Fibabank internet bankacılığı USD 4,25 32 gün 700 gün arası.E turuncuya güzel alternatif olabilir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Fibabank internet bankacılığı USD 4,25 32 gün 700 gün arası.E turuncuya güzel alternatif olabilir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu forumu uzun zamandır takip ediyorum eskiden chucky rumuzlu bir arkadaşımız vardı. o da paylaşımlarda bulunurdu nasıl tasarruf yapılacağı, neyi nerden ucuza alabileceğimizi anlatır altın değerinde hayat dersi verirdi. sn chuckynin bilgi ve birikimlerini bugünde paylaşmasını isterdim. yakın zamanda pembe domates fiyatıyla çarşı pazarın halini anlatan arkadaşlarda en azından yaşadığımız enflasyon fiyatlar hakkında bi bilgi verdi. ama azıcık dolarım var fakirim demek veya sizin ifadenizle o fakir değil iyi bir birikim sahibi demenin kime ne faydası var. sizin ifadenizde televizyon dizilerindeki fakir aşağılamasına dönmüş:)
deniz MT bana USD icin 4.00 veririm dedi. ozel oran da soracakmis... umarim 4.25 lere ulasirim
Usd doları bankadan bankaya online nasıl taşırım masrafsız çünkü ing dolar faizi yerlere düştü
dual
..
Sn.mavsaro bana ufak bir şaka yapılmış. Ona istinaden bende esprili bir yanıt vermeye çalıştım. Sayenizde toplum psikolojisinin nereye geldiğiniı gördük. Ufacık şakaya yada kinayeli esprili bir cevaba karşı; en sert ağır şiddetle cevap vermek. Bu normal bir ruh hali değildir. Ayrıca, lütfen kişisel almayınız bu ruh haline girme sebebiniz asla siz değilsiniz, maalesef...
Not; Bir kişi dahi normal olmayan bir şekilde rahatsızlığını dile getirmişse, yazılanları silmek bana düşer. Saygılarımla...
Bu arada yazdıklarımı silemedim. Moderatörden ricam bu başlığa yazılan son 3 mesajımın silinmesidir.
Chucky yaşıyor mu
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduatçı arkadaşlar, bu günlerde oran almıyorsanız, bir şekilde mevduatla işiniz yoksa ; zoraki yazı yazmanız gerekmiyor. Elbette bazı şyler paylaşılmak istenmekte ama inanın ki bu site de hemen hemen her konuya bir başlık var. Benim gibi çoğu insan ümitle direkt bu topiği açıyor ve yeni bir oran var mı diye bakıyor. Oran dışında sayfalar okumak zorunda kalınca tepki veriliyor. Empati lütfen.