Endekse düzeltme erken geldi...
Yarın abd çin anlaşması ile hafif düzeltme,
anlaşmada pürüz olursa iyi bi düzeltme bekliyordum...
Epeydir yaşamadığım, full nakitte olmanın rahatlığını bugün yaşıyorum...:yahoo::whistling::drunk:
Printable View
Endekse düzeltme erken geldi...
Yarın abd çin anlaşması ile hafif düzeltme,
anlaşmada pürüz olursa iyi bi düzeltme bekliyordum...
Epeydir yaşamadığım, full nakitte olmanın rahatlığını bugün yaşıyorum...:yahoo::whistling::drunk:
Birol Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kıyafetine tepki gösterdi. Birol Şahin, paylaşımında “Allahu Teala'nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin. Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir. Yaptığı her işte Allah rızası gözetir. Dinimize göre kadınlar kendi aralarında spor yapabilirler. Erkekler huzurunda açık saçık olarak değil” ifadelerini kullandı.
https://skor.sozcu.com.tr/2020/01/14...lasim-1438270/
Tabi canım.
Haram
Çalmak
Hak yemek
Yalan söylemek
İftira atmak ve kumpas kurmak
Rüşvet almak
Yolsuzluk yapmak
Liyakatsızları yerleştirmek
Çakma diplomalı elemanları yerleştirmek
Helal
Kimin ne ğitimini gerçekten aldığından emin olan varmı 2002 den sonra.
*erdoğan: Trablus hükümeti son derece yapıcı bir tutum sergiledi, darbeci hafter ateşkesi imzalamaya yanaşmadı, önce 'evet' dedi sonra moskova'dan kaçtı, imzalamadı
*erdoğan: Darbeci hafter'in ortaya koyduğu şartlar zaten gerçek yüzünü gösteriyor
*erdoğan: Meşru hükümete saldırılarını sürdürmesi halinde darbeci hafter'e hak ettiği dersi vermekten asla geri durmayacağız
*erdoğan: 2023 hedeflerimizden biri olan kanal istanbul'u yapmakta geç bile kaldık
*erdoğan: Istanbul'un avrupa yakasındaki en büyük şehir hastanemiz de yıl sonunda devreye girecek
Listede badeleme yok.O konuda da ellerine su dökülmez.
Türkiye'nin ödemeler dengesinde kötüleşmeye işaret eden veriler geldiğine dikkat çeken Commerzbank, Türk Lirası'nın ABD Doları karşısında önümüzdeki aylarda keskin şekilde değer kaybetmesini beklediklerini bildirdi
Ziraat Bankası kredili mevduat hesabım eksi bakiyeye düştü ama aynı gün üstelik 1 saat bile geçmeden bakiyeyi tamamlamıştım. Hesap ekstreme bunun için faiz ve kullandırım ücreti yansıtmışlar. Üstelik 8.75 TL de kredili mevduat hesabı hayat sigorta tutarı kesmişler. Konuya hakim arakdaşlar bu kesintiler yasal mı acaba ya da başınıza geldi mi? Müşteri hizmetlerini aradım, onlar sigorta emeklilik birimine yönlendirdi. Sonuç tahmin edersiniz bla bla bla...