Benim iki adet hissem vardı..berkosan harici hissemi satmıştım ..zaten bunu da şefafligim gereği açıkladım...berko ağayı biriktirmeye devam...cigersiz kediler takımı sizde izlemeye devam ..
Printable View
https://www.youtube.com/shorts/t9tC6IozuBk
bir gün bu hissenin kapıcısı olacaksınız....ciğersiz kediler sizi...bekleyip durun bakalım...
keko adaletten bahsediyorsun seninde neler yazdığın ortada moderatörler umarım farkına varır sende ceza alırsın
gelelim asıl konumuza yalan bilgi beyan etmekten hiç utanmıyor musunuz toki işiniz yalan dedi şirket sonra ağlaya zırlaya kayadan foto istedin sanırım 2024 13.ayında gelir foto :)
başka hissede ki kazancınla burada hava atıyorsun bu resmen dalga geçmektir egegübrede senin kağıdı sürdüğün söyleniyor müridlerin tarafından bi gün çok güzel ceza alırsın spk dan haberin olsun ss leri aldım lazım olur diye aldığın 2m tl llik mal takası yüzde 40 toplu sen 2m mal ile sürekcesin çevrenizdekilerin ıq su bu kadar işte ama başını ağrıtırlar haberin olsun
kazanckapısı da full berkosan deyip sepet yapmş ama adamlarınız kıvrım kıvrım kıvranıyor berkosanda millete salça oluyor sizin yüzünüzden düştü falan borsa bilgileri yok kendilerini rezil ediyorlar bi tarafıyla güler millet heryerde yazmayın böyle şeyler
egegübrede ben 41,50-45,00 aralığından sattığım ereğli miktarı ile agresif topladım...tümünü ben almadım ve hisseyi de ben sürmedim..öyle bir gücüm de yok...kimseye de buradan satacam demedim...onda da güzel potansiyel olduğuna inanarak aldım...oradan kazanacaklarım ile buraya takviye yapacağım...kimin zoruna gidiyorsa gitsin...bedavanın bedavası bir sermaye ile hovardalık yapacağım..:yes:
egegübre eksideyken ben almaya başladım...41,50 lerden itibaren agresif aldım...ta tavana kadar durmadan aldım...tavandan da aldıklarım çok oldu...o yüzden de bir çeşit kaldıran ben oluyorum...yoksa tüm alımları ben yapmadım...ama takaslara bakan bazı arkadaşlar bana başka bir aracı kurumun da eşlik ettiğini ve ikinizin hissenin tavan yapmasında büyük katkıları olduğunu söylediler...bana eşlik eden kişileri tanımıyorum...tamamen özgür olarak hareket ettim...aldıklarımı hala tutuyorum...bu açıklama sanırım yeterli olmalı...
bak agresif sana egegübrenin telegram sayfasından biri alıp almadığını sormuş..ona hala cevap vermemişsin...almış isen bana dua etmen gerek...(senden öyle bir şey kolay kolay çıkmaz...kaliten bellidir..) almamış isen de sen giden trene bakmaya devam edeceksin...işte böyle dostum...sen konuşursun ama ben kazanırım...aramızdaki fark budur...benimle uğraşacağına benim dediklerime kulak ver...emin ol daha çok kazanacaksın...:yes:
tabi sen ben dedimcisin...hisse bir kaç kat çıkar sesin soluğun çıkmaz ama ne zaman ki her hissenin yaptığı gibi düzeltmeye girse ? o zaman berkosandaki gibi ortaya çıkar ben demiştim dersin...:yes:
kör görmeye başladığında ilk kırdığı bastonuymuş....beni takip ede ede (kocaer,atatp,berkosan...v.b ) kazandınız ama ne zaman ki hisse biraz düzeltme yaşasa hemen bana saldırıyorsunuz...işte buda sizin kalitenizi gösteriyor...
bu arada dnısı 2 kere bölündü ha :)