Sarı siteden ilanları paylaşmak isterdim ama vaktim buna zaman ayırmayacak kadar değerli.
Printable View
ben abd de 8 yıl, Isvc de bir kaç hafta, avusturalya da, yugoslavya da, kanada da, belli tarihlerle bulundum.Asgari ücretle bütün bu ülkelerde türkiye nin 10 kat daha iyisi bir beslenme düzenin olur.Abd de süt bazı eyaletlrrde vergisiz satılır, tr de yüzde 8 kdvsi var.Kanada da 65 bin usd verirsen chesna tipi 2 kişilik uçak alırsın, 65000 usd burada volswagen tiguan alamaz :) Hıyar değiliz biz de biliyoruz yurtdışını.
Ekteki linkte Oxford İstanbul'dan ortalamada %130 pahalı görünüyor. Maaşlar arasındaki fark ise neredeyse 8 kat...
https://www.expatistan.com/cost-of-l...tanbul/oxford?
Şaka yapıyorsunuz herhalde?yada TR den çok uzak kaldınız?? bırak büyük şehirleri,yaşadığım döt kadar ilçede 2+1 250 bin tl den başlıyor,Avrupa nın bazı ülkelerinde bulundum,sıklıkla BBC belgesellerini de izlerim,özellikle bizim müslümanlar hal benzeri bir yere gidip kuzuyu neredeyse tüm satın alıyorlar hemde çok uygun fiyata,sizi İngiltere diye Monako da falan indirmiş olmasınlar?:kahkah:
Edit:10-15 bin pound? yeterli et ve süt ürünü almak için?:wave:
Kavalanin kızı sağcı Tarık Buğra nin kızı. Hukuk fakültesi Dekanları garibinize gitmiş. Şuan adalet bakan yardımcısı olan tıp fakültesi mezunu hastane ortağı. Öncesi İstanbul Cumhuriyet savcısı. Yine İstanbul Cumhuriyet başsavcısı Yargıtaya ataması daha kapısı nerede WC nerede demeden hoop AYM ye seçildi. Yersen hukuki düzenlemeler yapılacak. Hadi yapıldı AYM HSK YSK tüm atananlar sahibine inat mi karar verecek.