiyede hukukmu var hakimmi savcımı var sokaktaki simitçi bile biliyor CHP seçmeni haramilerin bu saldırılarının oyununa gelmez ekonomik krizde olan insanların tek umudu var oda CHP dir
https://x.com/TMollaveisoglu/status/1938998970467926276
Takip eden değerli okurlarımız bilir, emin olmadığım hiçbir konuda okurumu, izleyicimi yanıltmam…
CHP’yi yoran, paralize etmeye çalışan son gündem ile ilgili bir bilgiyi aktarmak istiyorum…
Sekiz yıl boyunca Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel kalem müdürü olan Tuncay Ceylan’ı Kılıçdaroğlu’nun A takımından arıyorlar.
“ abi hazırlan, kırgın olduğunu biliyoruz ama geride bırakacağız… Geliyoruz bir yıl boyunca partiyi dizayn edeceğiz… Sana da ihtiyacımız var” diyorlar…
Tuncay Ceylan bu teklifi kabul etmiyor. Ceylan, uzun yıllar gölgesi gibi birlikte çalıştığı Kemal Kılıçdaroğlu için, süreci yanlış yönetmesinden dolayı üzüldüğünü ifade ediyor… yargı oyunlarıyla partiye dizayn verilmeye çalışıldığı bir süreçte bu sürecin parçası olmayacağını, kendilerinin de yanlış yolda olduğunu söylüyor…
İBB soruşturmasında "etkin pişmanlık" ifadesi veren şüpheli sayısı 36'ya çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında 12 şüphelinin daha ifade vermesiyle "etkin pişmanlık"tan ifade veren şüpheli sayısı 36'ya çıktı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
İMAMOĞLU ile iş yapan HERKES PİŞMAN...
İmamoğlunu en az 10 yıl herhangi bir seçime sokmayacaklar gibi...
Bundan sonra CB adayı olanlar için nasıl bir örnek oluşturur?
Onların geçmişleri ve iş yapanlar için...
Bir de yatay geçişle mezun olmamalarına dikkat etmek lazım.
KK, görev yaptığı dönemde CB na farklı zamanlarda yüzlerce kez hakaretten 50-100 yıl hapis istenebilirken Ümit Özdağ ın cezasını hemen işleme sokulabiliyor. NEDEN?
Bir de Meral in oğlu ile ne kadar büyük durum vardı ki 180 derece döndü. Ancak döndükten sonra yasal hiçbir işlem olmadı. Sanki etkin pişmanlık gibi....
Sayın yönetimimize çağrı , burada O dövülmeli bu dövülmeli tarzında açık suça teşvik eden yazılar kaldırılmali ve yazarlar uyarılmalıdır.
Zira kim olursa olsun dövülmemeli , sövülmemeli herşey hukuk içinde yürümelidir.
Aksini savunmak son derece yanlıştır.Gereksiz bir takım kışkırtıcı laflarla bu platforma zarar vermemek esas olmalıdır.Sevmedigimiz kişilere ve olaylara karşı da şiddet ile çözüm çözüm olmayacaktır.Tabii sevmeme hatta kızma hakkı bakidir.Yeter ki kişilik haklarına tecavüz olmasın .
Ben olaylara RTE cephesinden bakarım bugün Türkiye'nin tek yükselen partisi CHP dir. Sağdan ülkücü milliyetçi kanaldan oy alıyor artık. Tek umut İmamoğlu olarak görülüyor. İmamoğlu içerde, CHP ye de bir şekilde mahkeme yolu ile kılıçtaroğlu gelirse. Hemen ardından baskın seçim kararı çıktı diyelim. CHP li olandan tutun akp ye oy vermeyecek muhalif kesim, kılıçtaroğlunun başında olduğu CHP ye oy verir diğer küçüklere mi verir. Burada büyük bir ihtimalle sandığa gitmez. Bence RTE nin en kötü ihtimalle sandığa gitmesin dağınık kalsınlar diye düşünüyor. Ben çok büyük olasılıkla CB nin değişmeyeceğini görevi bırakmamak için her şeyi zorlayacağını düşünüyorum. %15-20 lik bir fark olmadığı sürece.
MHP lideri, Şenkal Atasagun ve diğeri malum zat bop büyük İsrail projesi için çalışıyor diye duyum aldım.